Jei aš neklystu ir galvoju, kad toji Fergie tai ta bobelka iš black eyed peas, tai jos išvaizda tikrai nekokia. Ji tikrai žalga. Bet čia tik mano nuomonė, be moteriško pavydo.
Pačią dainą drįsčiau vertinti tik perklausius live įrašą, nes kaip žinia moterėlė mėgėja pjaut pro šalį net ne rugiapjūtės sezonu Ir užbėgu už akių ponui Tarakonų Valdovui, kuris greičiausiai baisiai stengsis mane sudirbti: mano pasisakymai ne iš piršto laužti. Pakanka peržiūrėti "galingą" black eyed peas performansą su timberleiku per kažkuriuos Mtv apdovanojimus. Justino nors ir nevirškinu, bet tas bent jau į natą pataiko, o anos tai graudu buvo klausytis.
Tai tiek
KingRoach rašė: eglermknt << tuomet ka reiskia tavo posakis "Jau kai taip išgirta, mergaitė galėjo geriua pavaryti" ? Tegul tau ir nepatinka,bet su sita dajna ji paseke virsune.. kita karta stenkis trp acargiau issireiksti. O kas del isvaizdos.. nepyk,bet uzuociu moteriska pavyda nebutina dbr ant jos varyti del to kad dievulis tau kazko pagailejo..
Žn, būtų jinai tos viršūnės nepasiekus, man ta daina vistiek nepatiktų
O dėl išvaizdos čia įdomią versiją sukurpei ! Deja, turiu nuvilti, labai toli nuo realybės.
kalbant apie daina: pirmas ispudis isgirdus buvo: hm kazkox Hollaback girl klonas, taciau paklausius antra, trecia, galu gale, ketvirta karta - pirmasis ispudis isgaravo. ir nematau cia nieko nuostabaus - ritmas uzhvedantis, fergie balsas zavintis, su sia daina tikrai nelix apsijuokes zmogus kuris vakarelyje ja uzhleistu (zinoma kalbu apie vakareli, kuriame vertinamas street dance'o sokis ir panasaus ritmo muzika)
KingRoach rašė: eglermknt << tau neuztenka kad rekordiskai greitai isokes kurinys i NR.1 singlus pasaulyje laikosi jau trecia savaite? Sakyk kaip jai dar geriau pavaryti ?!?! O visiems iskrypeliams jinai aisku negali itikti..
zyzka, kita karta susidrovek ir nekomentuok to,ko svelniai tariant - tiesiog nesupranti
ir ko as nesuprantu?kad jos balsas lb silpnas?ir kad ji dainuodma gyvai nusidainuoja?nereikia tik. man patinka toks muzikos stilius bet sita daina... viena is prastesniu
vaikeli, matosi kad nebuvai vingio parke per ju koncerta, jos balsas skambejo ogogogo toli grazu kaip nesilpnai
mhm, grinai, kai išgirdau, pagalvojau tą patį, ką ir Tik_Ieva. Labai priminė Gwen Stefani "Hollaback Girl". Šiaip, aišku, jos išvaizda šauni, balso gal tiek daug ir nesu girdėjus, tačiau jos singlo sėkmei įtakos neabejotinai turėjo ir buvimas BEP.
eglermknt << tuomet ka reiskia tavo posakis "Jau kai taip išgirta, mergaitė galėjo geriua pavaryti" ? Tegul tau ir nepatinka,bet su sita dajna ji paseke virsune.. kita karta stenkis trp acargiau issireiksti. O kas del isvaizdos.. nepyk,bet uzuociu moteriska pavyda nebutina dbr ant jos varyti del to kad dievulis tau kazko pagailejo..
Addicted << ar apsimetate ar istikruju nezinote? DDD cia jau skystokai sakyciau..
KingRoach rašė: eglermknt << tau neuztenka kad rekordiskai greitai isokes kurinys i NR.1 singlus pasaulyje laikosi jau trecia savaite? Sakyk kaip jai dar geriau pavaryti ?!?! O visiems iskrypeliams jinai aisku negali itikti..
Klausyk, muzikos kritike, man vienodai šviečia kiek jos daina laikosi topų viršūnėje. Britney daina "Ooops... I did it again" laikėsi dar ilgiau. Tokie dalykai visiškai manęs neveikia. Turiu savo nuomonę ir man visai nereikia kreipti dėmesio į kažkokius pasaulinius topus. Man nepatinka Fergie, jos balsas, jos išvaizda, jos atliekama muzika.Viskas. Net nenoriu daugiau į ją gilintis.
