|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Ką darot, jei kabinėjasi nesuprantantys jūsų stiliaus žmonės?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2010 m. liepos 6 d. 22:39:06
2010 m. liepos 6 d. 22:37:10
2010 m. liepos 6 d. 22:34:10
Manau kiekvienas turėtų ginti tai kas jiems patinka (savo stilių)
2010 m. liepos 6 d. 19:41:56
dėl muzikos klasiokai/ės kabinėtis negali, greičiau aš prie jų.. na mūsų klasė tokia. užėjo vaikams gotų mada.. čiuju jei rinktų klasę su daugiausia kerzų būtų mūsų.xD gerai, kad taip, bet nervina tas jų MM.. komercija..
omg noreciau kad mano klase tokia butu, pas mane tj kaiptik bernai klauso kazkokio brudo popso ir dar ant roko varo tipo seniu muzika
nu siaip pr manes buna drauge prisikabina sako kaip cia apsirengus, as nlb demesi kreipiu bet pasakau kaip noriu tjp rengiuos
as tai sakau "ka turiu ta ir rengiuosi"..
MM komercija? na atsiprasau..
o per kuri gala ten ne komercija?
2010 m. liepos 6 d. 19:11:51
ką mėgstu, ko klausausi. vien todėl, kad netoli yra kitų žmonių su kitu skoniu ir kabinėjas prie stiliaus.
2010 m. gegužės 7 d. 08:33:56
dėl muzikos klasiokai/ės kabinėtis negali, greičiau aš prie jų.. na mūsų klasė tokia. užėjo vaikams gotų mada.. čiuju jei rinktų klasę su daugiausia kerzų būtų mūsų.xD gerai, kad taip, bet nervina tas jų MM.. komercija..
omg noreciau kad mano klase tokia butu, pas mane tj kaiptik bernai klauso kazkokio brudo popso ir dar ant roko varo tipo seniu muzika
nu siaip pr manes buna drauge prisikabina sako kaip cia apsirengus, as nlb demesi kreipiu bet pasakau kaip noriu tjp rengiuos
as tai sakau "ka turiu ta ir rengiuosi"..
MM komercija? na atsiprasau..
2010 m. gegužės 6 d. 22:06:15
2009 m. lapkričio 7 d. 10:26:19
2009 m. lapkričio 6 d. 18:50:05
2009 m. lapkričio 6 d. 18:47:42
2009 m. lapkričio 5 d. 21:55:16
2009 m. lapkričio 5 d. 21:35:43
2009 m. lapkričio 5 d. 17:41:38
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 5 d. 17:40:26
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 5 d. 17:33:32
2009 m. spalio 27 d. 10:35:29
O siaip tai tai nelabai kas prie manes ir kabinejasi
2009 m. spalio 26 d. 21:25:31
idomu butu suzinot, nes man pastoviai taip buna.... =(
cia taip is savo patirties gal? man viena karta teko peiliu gintis, bet cia turbut geresnis budas. jie ir siaip mano kad as durnas tai pats metas irodyti....
išsitraukiu iš kišenės ausines, paspaudžiu Play ir šaltai praeinu.
(su peiliu čia juokingai suskėlei
Tuo momentu juokinga anaiptol nebuvo...
2009 m. spalio 8 d. 18:58:29
2009 m. spalio 8 d. 18:08:57
2009 m. rugsėjo 23 d. 21:41:19