Underground pankrock.....Kadangi grojo tik tryse, tai labai gerbiu uz muzikine atlikimo technika. Beje Cobain-o gergzdziantis balsas labai tinka prie lead gitar tembro. Muzika labai savita, bet tuo paciu ir labai paslaptinga (kalbu apie harmonija, ritmas - be ryshio)
slipKnOT rašė: daugelis megsta "nirvana" butent del to, kad kitam patinka - "juk legenda ir dar - ne POPSAS!" o man nusisvilpt. nematau ju kuryboje nieko ipatingo. ir rape me! oh yeah...
atvirksciai... viena mano pazistama pareiske jog neklauso nirvanos vien del to , kad ji populiari...kvailele...jei muzika patinka, kam ziuret-ar populiari grupe,ar ne...
Puolusi > Dabar as eisiu prie kiekvieno marozo forsiuko kokio ir prasysiu kad mane primustu iki komos... Tadu gulesiu nirvanoj... Arba komoj kitaip tariant... Jokio skirtumo...
kaskada mano pazistama muse,nes jis buvo su flaneliniais marskiniais,suplesytais dzinsais,neplautais plaukais,ir ant tases uzrasyta nirvana.
dabar visi tokie.
geriau jau mustu....tada ir jautei tikra nirvanos skoni.
angels with needles
poked through our eyes
let the ugly light
of the world in
we were no longer blind
we were no longer blind
negative-creep, dabar as irgi manau kad nirvanai skiriama gal kiek per daug demesio. anksciau jie buvo vos ne mano dievukai,bet kai sulyginau juos su kitom grunge grupem (kad ir pearl jam ar tais paciais soundgarden) mano nuomone kiek pasikeite...
Bet man jie vistiek patinka.Nirvana yra gerai
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 17 d. 14:47:20
2005 m. liepos 17 d. 14:29:14
2005 m. birželio 25 d. 10:30:50
2005 m. birželio 25 d. 09:55:33
2005 m. birželio 23 d. 12:19:28
ypac daina smells like teen spirit...
o kitos taij nzn...
man irgi si daina labai patinka...
2005 m. birželio 23 d. 12:13:18
2005 m. gegužės 5 d. 15:43:28
daugelis megsta "nirvana" butent del to, kad kitam patinka - "juk legenda ir dar - ne POPSAS!" o man nusisvilpt. nematau ju kuryboje nieko ipatingo. ir rape me! oh yeah...
atvirksciai... viena mano pazistama pareiske jog neklauso nirvanos vien del to , kad ji populiari...kvailele...jei muzika patinka, kam ziuret-ar populiari grupe,ar ne...
2005 m. balandžio 19 d. 20:37:42
2005 m. balandžio 19 d. 06:18:56
2005 m. balandžio 18 d. 19:31:43
2005 m. balandžio 18 d. 17:02:47
2005 m. balandžio 18 d. 00:23:43
2005 m. balandžio 17 d. 21:01:03
2005 m. balandžio 17 d. 09:30:24
2005 m. balandžio 16 d. 19:25:14
2005 m. balandžio 16 d. 10:38:55
dabar visi tokie.
geriau jau mustu....tada ir jautei tikra nirvanos skoni.
2005 m. balandžio 14 d. 17:02:02
2005 m. balandžio 14 d. 16:10:17
2005 m. balandžio 14 d. 15:33:57
Bet man jie vistiek patinka.Nirvana yra gerai
2005 m. balandžio 14 d. 15:14:12