punk811 rašė: nirvana - legendine grupe... o legendines grupes sugeba groti gera muzika
pakejchiaw nuomone. kazhkajp nebenoriu wadint ju legendine grupe. jej kombajnas butu gywas, jie tikraj nebutu wadinami legenda. ta jo mirtis lb jau idealizuojama. kajp ash shito nemegstu. kartoju, jej kombajns butu gywas, jie wien muzika legendines grupes wardo nebutu gawe. kazhkajp nej zodzhiu ten pas juos yra... ir dajnos wisos panashios... garbinkit jus ta nirvana, ash nieko nasakau... papraschiausiaj tarp mano legendiniu grupiu ju nera.
Viena geriausių visų laikų grupių .. .juos prisimins dar daugybę metų, o jie visada turės gerbėjų. Nesvarbu ar tie gerbėjai bus 'tikri' ar tik 'apsimetinėjantys, kad atrodytų kietesniais ar kažkas tokio'
Aš pats savęs nelaikau Nirvanos fanu, bet ši grupė yra viena mėgstamiausių. Mane žavi kaip jie gali sukurti tokias iš pirmo žvilgsnio paprastas bet kartu ypatingas melodijas kaip pvz dainose 'Lithium', 'Smells Like Teen Spirit', 'The Man Who Sold The World', 'All Aplogies', ar 'Heart shaped-box'. ir visas jaučiamas liūdesys iš daugelio jų dainų ... matyti kad yra tikras, o ne suvaidintas ar sukomercintas.
NIRVANA. respect. del dainu tekstu, kurie gan sunkiai ikandami kai kurie, bet ypatingi ir vezantys. del cobain vokalo, kuris rekiantis, ekspresyvus, bet kartu ir svelnus, daugialypis. del ju melodiju, kurios skirtingos , bet budingos tik nirvanai, kurias isgirdes iskart supranti 'o cia nirvana'. kad moka isreikst skausma su gera doze ironijos. kad moka bendarut su publika, kuri yra ne vien paaugliai, bet ir daug vyresni zmogai. respect uz tai, kad turi savyje tiek draivo, kad sugebejo patraukt tiek zmoniu ( nors nirvana visad norejo but pogrindzio grupe ir nesieke labai isgarset ). i luv nirvana, tai grupe kuri yra dalis manes
Buvau ant sios grupes "pasinesusi" pries kokius 3 metus. Tada nieko neklausiau, tik Nirvana. Bet pastebejau, jog kai greitai kazkuo susizavi, taip pat greitai tau tai nusibosta. Tas pats buvo su Nirvana. Nors tai garsiausia is grunge grupiu, bet, pvz, Pearl Jam man daug geriau: muzika profesionalesne, nors ir sunkiau ikandama is pirmo karto, uztat neatsibosta (bent jau man). Bet Nirvana vistiek gera grupe, jei nebutu ju, gal niekada ir neisgirstume Pearl Jam arba MLB.
Maybe I'm your special one
Silent testifier
Breathe the moon
And eat the sun
Sitting in the fire
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. spalio 16 d. 13:29:09
2005 m. spalio 15 d. 06:27:53
2005 m. spalio 9 d. 15:48:05
2005 m. spalio 9 d. 15:43:34
2005 m. spalio 7 d. 10:58:19
2005 m. spalio 6 d. 13:38:17
nirvana - legendine grupe... o legendines grupes sugeba groti gera muzika
pakejchiaw nuomone. kazhkajp nebenoriu wadint ju legendine grupe. jej kombajnas butu gywas, jie tikraj nebutu wadinami legenda. ta jo mirtis lb jau idealizuojama. kajp ash shito nemegstu. kartoju, jej kombajns butu gywas, jie wien muzika legendines grupes wardo nebutu gawe. kazhkajp nej zodzhiu ten pas juos yra... ir dajnos wisos panashios... garbinkit jus ta nirvana, ash nieko nasakau... papraschiausiaj tarp mano legendiniu grupiu ju nera.
2005 m. spalio 6 d. 12:32:23
Nirvana niekad nebus uzmirsta!!
Ar tu tikra ?
Aišku paauglystėje vaikai gal ir klausys, bet abejoju ar po 50 metų bus daug klausančiu...
2005 m. spalio 6 d. 05:26:25
2005 m. spalio 4 d. 18:03:26
2005 m. spalio 4 d. 13:34:35
2005 m. spalio 4 d. 11:28:16
Aš pats savęs nelaikau Nirvanos fanu, bet ši grupė yra viena mėgstamiausių. Mane žavi kaip jie gali sukurti tokias iš pirmo žvilgsnio paprastas bet kartu ypatingas melodijas kaip pvz dainose 'Lithium', 'Smells Like Teen Spirit', 'The Man Who Sold The World', 'All Aplogies', ar 'Heart shaped-box'. ir visas jaučiamas liūdesys iš daugelio jų dainų ... matyti kad yra tikras, o ne suvaidintas ar sukomercintas.
2005 m. spalio 3 d. 17:42:10
2005 m. spalio 3 d. 13:59:54
2005 m. spalio 3 d. 13:19:55
2005 m. spalio 3 d. 05:57:19
2005 m. rugsėjo 19 d. 11:42:05
2005 m. liepos 28 d. 20:52:05
2005 m. liepos 18 d. 10:32:38
2005 m. liepos 17 d. 19:31:53
2005 m. liepos 17 d. 19:24:48