Šiaip tai myliu Nirvana.Ir ne vien dėl to,kad jie buvo pirmoji roko grupė kurios aš klausiausi(ir klausausi).Paprasčiausiai jų dainos mane labiausiai veža.
Bet kad nusisneki. Ispusta ir perpusta yra ta nirvana, del mazameciu skeryciojimu ir nuvalkiojimo. Cia antras, jau kitas dalykas.
Turbut nemaza dalis muzikos klausytoju sia grupe pamego del ju visiskai beverciu, mazatalenciu pasirodymu ? Nereiskia, kad ispusto burbulo sugadinti atlikejai ir yra visiskai Nieko nesugebantys atlikejai. gal pasakysi kad Unplugged su fonograma buvo padarytas ?
Juk jie neturi tokio dalyko kaip geras vokalas ... turbut Cobaino balsa imitavo nekaltu chroniu chorelis uz scenos, kai tuo metu jis pats tik skynesi sloves laurus ?
vampiric_lust rašė: Mano žodžiai: "perdėtas Nirvanos garbinimas". Nei vokalo, nei muzikos.. Nieko.
lietusryte rašė: Biški užknisa,tas perdėtas Nirvanos garbinimas.Tiksliau,Nirvomanija.Juk yra nemažai,geresnių grupių už Nirvana.Aš manau,kad tas garbinimas prasidėjo,po vokalisto mirties...
Jau pagalvojau, kad čia aš taip pasireiškiau. xD Būtent. Mano žodžiai: "perdėtas Nirvanos garbinimas". Nei vokalo, nei muzikos.. Nieko.
2007 m. rugpjūčio 12 d. 21:50:25
Biški užknisa,tas perdėtas Nirvanos garbinimas.Tiksliau,Nirvomanija.Juk yra nemažai,geresnių grupių už Nirvana.Aš manau,kad tas garbinimas prasidėjo,po vokalisto mirties...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. balandžio 5 d. 14:42:28
2008 m. balandžio 5 d. 00:32:37
nesu didele gerbeja bet wisai patinka. o kokia Nirvanos gereusia daina?
man-sifting
2008 m. kovo 7 d. 21:47:44
2008 m. vasario 23 d. 13:17:36
2008 m. vasario 11 d. 20:15:54
2008 m. vasario 11 d. 20:11:05
Šiaip tai myliu Nirvana.Ir ne vien dėl to,kad jie buvo pirmoji roko grupė kurios aš klausiausi(ir klausausi).Paprasčiausiai jų dainos mane labiausiai veža.
2008 m. vasario 1 d. 21:55:54
2007 m. gruodžio 5 d. 16:34:23
Bet kad nusisneki. Ispusta ir perpusta yra ta nirvana, del mazameciu skeryciojimu ir nuvalkiojimo. Cia antras, jau kitas dalykas.
2007 m. gruodžio 5 d. 16:25:50
Kiekvienam savo. Man kombaino balsas primena stenėjimą sėdint ant tūliko ir "gimdant".
Čia tarp kitko. Garbinkit jūs savo tą Nirvaną.
2007 m. gruodžio 4 d. 19:19:19
2007 m. gruodžio 3 d. 01:56:59
Juk jie neturi tokio dalyko kaip geras vokalas ... turbut Cobaino balsa imitavo nekaltu chroniu chorelis uz scenos, kai tuo metu jis pats tik skynesi sloves laurus ?
Mano žodžiai: "perdėtas Nirvanos garbinimas". Nei vokalo, nei muzikos.. Nieko.
2007 m. gruodžio 3 d. 00:51:54
Mano nuomone, Cobain'o savizudybe turi didele itaka grupes populiarumui..
2007 m. gruodžio 2 d. 18:02:53
Biški užknisa,tas perdėtas Nirvanos garbinimas.Tiksliau,Nirvomanija.Juk yra nemažai,geresnių grupių už Nirvana.Aš manau,kad tas garbinimas prasidėjo,po vokalisto mirties...
2007 m. rugpjūčio 13 d. 13:24:06
2007 m. rugpjūčio 13 d. 01:48:19
2007 m. rugpjūčio 12 d. 21:50:25
2007 m. rugpjūčio 12 d. 20:18:26
2007 m. birželio 26 d. 14:32:07
2007 m. birželio 16 d. 20:18:40
2007 m. birželio 12 d. 22:23:06