Užtat ežys, dar niekada nenuvilė. Vis kokia akcija pasiūlo, kur galima jei ne užsidirbti, tai bent nemokamai skambinti.
Nepatinka - visada gali pasirinkti kitą operatorių.
jau taaip perpykau kai susirasinejau su labas vartotoju ir saskaita baigesi.... (angry) bet i teisma tu ju nepaduosi,gi jie uzdejo mokesti ne smsams,o tiesiog padare paslauga kad galetum siuntinet nemokamus sms.. nu zodziu bukit ramus,bylos nelaimetumet. plem sikniai suuode aukso gysla,kad jiem nuplauke neaisku kokios bapkes tai daba jau ivede tipo siuskit uz lita sms ir gaukit nemokamus sms tarp labas vartotoju.. (angry)
Mums lietuviams dar ir kaip sekasi. Vokietijoj juk aktyviai reklamuojamas ir žinomas pasiūlymas rašyt žinutes tik už 9 centus (31 lietuvišką) ir jis populiarus. Gali ir greit pas mus taip būt.
turiu aš tą labą, viskas ten gerai, nieko nesusigaudau (ir nereikia), kartą per du mėnesius papildau kokiais penkiais litais ir gerai jokiųb keistų žinučių negavau - kaip siunčiu nemokamai kitiems "labiečiams" taip siunčiu viskas ten gerai
ežys irgi ten buvo kažką sugrybavęs, bet ne man: aš jau seniai turiu ežį, užsisakinėju "ledą" senais mažais tarifais, o viena pažįstama neseniai įsigijo, tai jai sąskaitą nuskaitinėja pagal tuos naujus, brangesnius tarifus, o man eina, kaip ėję anksčiau abu ežiai, abu "ledai", bet skirtingom kainom Bet vis tiek ežio tarifai tokie, kad nesinori net galvoti apie kažką kitką...
Nieko tas LABAS neapmovė. Reikėjo įsiskaityti. Apsilankyk www.labas.lt >>tarifai>> ir ties žvaigždute aiškiai parašyta, kad, somokėjęs litą, galėsi siųsti SMS į visus tinklus nemokamai.
O šiaip naudojuosi šiuo operatoriumi jau seniai ir man jokių problemų nekyla.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. spalio 6 d. 16:13:07
2006 m. spalio 6 d. 16:11:13
2006 m. spalio 6 d. 15:14:26
2006 m. spalio 6 d. 15:05:10
Užtat ežys, dar niekada nenuvilė. Vis kokia akcija pasiūlo, kur galima jei ne užsidirbti, tai bent nemokamai skambinti.
2006 m. spalio 5 d. 13:55:03
Negi tikejot jog vislail taip nemokamai viskasir bus
2006 m. spalio 5 d. 12:43:45
Jeigu jau taip ir pasakė, kad visiems laikams be jokių sąlygų, tai už tokius dalykus kaip klaidinimas tai ir teisman patraukt galima.
Norėčiau pamatyt tą durnelį, kuirs turės lako ir pinigų to užsiimti.
jau taaip perpykau kai susirasinejau su labas vartotoju ir saskaita baigesi.... (angry) bet i teisma tu ju nepaduosi,gi jie uzdejo mokesti ne smsams,o tiesiog padare paslauga kad galetum siuntinet nemokamus sms.. nu zodziu bukit ramus,bylos nelaimetumet. plem sikniai suuode aukso gysla,kad jiem nuplauke neaisku kokios bapkes tai daba jau ivede tipo siuskit uz lita sms ir gaukit nemokamus sms tarp labas vartotoju.. (angry)
2006 m. rugpjūčio 17 d. 21:01:45
2006 m. rugpjūčio 11 d. 20:26:18
Bet vistiek labas geriausia
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:25:29
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:20:11
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:09:38
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:40:13
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:35:59
O šiaip naudojuosi šiuo operatoriumi jau seniai ir man jokių problemų nekyla.
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:25:27
Siuo atveju Ezys geriausias. SMS tarp Ezio vartotoju bet kuriuo atveju yra nemokami, o uz 3 lt per menesi - nemokama i visus tinklus
jo!!!
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:25:01
Siuo atveju Ezys geriausias. SMS tarp Ezio vartotoju bet kuriuo atveju yra nemokami, o uz 3 lt per menesi - nemokama i visus tinklus
girdejau, kad ezy jau dabar pakele kainas ;] tipo 3 lt uz savaite
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:17:21
Jeigu jau taip ir pasakė, kad visiems laikams be jokių sąlygų, tai už tokius dalykus kaip klaidinimas tai ir teisman patraukt galima.
Norėčiau pamatyt tą durnelį, kuirs turės lako ir pinigų to užsiimti.
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:09:39
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:09:14
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:07:25
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:04:37