Cobainas savo muzika mego vadinti sub pop tegyvuoja nirvana!
Beje, tiems ka uzhkniso, kad puse LT vajkshto su ju majkem: neteisingas muzikos supratimas! Gi klausom muzikos ne del to kad ishsiskirtume ish minios, ar shejp kokiu nors pavirshutinishku tikslu, bet todel, kad ji kazhka mum duoda, mes ja megstame arba nemegstame, paliechia gilumas, pavieshina musu paslaptis ir mums tai patinka, nes tai APIE mus!
expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think & do your own thing.
Skaityk mano blogą: http://16div.tumblr.com
Nepriklausomai nuo to, kiek tu sukai kompaktą savo grotuve ir ar turi jų visus albumus - esmė tame, kad iš jos išaugama, anksčiau ar veliau. Vis dėlto, tai labiau paauglių muzika.
Ir dar - nesuprantu tų kurie sako kad prieš kažkiek metų dievino Nirvaną,o dabar jau sako šūdas.Taip atrodo nieko kito neklausė tik Nirvanos kaip kokie paranojikai atsiprašant.Sakyčiau 'saikingai' reikia muzikos klausyt.Nemokat nereikia.
gera muzika patinka visiems (net ir fyfutes paklausiusios nenunejgs kad nirvana groja GERA muzika nesvarbu kox stilius).. nirvana - kazhkas sena tacjau amzhina
Piešianti dar vieną svajonę...
Kojote666 > Turiu tave nuvilti, kad Nirvana sio stiliaus tikrai nepradejo... Ji si stiliu tik ispopuliarino... Ir apskritai jie grojo kazka panasaus i punk indie rock'a. Bet pagal kai kuriuos pozymius tai vistiek yra grunge...
Pasidomek daugiau apie si muzikos stiliu...
kojote666 rašė: Nirvana yra geriausia grupė ever! Nedrįskit varyt čia! Ir kaip suprast, kad Nirvana - ne grunge dievai?! Jie šį stilių ir pradėjo! Jų dainose jaučiama dalelė Kurto sielos, o muzika tiesiog nepakartojama.
Grunge Not Dead! Nirvana Forever!
Pearl jam lyderis is kart po Curt'o mirties pasake mazdaug ta pati, jei ne Cobain'as tai nezinia ar jie cia butu .
tai grupe kuri dave kazka dabartinei muzikai kazka, kas neapciuopiama, tu tik judi ir
girdi, jauti , stipriau uzuodi ir kaifuoji.
ju muzika legalus narkotikas, patartinas naudoti tik didelem porcijom.
jei tai butu tas reiskinys ar kas ten,mada mazdaug.. tai po tiek metu nebutu zmoniu kurie visdar klausos nirvanos.. nzn,manau kad nedaugelis grupiu yra klausomos potiek metu..
nebloga grupe, bet atsibodo negyvaj...visur tik nirvana nirvana...puse lietuvos vajksto su nirvanos majkem ir dzemperiais....ko tik paklausiu ko klauso, niekas neapseina nepaminejas nirvanos...nu zodziu...nebeklausau tos grupes jau gan seniai ir nezadu klausyt.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 26 d. 22:38:58
Man jie patinka, ypač, aišku "Smells like teen Spirit"
2006 m. birželio 26 d. 13:41:23
Beje, tiems ka uzhkniso, kad puse LT vajkshto su ju majkem: neteisingas muzikos supratimas! Gi klausom muzikos ne del to kad ishsiskirtume ish minios, ar shejp kokiu nors pavirshutinishku tikslu, bet todel, kad ji kazhka mum duoda, mes ja megstame arba nemegstame, paliechia gilumas, pavieshina musu paslaptis ir mums tai patinka, nes tai APIE mus!
2006 m. birželio 26 d. 13:15:43
2006 m. birželio 26 d. 12:43:49
2006 m. birželio 25 d. 16:12:46
2006 m. birželio 25 d. 15:48:23
2006 m. birželio 25 d. 11:53:03
Rest in peace Nirvana :-]
2006 m. birželio 21 d. 23:51:35
Pasidomek daugiau apie si muzikos stiliu...
2006 m. birželio 21 d. 23:27:25
Nirvana yra geriausia grupė ever! Nedrįskit varyt čia! Ir kaip suprast, kad Nirvana - ne grunge dievai?! Jie šį stilių ir pradėjo! Jų dainose jaučiama dalelė Kurto sielos, o muzika tiesiog nepakartojama.
Grunge Not Dead! Nirvana Forever!
Pearl jam lyderis is kart po Curt'o mirties pasake mazdaug ta pati, jei ne Cobain'as tai nezinia ar jie cia butu .
2006 m. birželio 21 d. 23:26:09
2006 m. birželio 21 d. 23:22:04
2006 m. gegužės 19 d. 23:22:04
2006 m. gegužės 19 d. 23:11:12
girdi, jauti , stipriau uzuodi ir kaifuoji.
ju muzika legalus narkotikas, patartinas naudoti tik didelem porcijom.
2006 m. gegužės 19 d. 23:05:11
2006 m. gegužės 15 d. 19:10:10
2006 m. gegužės 11 d. 11:52:58
2006 m. gegužės 5 d. 20:40:11
2006 m. gegužės 5 d. 20:28:19
2006 m. gegužės 5 d. 20:23:15
2006 m. gegužės 4 d. 18:38:23