hare_bo rašė: respect'as nerealus, viena ish grupiu, kurios ysirasho y muzikos istorija ir kiekvienas turi tokia zinot. Apie ja turi mokyt mokyklose
negaliu nepritart viena is tu, apie kurias turetu rasyt vadoveliuose. o svarbiausia, kad pati muzika turi tiesiog STEBUKLINGA isliekamaja verte. amzina kaip narkotikai =D
apje toki dalyka kaip sita grupe daug nereik kalbet..as nirvna tikrai dievinu.stengiuos neisprotet..man ju muzika kazkas tokio..hm..nuramina..bet kai reikia tai taip pakelia nuotaika...nezinau net kazkaip nera tokiu zodziu.viska nusako jau wien grupes pawadinimas...o kurtas.........kam jis gali nepatikti eh..
Nirvanos kūryba aš gerbiu, negalėčiau apie juos pasakyti ką nors blogo, bet ir nedievinu šios grupės . Jie tik paparasti žmonės, Kurt Cobain taip pat buvo tik žmogus...Neeilinė asmenybė . Nirvanos muzika labai paprasta, labai žmogiška, begalo artima. Cobain'as galbūt vienintelė asmenybe , kuria laikau visiškai priešinga komercijos savokai...Man Nirvanos kūryba ,tai sielos muzika, tai, kas begalo paprasta, bet tuo pačiu nepakartojamai gilu, ir kokio čia genialumo galima ieškoti? Nirvana yra Nirvana ir tiek...viskas vien tuo ir pasakyta.
kaip as ir sakiaw bet kazkas dar apsawke kad klawsos neturiu as irgi nieko blogo ant nirvanos nesakaw,jie buwo pirmoji ispopuliarinus grunge stiliu grupe ir tikrai juos gerbiu.dainos irgi geros.bet tai kad jos labiai panasios yra faktas.
Klausa turi nesijaudink
ir siaip nirvanos era jau beveik perejau, dabar atrandu ir geresniu grupiu
manau kad Nirvana- labai geras dalykas.. tai yra viena is dvieju grupiu (antroji- AiC), kurios kelia man tokius keistus isgyvenimus. tai daugiau nei muzika. jei nieks neisizeis, leisiu sau tai pavadinti "klausomu heroinu"
o del SLTS ir Rape Me panasumo, tai jis tikrai yra, Rape Me buvo sukurta kaip parodija, atsakas i pirmosios dainos neregeta populiaruma. ir apskritai, daug grupiu dainas kuria ivairiai kaitaliodamos tuos pacius akordus, ir tame nieko blogo nera. Juk natos tik 7
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. vasario 4 d. 22:57:48
respect'as nerealus, viena ish grupiu, kurios ysirasho y muzikos istorija ir kiekvienas turi tokia zinot. Apie ja turi mokyt mokyklose
negaliu nepritart
2007 m. sausio 26 d. 19:23:48
2007 m. sausio 24 d. 23:38:59
2006 m. lapkričio 17 d. 18:53:09
2006 m. lapkričio 16 d. 21:22:39
2006 m. lapkričio 16 d. 20:01:10
2006 m. lapkričio 16 d. 19:07:51
2006 m. lapkričio 16 d. 10:25:17
2006 m. lapkričio 3 d. 16:10:30
o UMIRANIJA, kurs esi danguje, paleiski savo spindulius i musu tamsuoliu galvas...
2006 m. lapkričio 3 d. 14:59:00
nieko jus nesuprantat
o taip ismintingasis apsviesk
2006 m. lapkričio 3 d. 13:36:20
nieko jus nesuprantat
Apsviesk mus...
2006 m. lapkričio 3 d. 13:03:34
2006 m. lapkričio 2 d. 12:08:10
Nirvana yra viena is mano megstamiausiu grupiu, psichodelikos persotintas punk'as ech...
Bet ta fakta kad kai kurios dainos panasios turiu pripazint, atlikau net bandyma, pirma ijungiau SLTS o po to rape me tai vienas pazhystamas pagalvojo is pradziu kad ta pati daina cia
Klausa turi nesijaudink
ir siaip nirvanos era jau beveik perejau, dabar atrandu ir geresniu grupiu
2006 m. lapkričio 2 d. 11:46:36
Nu davai nulinčiuokit mane visažiniai
2006 m. lapkričio 2 d. 11:40:13
kurt cobain o ne curt cobain.dieve,jei tai jusu megstama grupe tai bent sugebekit teisingai kurto warda parasyt
Oi, tikrai suklydau. Siaubas kokia geda :blush
2006 m. lapkričio 1 d. 22:53:59
2006 m. lapkričio 1 d. 22:46:57
2006 m. spalio 31 d. 16:19:57
2006 m. spalio 31 d. 16:13:04
2006 m. spalio 31 d. 14:55:19
o del SLTS ir Rape Me panasumo, tai jis tikrai yra, Rape Me buvo sukurta kaip parodija, atsakas i pirmosios dainos neregeta populiaruma. ir apskritai, daug grupiu dainas kuria ivairiai kaitaliodamos tuos pacius akordus, ir tame nieko blogo nera. Juk natos tik 7