KingRoach rašė: zyzka << durk pirstu i Lietuvos "Pop" atlikeja kuri sugebetu tiek istraukti kiek ji is uz atlanto kartele lb auksta,ten niex neina dajnuoti neturedami apsigimusio talento,ypac tokiam stiliuj.. Balsas padarytas ir netikras? heh,cia skaitydamas vos nepaspringau
istikruju fergie balsas tikras vat o paris hilton? jinai tai neturi balso ir matosi kad kompo darytas balsas..
zyzka, kita karta susidrovek ir nekomentuok to,ko svelniai tariant - tiesiog nesupranti
zyzka << durk pirstu i Lietuvos "Pop" atlikeja kuri sugebetu tiek istraukti kiek ji is uz atlanto kartele lb auksta,ten niex neina dajnuoti neturedami apsigimusio talento,ypac tokiam stiliuj.. Balsas padarytas ir netikras? heh,cia skaitydamas vos nepaspringau
ir ko as nesuprantu?kad jos balsas lb silpnas?ir kad ji dainuodma gyvai nusidainuoja?nereikia tik. man patinka toks muzikos stilius bet sita daina... viena is prastesniu
King roach >> tu jau net nebejuokingas su savo "nr.1 ir expertiskais ivertinimais" tipo komentarais.
Kazkas nesenai parase : nemyzk pries veja - gurksni gausi.
krc...
eglermknt << tau neuztenka kad rekordiskai greitai isokes kurinys i NR.1 singlus pasaulyje laikosi jau trecia savaite? Sakyk kaip jai dar geriau pavaryti ?!?! O visiems iskrypeliams jinai aisku negali itikti..
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
2006 m. rugpjūčio 31 d. 14:34:34
2006 m. rugpjūčio 31 d. 13:32:45
Pačią dainą drįsčiau vertinti tik perklausius live įrašą, nes kaip žinia moterėlė mėgėja pjaut pro šalį net ne rugiapjūtės sezonu
Tai tiek
2006 m. rugpjūčio 31 d. 13:07:09
eglermknt << tuomet ka reiskia tavo posakis "Jau kai taip išgirta, mergaitė galėjo geriua pavaryti" ? Tegul tau ir nepatinka,bet su sita dajna ji paseke virsune.. kita karta stenkis trp acargiau issireiksti. O kas del isvaizdos.. nepyk,bet uzuociu moteriska pavyda
Žn, būtų jinai tos viršūnės nepasiekus, man ta daina vistiek nepatiktų
O dėl išvaizdos čia įdomią versiją sukurpei ! Deja, turiu nuvilti, labai toli nuo realybės.
2006 m. rugpjūčio 27 d. 21:27:49
2006 m. rugpjūčio 27 d. 21:18:07
eglermknt << tau neuztenka kad rekordiskai greitai isokes kurinys i NR.1 singlus pasaulyje laikosi jau trecia savaite? Sakyk kaip jai dar geriau pavaryti ?!?! O visiems iskrypeliams jinai aisku negali itikti..
vaikeli, matosi kad nebuvai vingio parke per ju koncerta, jos balsas skambejo ogogogo toli grazu kaip nesilpnai
2006 m. rugpjūčio 27 d. 14:22:33
2006 m. rugpjūčio 26 d. 16:29:31
2006 m. rugpjūčio 26 d. 16:07:25
Addicted << ar apsimetate ar istikruju nezinote?
2006 m. rugpjūčio 26 d. 13:22:23
2006 m. rugpjūčio 26 d. 12:15:38
Klausyk, muzikos kritike, man vienodai šviečia kiek jos daina laikosi topų viršūnėje. Britney daina "Ooops... I did it again" laikėsi dar ilgiau. Tokie dalykai visiškai manęs neveikia. Turiu savo nuomonę ir man visai nereikia kreipti dėmesio į kažkokius pasaulinius topus. Man nepatinka Fergie, jos balsas, jos išvaizda, jos atliekama muzika.Viskas. Net nenoriu daugiau į ją gilintis.
2006 m. rugpjūčio 26 d. 11:44:48
2006 m. rugpjūčio 26 d. 10:14:56
zyzka << durk pirstu i Lietuvos "Pop" atlikeja kuri sugebetu tiek istraukti kiek ji
istikruju fergie balsas tikras vat o paris hilton? jinai tai neturi balso ir matosi kad kompo darytas balsas..
2006 m. rugpjūčio 26 d. 00:12:29
2006 m. rugpjūčio 25 d. 20:18:06
pritariu!
2006 m. rugpjūčio 25 d. 19:46:21
2006 m. rugpjūčio 25 d. 14:59:58
2006 m. rugpjūčio 25 d. 14:59:25
2006 m. rugpjūčio 25 d. 14:32:05
2006 m. rugpjūčio 25 d. 13:33:44
Kazkas nesenai parase : nemyzk pries veja - gurksni gausi.
krc...
2006 m. rugpjūčio 25 d. 13:26:45