siap as stengiuos nekreipti demesio, ne ju reikalas kaip as atrodau. Is tikruju uzknisa kai klasiokai pripaiso, kad esu gote ar ka panasaus, vien del to, kad ta diena apsirengiu juodai Bet man ju nuomones nesvarbi - man del to neskauda
Prie manęs dažniausiai nesikabina - ne baisiai išsiskiria tas mano stilius. Nemanau, kad žmonės atspėtų, kokios muzikos klausau - dažniausiai tik nusprendžia kad 'prie meno' ir tiek. Būna kokių hipiškų, ?.. ar metališkesnių detalių, ar 'grandžiško' netvarkingumo, kas paprastai smarkiai nekliūva. Pasitaiko, aišku, visko. Dažnai tada ir humoras pagelbsti. Tiesiog leidi tipeliams suprast, kad tau absoliučiai tas pats, ką jie galvoja - ir tiek.
O as tai visad turiu ka atsauti nes tikrai neleidziu kad ant manes varytu, tegul ten ju desim ar dvidesim is manes nesisaipys... Daznai sakau "atleiskit kudikizmo muzikos neklausau" arba " nezinojau kad cia nevykeliu susirinkimu vieta" Na eksprontu ir geriau sukalbu...
most666 rašė: idomu butu suzinot, nes man pastoviai taip buna.... =(
most666 rašė: cia taip is savo patirties gal? man viena karta teko peiliu gintis, bet cia turbut geresnis budas. jie ir siaip mano kad as durnas tai pats metas irodyti....
išsitraukiu iš kišenės ausines, paspaudžiu Play ir šaltai praeinu.
(su peiliu čia juokingai suskėlei )
Kad niekas ir nesikabinėja. Man atrodo, kad daugelis net nežino, ko aš klausau. Kaip sakoma - dėl skonio nesiginčijama, bet, manau, diskusijos tikrai gali vykti, jei oponentas turi informacijos apie jį supančią muziką. Priešingu atveju tiesiog nėra prasmės.
Rockmerge rašė: Gerai, kad mokykla kažkur praeity, o draugai technuškių neklauso...
tai tau gerai, kad draugai technuskiu neklauso
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
Aš nebendrauju ir nesusiduriu su tokiais žmonėmis,kurie prisikabintų dėl muzikos.Bet va buvo toks atvejis,kai angliukų mokykloj toks juodukas iš indijos pradėjo juoktis,kai pamatė jog klausau Rammstein...Dar ten tokia lyrinė daina buvo...Va,įdomus dalykas su afganistaniečiais - jie klauso tautinę muziką,ten nėra taip kaip pas mus,jog lietuvių liaudies muzika jaunimo tarpe beveik neegzistuoja.Ten pas juos nėra tokių nusistatymų...Nors šiaip priima ir vakarų muziką,hip hop'ą ir pan...
dėl muzikos klasiokai/ės kabinėtis negali, greičiau aš prie jų.. na mūsų klasė tokia. užėjo vaikams gotų mada.. čiuju jei rinktų klasę su daugiausia kerzų būtų mūsų.xD gerai, kad taip, bet nervina tas jų MM.. komercija..
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2009 m. spalio 8 d. 18:58:29
2009 m. spalio 8 d. 18:08:57
2009 m. rugsėjo 23 d. 21:41:19
2009 m. rugsėjo 4 d. 16:58:32
2009 m. rugsėjo 4 d. 14:58:21
idomu butu suzinot, nes man pastoviai taip buna.... =(
cia taip is savo patirties gal? man viena karta teko peiliu gintis, bet cia turbut geresnis budas. jie ir siaip mano kad as durnas tai pats metas irodyti....
išsitraukiu iš kišenės ausines, paspaudžiu Play ir šaltai praeinu.
(su peiliu čia juokingai suskėlei
2009 m. rugsėjo 3 d. 23:26:06
2009 m. rugsėjo 3 d. 19:10:46
2009 m. liepos 3 d. 00:14:40
paaiskinu,kad cia mano reikalas kaip as atrodau ir kas man patinka
va taip vat. va cia tai moteris! zino savo teises!
2009 m. liepos 2 d. 22:26:45
2009 m. liepos 2 d. 22:20:45
Gerai, kad mokykla kažkur praeity, o draugai technuškių neklauso...
tai tau gerai, kad draugai technuskiu neklauso
2009 m. liepos 2 d. 22:17:28
2009 m. liepos 2 d. 22:00:54
2009 m. liepos 2 d. 21:42:58
2009 m. liepos 2 d. 21:20:48
2009 m. gegužės 13 d. 23:18:53
2009 m. gegužės 13 d. 21:43:56
2009 m. kovo 23 d. 18:59:15
2009 m. kovo 4 d. 17:10:59
2009 m. kovo 4 d. 17:03:56
2009 m. kovo 4 d. 12:50:01
Kabinėtis nesikabinėja, kartais tik pakritikuoja iš operos:" kokių čia senienų klausai".
Na : ] ir tiek.