Sakau : laisvas (savo balsu uzmetu) ir nueinu. nes nesu gote. man aptinka sportinis stilius. tai tik tie kvaileliai kanors uzvemia tiesiogiai , tai tiesiog pati nusijuokiau. O kas belieka? nemu i galva.Nors jei netureciau dragu ir kabinetusi pastoviai taj imciau i galva.
Vadovaujuosi posakiu "duok durinui kelią", nes dažniausiai žmonės maišo stilius ir visus iš eilės vadina gotais. Kadangi tokia nesu tai nėra ko ir įsižeisti. bet kartais taip norisi pasijuokt iš to žmogelio, kad pasakau "jei dar kartą pavadinsi mane gote arba sataniste paaukosiu tave savo tėvui šetonui"
Galit didžiuotis: ne visi asilai tokie gudrūs.
Žaloju save. Ne, jei rimtai tai neteko dar girdėt jokių replikų. Nebent kas nors kreivai pasižiūri, tada išsiviepiu arba irgi taip pat nužvelgių tą vargšą/vargšę
ignoruoju ir tiek jei pradėsiu kreipt į kvailų žmonių komentarius tai nebus normalaus gyvenimo o ir šiaip nepažystamų nuomonė man yra visiškai nesvarbi.
* jie juokiasi kad aš skirtinga,bet aš juokiuos kad jie visi vienodi *
zhilwe rašė: mane tai nervuoja labai vienas draugas. mes su juo vieni geriausiu draugu, bet kartais jis megsta pasilazdavot ir pradeda saipytis is mano klausomos roko muzikos ir mano stiliaus. jis labai netolerantiskas. visur kisa ta savo club,dance,house ir pns muzika. o juokiasi is roko. buna ivairai. daznai pykstames del to.kartais uzpykstu ir nesneku kuri laika, kartais bandau atsakyt tuo paciu. zodziu mano moralas: bukit tolerantiski ir nekiskit savo muzikos stiliaus kitiem zmonems jei jie to nenori klausyti
siulau,savo geriausiam draugui,kuris is taves saiposi, duoti i galva.. D
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. vasario 11 d. 19:31:26
2008 m. vasario 11 d. 19:29:00
2007 m. lapkričio 27 d. 16:54:59
2007 m. balandžio 8 d. 10:55:50
buvo ir muštynių... visko buvo..
2007 m. balandžio 8 d. 09:41:34
2007 m. balandžio 7 d. 21:29:00
2007 m. balandžio 7 d. 21:04:38
2007 m. balandžio 4 d. 23:21:25
nu ir tegu nu...reik moket apsigint tik.
2007 m. vasario 28 d. 20:22:34
2007 m. vasario 20 d. 21:43:33
2007 m. vasario 12 d. 10:09:42
2007 m. vasario 10 d. 15:30:39
2007 m. vasario 10 d. 12:31:39
* jie juokiasi kad aš skirtinga,bet aš juokiuos kad jie visi vienodi *
2007 m. vasario 8 d. 12:07:24
aj karta priejo dvi panos ir pradejo varyt kad as fyfa,taj pasakiau kad as ne fyfa o emo ir spyriau su kablu i koja,tai atsoko
sitas geras buvo
is tiesu, juk nereikia, kad tavo stiliu kazkas suprastu. tiesiog esi toks koks esi ir turetu but nusispjaut ant kitaip mastanciu.
2007 m. vasario 4 d. 09:45:38
Varškės vieną dieną visvien mirs.
2007 m. vasario 4 d. 04:31:09
aj karta priejo dvi panos ir pradejo varyt kad as fyfa,taj pasakiau kad as ne fyfa o emo ir spyriau su kablu i koja,tai atsoko
su kablu? emo?
2007 m. sausio 28 d. 11:39:12
2007 m. sausio 20 d. 14:59:16
dazniausiai priklauso nuo to, kiek pries kiek. Jei vienas pries daug, ka zmogus pasokinesi, paziuriu lavono zvilgsniu ir nueini
cia tipo uzsimrki?
2007 m. sausio 20 d. 14:56:47
Rožančių, šventą Raštą ir šventinto vandens reikia nešiotis
gera ideja. originali tokia. reiks pamegint. =)