Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Fergie singlas "London Bridge"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Addicted
2006 m. rugpjūčio 31 d. 14:34:34
Kad ir ka jus galvotumete London Bridge jau yra tikru tikriausias hitas.

2006 m. rugpjūčio 31 d. 13:32:45
Jei aš neklystu ir galvoju, kad toji Fergie tai ta bobelka iš black eyed peas, tai jos išvaizda tikrai nekokia. Ji tikrai žalga. Bet čia tik mano nuomonė, be moteriško pavydo.
Pačią dainą drįsčiau vertinti tik perklausius live įrašą, nes kaip žinia moterėlė mėgėja pjaut pro šalį net ne rugiapjūtės sezonu Ir užbėgu už akių ponui Tarakonų Valdovui, kuris greičiausiai baisiai stengsis mane sudirbti: mano pasisakymai ne iš piršto laužti. Pakanka peržiūrėti "galingą" black eyed peas performansą su timberleiku per kažkuriuos Mtv apdovanojimus. Justino nors ir nevirškinu, bet tas bent jau į natą pataiko, o anos tai graudu buvo klausytis.
Tai tiek

2006 m. rugpjūčio 31 d. 13:07:09
KingRoach rašė:
eglermknt << tuomet ka reiskia tavo posakis "Jau kai taip išgirta, mergaitė galėjo geriua pavaryti" ? Tegul tau ir nepatinka,bet su sita dajna ji paseke virsune.. kita karta stenkis trp acargiau issireiksti. O kas del isvaizdos.. nepyk,bet uzuociu moteriska pavyda nebutina dbr ant jos varyti del to kad dievulis tau kazko pagailejo..

Žn, būtų jinai tos viršūnės nepasiekus, man ta daina vistiek nepatiktų
O dėl išvaizdos čia įdomią versiją sukurpei ! Deja, turiu nuvilti, labai toli nuo realybės.

2006 m. rugpjūčio 27 d. 21:27:49
kalbant apie daina: pirmas ispudis isgirdus buvo: hm kazkox Hollaback girl klonas, taciau paklausius antra, trecia, galu gale, ketvirta karta - pirmasis ispudis isgaravo. ir nematau cia nieko nuostabaus - ritmas uzhvedantis, fergie balsas zavintis, su sia daina tikrai nelix apsijuokes zmogus kuris vakarelyje ja uzhleistu (zinoma kalbu apie vakareli, kuriame vertinamas street dance'o sokis ir panasaus ritmo muzika)

Atsakyti
mechanical_animal
2006 m. rugpjūčio 27 d. 21:18:07
zyzka rašė:
KingRoach rašė:
eglermknt << tau neuztenka kad rekordiskai greitai isokes kurinys i NR.1 singlus pasaulyje laikosi jau trecia savaite? Sakyk kaip jai dar geriau pavaryti ?!?! O visiems iskrypeliams jinai aisku negali itikti..

zyzka, kita karta susidrovek ir nekomentuok to,ko svelniai tariant - tiesiog nesupranti

ir ko as nesuprantu?kad jos balsas lb silpnas?ir kad ji dainuodma gyvai nusidainuoja?nereikia tik. man patinka toks muzikos stilius bet sita daina... viena is prastesniu

vaikeli, matosi kad nebuvai vingio parke per ju koncerta, jos balsas skambejo ogogogo toli grazu kaip nesilpnai

Atsakyti
d1s4sterp1ece_616
2006 m. rugpjūčio 27 d. 14:22:33
man patiko. kieciau nej tada kaj buwo su BEP.

2006 m. rugpjūčio 26 d. 16:29:31
mhm, grinai, kai išgirdau, pagalvojau tą patį, ką ir Tik_Ieva. Labai priminė Gwen Stefani "Hollaback Girl". Šiaip, aišku, jos išvaizda šauni, balso gal tiek daug ir nesu girdėjus, tačiau jos singlo sėkmei įtakos neabejotinai turėjo ir buvimas BEP.

