Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2012 m. balandžio 16 d. 22:38:16
Prie mano kepurės visi kabinėjasi. Sako, kad Lietuvos vėliava.
O šiai tai nusijuokiu ir tiek :]
2012 m. kovo 26 d. 11:46:31
Taip kartais būdavo m-loje, kai rengdavausi savitokai ir sulaukdavau poros "pastabėlių". Bet man kažikaip nerūpėjo, gerų nuomonių būdavo daugiau, nors galiausiai ir ne dėl jų čia. Dėl saviišraiškos, stepivilkiškos : ]
2012 m. kovo 26 d. 09:56:24
Zinai kartais niekas neklausia nori ar nenori :D
2012 m. kovo 25 d. 19:11:03
Tai kad labiau aš kabinėjuos, nei prie manęs...
2012 m. kovo 25 d. 14:48:33
Tada ilgai ir laimingai klausosi Sahjiškos muzikos. Bet aš nenoriu į tą bačką
2012 m. kovo 25 d. 12:20:30
O ka darai kai pribresta :D
2012 m. kovo 7 d. 11:42:02
Paimu bačką,užmerkiu ir laukiu,kol pribręs
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. kovo 6 d. 22:35:14
Užsipuolu, jei reikia akis padraskau ir gerą moralą atskaitau. Žiūrint kur esu, kai prie manęs kabinėjasi. Nors, prie manęs kokie emo greičiau priskres rėkdami: Matai fyfą-meski plytą
2012 m. kovo 6 d. 22:19:21
Sušaudau ir užkasiu miške...
O jeigu rimtai, tai arba nekreipiu dėmesio arba kartais pasiginčyt bandau.
2012 m. kovo 6 d. 22:17:42
Paerzina ir tiek. Prie manęs nesikabinėja, bet vis, kai kurie žmonėas negali suprast kaip galima klausytis praeito šimtmečio dainų. :) ;D
2012 m. kovo 3 d. 15:17:45
Bandau apsimesti, kad man nerūpi, ignoruoju :)
Dažniausiai ginu savo stilių (ir ne vien muzikos, nes mano aprangos stilius atitinka klausomą muziką). Ir iš tiesų, tik paikos mergaitės taip elgiasi. :)
2012 m. kovo 2 d. 23:00:41
O tiesą sakant, koks kieno reikalas, kas ką klauso? Taip pat ir aš? Juk suaugusiems žmonėms tikrai netrukdo, kad štai vienas draugas klauso klasikos, kitas metalo, trečias new wave ir taip toliau... Koks skirtumas? Kiekvienas klausom tai, kas mums patinka, ir niekam tai gyvent netrukdo. Aš vienodai žiūrėsiu ir įtą, kas klauso metalo, ir į tą, kur klauso popso (tegu ir patie prasčiausio. MANO nuomone, prasčiausio). Juk jei man tai gyvent netrukdo, tai kodėl turėtų rūpėt visus draugus/pažįstamus/gimines sustyguot pagal savo skonį ar prisiderint pačiai prie kitų? Gal paauglystėj ir labai svarbu, ką draugai pasakys, bet suaugus tai tampa taip nereikšminga.... Nebent svarbu tik tada, kai nesinori kkur vienam eit, o prisikviest ką eit kartu beviltiška, būna kiek nefaina, bet tik tiek.
2012 m. kovo 2 d. 20:52:58
Kad dažniausiai aš pati kabinėjuosi prie kitų
mažai kam iš mano pažįstamų taip smarkiai rūpi, kokią muziką klaso jų draugai ar nedraugai, kad imtų kabinėtis. Daugumai visai nusispjaut.
2012 m. kovo 2 d. 08:10:28
Tiesiog tas zmogus uzsitraukia mano rustybe,nes per daug sau leidzia,issakyti savo nuomone gali(tokia teise turi kiekvienas is musu), taciau jaigu kabinejasi pvz : rekaloja uz nugaros,kad oj koky tu cia stiliu klausai,tai tegu palaukia kol atsisuksiu
:D siaip niekas nesikabino dar prie manes ,vieninteliam broliui nepatinka ka klausau,nes tasai elektronika,tad nesusiderina musu muzikos skoniai :D
2012 m. kovo 1 d. 23:20:51
Oooo...Tikrai zinomas jausmas...Amzini priekaistai,pasaipos,priekabes ir t.t... Seip ignoruoju,arba graziai pasakau ir viskas...Bet jei jau pradedu matyti,kad tuo viskas nesibaigs ir t.t... PAsakau taip,kad maza nepasirodytu,ir dar apie ju "muzika" pridedu ... Dabar jau truputi apsiramino...
2011 m. kovo 27 d. 13:11:36
2011 m. sausio 3 d. 14:14:43
2011 m. sausio 3 d. 00:35:13
2010 m. liepos 7 d. 10:23:16
2010 m. liepos 6 d. 22:40:45