|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Ką darot, jei kabinėjasi nesuprantantys jūsų stiliaus žmonės?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. spalio 3 d. 00:28:14
Na bet apie 16-metes patyliu jau. Issidirbinejimas.
2006 m. spalio 3 d. 00:22:16
O nuo tų visų nusivylusių gyvenimu, trokštančių mirties paauglių jau bloga darosi. Ypač kai visokios šeštokės kaimuose kapines niokoja vietoj to, kad į mokyklą eitų. (Mano kaime taip buvo).
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. spalio 3 d. 00:18:50
Va savaitgali maciau toki visai vargsa gota. Diena grazi, saule spigina, o jis visas toks pabalusiu veidu ir su odinem pirstinem ... Na ka as zinau.
Malacius draugelis, kad taip aukojasi del isitikinimu.
...
2006 m. spalio 3 d. 00:14:49
Eik tu sau ! Rimtai ?
Reikia man is savo gilaus kaimo traukt i koki didmiesti tada, tarkim kad ir i tuos paciu Anykscius
Zinai ir as noriu pamatyt tuos a la gotus...
Manau kad jau galima prie kiekvieno stiliaus tokia marke kabinti - a la (punk, metal ...) visokius..
Asmeniskai nelabai kreipiu i aplinkinius demesi, kol jie patys nepraso.
Iš kokio savo kaimo?
Nesakyk jau, kad mūsų garsiųjų gotų visokių nesi matęs, nes juokini
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. spalio 3 d. 00:11:11
Reikia man is savo gilaus kaimo traukt i koki didmiesti tada, tarkim kad ir i tuos paciu Anykscius
Zinai ir as noriu pamatyt tuos a la gotus...
Manau kad jau galima prie kiekvieno stiliaus tokia marke kabinti - a la (punk, metal ...) visokius..
Asmeniskai nelabai kreipiu i aplinkinius demesi, kol jie patys nepraso.
2006 m. spalio 2 d. 23:58:23
O jeu rimčiau tai ir Alytuj kokiam, ar Anykščiuose, manyčiau, visokie a la gotai ir pan jau nėra retenybė. Šiais laikais sunku būtų nustebinti liaudį.
2006 m. spalio 2 d. 23:46:22
Reikia su savim kokia kuoka nesiotis, kad prie tokios progos butu galima galvas padauzyt.
Šmaikštūnas
O šiaip aš nesuprantu, ką dar galima išgalvot naujo, keisto, prie ko būtų galima kabinėtis?
O tu pabandyk iseit pasivaiksciot kokiuose Anyksciuiose visury ziemos - po apatiniu
Na kiek zinau niekas to nebuvo bandes to padaryti ten.
Manau kas nors vis tiek pradetu kabinetis. Ar policininkai, ar kad ir vietiniai bomzukai, kurie isstroske egzotikos ...
2006 m. spalio 2 d. 21:50:44
idomu butu suzinot, nes man pastoviai taip buna.... =(
Įdomumo dėlei galėtum papasakoti prie ko tiksliau kabinėjasi.
2006 m. spalio 2 d. 21:50:11
Reikia su savim kokia kuoka nesiotis, kad prie tokios progos butu galima galvas padauzyt.
Šmaikštūnas
O šiaip aš nesuprantu, ką dar galima išgalvot naujo, keisto, prie ko būtų galima kabinėtis?
2006 m. spalio 2 d. 21:32:14
2006 m. spalio 2 d. 20:12:46
2006 m. spalio 2 d. 19:07:05
2006 m. spalio 2 d. 19:00:43
paaiskinu, kodel as toki stiliu pasirinkus, ir kas tai per stilius
Gali ir čia tai paaiškint? Labai įdomu būtų.
2006 m. spalio 2 d. 18:58:42
2006 m. spalio 2 d. 16:50:27
2006 m. spalio 2 d. 15:49:56
2006 m. spalio 2 d. 01:36:59
2006 m. rugsėjo 26 d. 21:25:32
2006 m. rugsėjo 23 d. 12:20:34
O ištikrųjų man nei šilta nei šalta. Nepažįstamų žmonių nuomonė man nesvarbi.
2006 m. rugsėjo 23 d. 12:14:25