Tai kurio čia man dabar komentuoti? Aij, abiejų tada.
Fabolous - na, reperis gi. Nors pagal klausomas grupes/atlikėjus, nors repu absoliučiai nesidomiu ir tuo labiau nesižaviu, galiu pasakyti, kad prastai, labai prastai... Ką, nėra tam stiliuje nieko geriau? Jau vien matant mėgstamose grupėse Nelly ar The Game rūgštelė burnoje susisuka. Esi vartotojas, neieškai giliau, "valgai" bet kokį š...., kurį pateikia radijas, televizija ir pan., negalvodamas ir nesirinkdamas, kas yra gerai, o kas blogai.
Misantropia - Metallica'os fanė. Esama vis dar, nors per koncertą ir nusivylė. Legenda, gerbtini tipo, bet man nelima, dėl to vertinu pusėtinai. Dėl to mane galima būtų apkaltinti siauraakiškumu šiuo atžvilgiu. Toliau... Mėgsta Dreadful Shadows. Dėl to pagirtina. Nevengia ir paklausyti muzikos "iš šono", dėl to platesnis akiratis. Iš esmės pagritinas muzikinis skonis, nors kai kurių niuansų dar nesuprantų, gal tai tiesiog ne man
Jei nenorit, kad tema būtų ištrinta, siūlau rašyti į temą.
Jei vartotojas nenurodo grupių aprašyme, visada galima paieškoti jo pranešimų diskusijose
Whatever, tau lengva, tu mane pažįsti
Pati tu esi kind of metalė, pastaruoju metu vis dažniau sutinkama gotų susibūrimuose.
Misantropia >> Labai įvairaus muzikinio skonio muzikos klausitoja. Kaip sakant, "neužsiciklina" ant vieno stiliaus ar grupės. Yra sunkiosios muzikos gerbėja, pradedant nuo black ar thrash metal, baigiant gothic rock ar elektronic. Taip pat neatsisako karts nuo karto paklausyti gero kokybiško popso. O tokias grupes, kaip Dreadful Shadows ir Moonspell gali klausytis vos ne kiekvieną dieną.
Remiausi gyvenimiška patirtimi.
P.S. labai buka tema, beje.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2006 m. rugpjūčio 9 d. 18:10:25
2006 m. rugpjūčio 9 d. 18:07:46
Fabolous - na, reperis gi. Nors pagal klausomas grupes/atlikėjus, nors repu absoliučiai nesidomiu ir tuo labiau nesižaviu, galiu pasakyti, kad prastai, labai prastai... Ką, nėra tam stiliuje nieko geriau? Jau vien matant mėgstamose grupėse Nelly ar The Game rūgštelė burnoje susisuka. Esi vartotojas, neieškai giliau, "valgai" bet kokį š...., kurį pateikia radijas, televizija ir pan., negalvodamas ir nesirinkdamas, kas yra gerai, o kas blogai.
Misantropia - Metallica'os fanė. Esama vis dar, nors per koncertą ir nusivylė. Legenda, gerbtini tipo, bet man nelima, dėl to vertinu pusėtinai. Dėl to mane galima būtų apkaltinti siauraakiškumu šiuo atžvilgiu. Toliau... Mėgsta Dreadful Shadows. Dėl to pagirtina. Nevengia ir paklausyti muzikos "iš šono", dėl to platesnis akiratis. Iš esmės pagritinas muzikinis skonis, nors kai kurių niuansų dar nesuprantų, gal tai tiesiog ne man
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:45:28
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:26:46
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:29:50
Įdėmiau diskusijas reikia tiesiog skaityti.
O šiaip, tai manau, kad tai bus dar viena floodo tema - pamatysit.
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:26:58
viskuo nepatenkintas zmogus net neparases kokia muzika megsta. toks ispudis. neverta pykt, gali visko but ;]
Kažkas, regis, nesuprato temos pavadinimo. Apibūdinti reikia ne žmogų, o jo muzikinį skonį.
Jei nenorit, kad tema būtų ištrinta, siūlau rašyti į temą.
Jei vartotojas nenurodo grupių aprašyme, visada galima paieškoti jo pranešimų diskusijose
Whatever, tau lengva, tu mane pažįsti
Pati tu esi kind of metalė, pastaruoju metu vis dažniau sutinkama gotų susibūrimuose.
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:23:18
Remiausi gyvenimiška patirtimi.
P.S. labai buka tema, beje.
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:22:46
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:14:19
OK, pabandykit dabar kas mano įvertint... tik nepamirškit nurodyt kuo remiatės
2006 m. rugpjūčio 9 d. 12:25:06
Viskas atrodo kaip ir paprasta. Būtų gerai, kad pagrįstumėt savo nuomonę. Būtų gerai, kad vertinumėte praleisdami bent kelis kitų postus.
Kaip? Malonėkit pažiūrėti į anketą.