2006 m. rugpjūčio 26 d. 16:07:25
eglermknt << tuomet ka reiskia tavo posakis "Jau kai taip išgirta, mergaitė galėjo geriua pavaryti" ? Tegul tau ir nepatinka,bet su sita dajna ji paseke virsune.. kita karta stenkis trp acargiau issireiksti. O kas del isvaizdos.. nepyk,bet uzuociu moteriska pavyda nebutina dbr ant jos varyti del to kad dievulis tau kazko pagailejo..

Addicted << ar apsimetate ar istikruju nezinote? DDD cia jau skystokai sakyciau..

2006 m. rugpjūčio 26 d. 13:22:23
man tos dainos priedainis kazhko labai primena kazhkuria gwen stefani daina...ir klipe tos mergos ish shonu...zhodziu man tai nelbai ta daina...

2006 m. rugpjūčio 26 d. 12:15:38
KingRoach rašė:
eglermknt << tau neuztenka kad rekordiskai greitai isokes kurinys i NR.1 singlus pasaulyje laikosi jau trecia savaite? Sakyk kaip jai dar geriau pavaryti ?!?! O visiems iskrypeliams jinai aisku negali itikti..

Klausyk, muzikos kritike, man vienodai šviečia kiek jos daina laikosi topų viršūnėje. Britney daina "Ooops... I did it again" laikėsi dar ilgiau. Tokie dalykai visiškai manęs neveikia. Turiu savo nuomonę ir man visai nereikia kreipti dėmesio į kažkokius pasaulinius topus. Man nepatinka Fergie, jos balsas, jos išvaizda, jos atliekama muzika.Viskas. Net nenoriu daugiau į ją gilintis.

2006 m. rugpjūčio 26 d. 11:44:48
man fergie labai patinka,ir balsas ir kunas

Atsakyti
agnetuke
2006 m. rugpjūčio 26 d. 10:14:56
KingRoach rašė:
zyzka << durk pirstu i Lietuvos "Pop" atlikeja kuri sugebetu tiek istraukti kiek ji is uz atlanto kartele lb auksta,ten niex neina dajnuoti neturedami apsigimusio talento,ypac tokiam stiliuj.. Balsas padarytas ir netikras? heh,cia skaitydamas vos nepaspringau

istikruju fergie balsas tikras vat o paris hilton? jinai tai neturi balso ir matosi kad kompo darytas balsas..

2006 m. rugpjūčio 26 d. 00:12:29
KingRoach>>>skaiciai, apie koki suoli kalbi? Kas, kokiam charte, is kokios vietos i 1?

2006 m. rugpjūčio 25 d. 20:18:06
KingRoach rašė:

zyzka, kita karta susidrovek ir nekomentuok to,ko svelniai tariant - tiesiog nesupranti

pritariu!

Atsakyti
WaLLa
2006 m. rugpjūčio 25 d. 19:46:21
Fergie balsas labai gražus,bet ši daina kažkaip visai nekabina... Tikėjausi kažko geresnio ;>>

2006 m. rugpjūčio 25 d. 14:59:58
negirdejau da tai negaliu nieko pasakyt

2006 m. rugpjūčio 25 d. 14:59:25
zyzka << durk pirstu i Lietuvos "Pop" atlikeja kuri sugebetu tiek istraukti kiek ji is uz atlanto kartele lb auksta,ten niex neina dajnuoti neturedami apsigimusio talento,ypac tokiam stiliuj.. Balsas padarytas ir netikras? heh,cia skaitydamas vos nepaspringau

2006 m. rugpjūčio 25 d. 14:32:05
KingRoach rašė:

ir ko as nesuprantu?kad jos balsas lb silpnas?ir kad ji dainuodma gyvai nusidainuoja?nereikia tik. man patinka toks muzikos stilius bet sita daina... viena is prastesniu

2006 m. rugpjūčio 25 d. 13:33:44
King roach >> tu jau net nebejuokingas su savo "nr.1 ir expertiskais ivertinimais" tipo komentarais.
Kazkas nesenai parase : nemyzk pries veja - gurksni gausi.
krc...

Atsakyti
KingRoach
2006 m. rugpjūčio 25 d. 13:26:45

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Rainbow Rainbow
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3162
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 172897