Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 910111213141516171819 ... 27
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Iron_Meal
2006 m. spalio 31 d. 12:52:25
Dwesk, tu sakei, kad pradzios yra vienodos, o ne panasios... Jei sakytum, kad jos panasios, o ne VIENODODS, tada apie tavo klausa as nesakyciau nieko...
Man ir paciam pradzios panasios...

2006 m. spalio 31 d. 12:46:45
Anarchistas_UK rašė:
Nirvana yra viena is mano megstamiausiu grupiu, psichodelikos persotintas punk'as ech...
Bet ta fakta kad kai kurios dainos panasios turiu pripazint, atlikau net bandyma, pirma ijungiau SLTS o po to rape me tai vienas pazhystamas pagalvojo is pradziu kad ta pati daina cia
kaip as ir sakiaw bet kazkas dar apsawke kad klawsos neturiu as irgi nieko blogo ant nirvanos nesakaw,jie buwo pirmoji ispopuliarinus grunge stiliu grupe ir tikrai juos gerbiu.dainos irgi geros.bet tai kad jos labiai panasios yra faktas.
ir siaip nirvanos era jau beveik perejau, dabar atrandu ir geresniu grupiu

Atsakyti
Anarchistas_UK
2006 m. spalio 31 d. 12:32:28
Nirvana yra viena is mano megstamiausiu grupiu, psichodelikos persotintas punk'as ech...
Bet ta fakta kad kai kurios dainos panasios turiu pripazint, atlikau net bandyma, pirma ijungiau SLTS o po to rape me tai vienas pazhystamas pagalvojo is pradziu kad ta pati daina cia

2006 m. spalio 31 d. 12:21:26
Nirvana - grupė,kurios dėka atradau tikrai gerą muziką

2006 m. spalio 31 d. 10:54:35
NIRVANA - buwo...yra...ir bus((:

2006 m. spalio 31 d. 10:28:34
flying rašė:
cia pas kai kuriuos teisybes yra,Nirvanos dainos gana panasios, muzikine prasme irgi nera kazin kas (nu nei ten belekokiu soliaku daug nera nei ka) betai man jos labai patinka... beveik visada uzsileidziu kai liudna buna.. )

tiem, kam panasios, vadinasi mazai klausesis. o kam tu standartu, kad va butinai soliakai turi but surauti. snobai jus.

2006 m. spalio 31 d. 00:10:29
cia pas kai kuriuos teisybes yra,Nirvanos dainos gana panasios, muzikine prasme irgi nera kazin kas (nu nei ten belekokiu soliaku daug nera nei ka) betai man jos labai patinka... beveik visada uzsileidziu kai liudna buna.. )

Atsakyti
UMIRANIJA
2006 m. spalio 30 d. 21:41:56
O tu irgi gal nezinai?
https://www.myspace.com/messlovesjesus
na. nesistengiau nurodyt,nes pamaniau, kad nlb bus besidominciu.

na vyruciai sauniai varo!jo balsas jegovai ismezhtas ;} issireiskiau, nu bet saunuoliai rusai!
bet seip paemus , net myspace.com yra lb daug tokiu.. dar tokie kaip
TAIGi Paklausykite , zmones.. arba zmogau. ir palaikykite grungerius! oi.. kiek ju nera visai, net siutas! bendrai tai ai db bala nemate. as ir baloj jau beveik. uzsimuzk nors tu ka kaip esi vienas - nezmogus esi.

2006 m. spalio 30 d. 14:44:02

o as ir galvoju.. ka darytu "NIRVANA" jei kurtas butu islikes kaip ozzy osbouurnas.. aisku jis butu grazesnis. as jau nirvanos neklausiau gal du trys men.. as matyt persisotinau..tu sesiu metu besaikio klausymo . beje atradau gurpe MYspace.com... kur ten ir balsas ir vapshe muzonas man ziuariai primena kurto kuryba.. gal ir bjauroka kai sitaip kopijuojama, bet tuos zmones suprantu ir is dalies uzjauciu is dalies dziaugiuosi, kad tokiu yra, kurie groja ir grunga - kobainiska grunga!.. ir isvis nirvanos niekam nelinkeciau persiklausyt..po kurio laiko pasijusi suzlugdytas visapusiskai, jei... seip butu idomu rast isverstu cobaino tekstu.. nes pati issiverciau tik keleta dainu sudetingesniu tipo. na kuriu nesuprastdavau visai super D7 tarsi girdejau is naujo. anksciau pasitenkindavau vien "nerealiu" skambesiu. paskui pati pradejau grojinet, (kurtas buvo mano ikvepejas) grodavau is klausos jo dainas,taip turbut ir "ismokau" "dainuoti" grunga. pati kuriau ir gaudavosi kaip nirvaniskos kurybos pratesimas..dziaugdavausi.na nirvana padare is manes psichiskai ensveika zmogu , ka galeciau pasakyt. nirvana ir tik ji. aisku paskui po keleto matu, atsiveriau naujovems..atradau sonic youth ir aic...db pagalvoju, jei nenirvana, idomu koks butu mano gyvenimas

2006 m. spalio 29 d. 22:27:18
kaip sakant..Paziurekite nirvanos dokumentinius filmus..Ir bus viskas aishq

2006 m. spalio 29 d. 21:35:31
gal ir neturiu,bet dainos man tikrai pernelyg panasios...o ten kad keliais akordais skirias...

Atsakyti
Iron_Meal
2006 m. spalio 29 d. 21:26:27
dwesk rašė:
nirvana man patinka,nieko nasakau...bet manau ji biski isaukstinta.jei kurtas butu gyvas ir jie toliau kurtu sawo muzika,nemanau kad butu tokie populiarus..dar vienas nirvanos trukumas tas,kad ju dainos labai panasios.pirmas 10sekundziu dar nesusigaudau kuri cia daina.(pvz smells like teen spirit ir rape me pradzios wisiskai wienodos).tai wa.

Man atrodo geriau butu sakyti, kad pradzios yra panasios... Nes jei tau jos vienodo, nekaltink del to Nirvanos... Tiesiog tu neturi klausos...

2006 m. spalio 29 d. 21:06:16
jega

2006 m. spalio 29 d. 21:04:32
nirvana man patinka,nieko nasakau...bet manau ji biski isaukstinta.jei kurtas butu gyvas ir jie toliau kurtu sawo muzika,nemanau kad butu tokie populiarus..dar vienas nirvanos trukumas tas,kad ju dainos labai panasios.pirmas 10sekundziu dar nesusigaudau kuri cia daina.(pvz smells like teen spirit ir rape me pradzios wisiskai wienodos).tai wa.

Atsakyti
ex3cutioner
2006 m. spalio 29 d. 20:41:17
klausiau tik ,,smells like teen spirit", nes man silpnoka muzika, bet siaip melancholija gera veikia

2006 m. birželio 29 d. 23:55:42
gera grupe

2006 m. birželio 27 d. 16:42:54
Na, matai, suklydau - ten Girl, ir ten Girl - whatever

2006 m. birželio 27 d. 16:39:37
About a Girl visiškai kita Nirvana daina ;o

Atsakyti
kliedesys
2006 m. birželio 27 d. 16:22:54
Ta daina, jei neklystu, vadinasi "About Girl".

2006 m. birželio 27 d. 15:27:46
man tai patinka where did you sleep last night ir siaip visai patinka

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Mercyful Fate Mercyful Fate
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3356
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 126389