Nirvana tikraj yra pakelta per aukstai.Cia gal zurnalistu nuopelnas net nzn....Jie nera jokie grunge dievaj!Grunge dievai yra Pearl Jam!Aisku taip jie turi daugybe fanu, bet si grupe tikraj pervetrinta, gal taj dar labiau padidino Cobaino zingsnis bet faktas kad grupe nera tokia gera kaip ji yra isliaupsinta....Man seip net keista kodel Nirvana taip iskelta...Aisku taj tikraj gera grupe na bet aj nzn...seip ish mano puses jokio respecto nei ju muzikai nei vokalui....nu seip pagalvojus yra truputi
Hopeless rašė: Viena geriausių visų laikų grupių .. .juos prisimins dar daugybę metų, o jie visada turės gerbėjų. Nesvarbu ar tie gerbėjai bus 'tikri' ar tik 'apsimetinėjantys, kad atrodytų kietesniais ar kažkas tokio'
Aš pats savęs nelaikau Nirvanos fanu, bet ši grupė yra viena mėgstamiausių. Mane žavi kaip jie gali sukurti tokias iš pirmo žvilgsnio paprastas bet kartu ypatingas melodijas kaip pvz dainose 'Lithium', 'Smells Like Teen Spirit', 'The Man Who Sold The World', 'All Aplogies', ar 'Heart shaped-box'. ir visas jaučiamas liūdesys iš daugelio jų dainų ... matyti kad yra tikras, o ne suvaidintas ar sukomercintas.
"The Man Who Sold The World" nera ju daina... Taigi melodija taip pat...
VoteForPedro rašė: Na man jie atrodo pervertinti.As nesakau kad Nirvana shudas,bet toks jausmas jie kazkokie tai dievai.Jei Kurtas Kobainas(nerekit kad neteisingai parasiau,nemoku) nebutu sumanes nudazyti sienos raudonai,abejoju ar butu jie laikomi jau tokie nerealus....kai pagalvoji,mirtis labai geras karjeros zingsnis.Anyway,nematau juose kazko itin ypatingo,tai priklauso nuo skonio zinoma,bet vistiek pakankamai ispustas reikalas.
neeeeeeeeaaaaaaaaaa nenoriu tikrai nenoriu pradeti nesibaigianciu gincu,bet pyktis sueme tokia zinute perskaicius.
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Na man jie atrodo pervertinti.As nesakau kad Nirvana shudas,bet toks jausmas jie kazkokie tai dievai.Jei Kurtas Kobainas(nerekit kad neteisingai parasiau,nemoku) nebutu sumanes nudazyti sienos raudonai,abejoju ar butu jie laikomi jau tokie nerealus....kai pagalvoji,mirtis labai geras karjeros zingsnis.Anyway,nematau juose kazko itin ypatingo,tai priklauso nuo skonio zinoma,bet vistiek pakankamai ispustas reikalas.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 11 d. 11:40:20
2006 m. vasario 11 d. 11:23:14
2006 m. vasario 10 d. 20:03:51
2006 m. vasario 10 d. 08:00:28
2005 m. lapkričio 12 d. 10:43:48
2005 m. lapkričio 10 d. 17:46:36
2005 m. lapkričio 1 d. 21:08:38
sep as ju niekas neklausiau bet uzuojauta jiem....
*niekad neklausiau;P
2005 m. lapkričio 1 d. 20:40:12
2005 m. spalio 31 d. 15:08:22
2005 m. spalio 31 d. 13:01:03
2005 m. spalio 31 d. 09:39:58
2005 m. spalio 31 d. 09:15:18
2005 m. spalio 31 d. 07:52:18
2005 m. spalio 31 d. 07:19:18
Viena geriausių visų laikų grupių .. .juos prisimins dar daugybę metų, o jie visada turės gerbėjų. Nesvarbu ar tie gerbėjai bus 'tikri' ar tik 'apsimetinėjantys, kad atrodytų kietesniais ar kažkas tokio'
Aš pats savęs nelaikau Nirvanos fanu, bet ši grupė yra viena mėgstamiausių. Mane žavi kaip jie gali sukurti tokias iš pirmo žvilgsnio paprastas bet kartu ypatingas melodijas kaip pvz dainose 'Lithium', 'Smells Like Teen Spirit', 'The Man Who Sold The World', 'All Aplogies', ar 'Heart shaped-box'. ir visas jaučiamas liūdesys iš daugelio jų dainų ... matyti kad yra tikras, o ne suvaidintas ar sukomercintas.
"The Man Who Sold The World" nera ju daina... Taigi melodija taip pat...
2005 m. spalio 31 d. 07:00:24
nors siaip kartasi visai gerai ju pasiklausyti.
2005 m. spalio 26 d. 19:22:38
Na man jie atrodo pervertinti.As nesakau kad Nirvana shudas,bet toks jausmas jie kazkokie tai dievai.Jei Kurtas Kobainas(nerekit kad neteisingai parasiau,nemoku) nebutu sumanes nudazyti sienos raudonai,abejoju ar butu jie laikomi jau tokie nerealus....kai pagalvoji,mirtis labai geras karjeros zingsnis.Anyway,nematau juose kazko itin ypatingo,tai priklauso nuo skonio zinoma,bet vistiek pakankamai ispustas reikalas.
neeeeeeeeaaaaaaaaaa nenoriu tikrai nenoriu pradeti nesibaigianciu gincu,bet pyktis sueme tokia zinute perskaicius.
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2005 m. spalio 26 d. 19:14:52
2005 m. spalio 26 d. 19:09:23
2005 m. spalio 25 d. 11:24:21
2005 m. spalio 24 d. 18:17:22