Girdėjau kalbas, kad Kurtas lyg ir norėjo rišti su Nirvana ir apskritai grunge muzika ir pradėti groti solinę muziką akustine gitara. Tai būtų buvę visai kita muzika, nei ta Nirvana. Kitaip sakant, no more rock music.
Pirma: "Love Buzz" yra grupės Shocking Blue koveris, antra: tai nėra labai sudėtingas rifas. Foo Fighters paskutiniame albume yra toks gabalas, kur panaudota panaši grojimo "technika", nepamenu dabar pavadinimo, bet kažkuris singlas.
gera grupe,ir jos wisi klausys dar ilgai,bet jei kurtas pamatytu kas darosi dabartinem muzikos pasauly,isgirstu wisokius slipknot,linkin park ar good charlotte,jy infarktas istiktu...
....nuo sitos grupes prasidejo mano tikrasis muzikinis supratimas. ir isvis.... iki sios grupes jokios muzikos ir nebuvo man.... jokia man ir neskambejo sitaip kaip ji.... Nirvana'os deka many daug kas atsirado.... aisku savaime, neklabu apie savizudybes ir pan. Cobas- komplikuota asmenybe jau nuo vaikystes buvo, ir gyvenimas jo nekox, dar tokia zmona, tai ka jau.... isprotetu ir stipriausi, o jis.... o siaip talento ir dar daug daug daug ko jam ne vienas turetu pavydet....
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
Nirvana fajna grupe, tachiau ir ash manychiau kad nereikia ju idealizuoti... Turiu ash ta kurt journals, bet taip ir neperskaichiau iki galo, tyngiu prisesti prie dienorashchio Shiaip (bent man) visos grupes ateina ir isheina (atsibosta), bet vienintele nirvana liko dar mano kompaktuose... Gal tuo ji ir ypatinga...
man ji labai patinka ji tikrai tinka jaunimi ir ji tiesios sauni visgi galvojau kad visas pasaulis daunu bet pasirodo yra dar kaskur normakiu zmoniu (tikriausiai) kurie dar net tokia grupe zino wau!!!!
viskas normaliai, chebra moka groti tik beda ta kad nesavo muzika ji groja o kitu maziau zinomu atlikeju dainas biski paredagave grajina,
bet seip px grupe
...ziurejau shiandien per Tango Ju koncerta atsitiktinai. Kazkaip keista buvo - ish pradziu pamaniau, kad gal koks Jo metiniu minejimas, nes dege juodos zvakes ir buvo prikrauta baltu leliju, taciau paskui kazkaip pamaciau, kad Jis pats (berods gyvas ir sveikas...) sedi ant kedes ir brazgina gitara...
Tam tikros dainos visai paglosto ausį.Bet jokių idealizavimų ar svaigimų, tam tikra prasme gerai, kad Kurto nebėra tarp gyvųjų, nes jis būtų paprasčiausiai išsisėmęs ir užgesęs...O dabar sudegė..
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. vasario 4 d. 21:42:39
2005 m. vasario 4 d. 12:19:16
2005 m. vasario 4 d. 11:53:21
2005 m. sausio 23 d. 23:58:09
2005 m. sausio 6 d. 18:35:41
2005 m. sausio 6 d. 18:07:21
2005 m. sausio 6 d. 16:01:19
2005 m. sausio 6 d. 15:50:24
2004 m. gruodžio 27 d. 15:08:23
2004 m. gruodžio 27 d. 15:04:37
Siaip tai neveza pankiskas grunge'as , taciau tai - isimtis. Is tikruju , tike Kurt Cobain , tiek pats Nirvanos sastatas isliks amziams.
2004 m. gruodžio 27 d. 09:49:32
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2004 m. gruodžio 26 d. 22:57:36
2004 m. gruodžio 17 d. 17:28:12
2004 m. gruodžio 15 d. 20:34:22
2004 m. gruodžio 9 d. 17:43:25
bet seip px grupe
2004 m. gruodžio 9 d. 10:11:27
ir apskritai man patinka granzas
2004 m. gruodžio 7 d. 22:26:38
2004 m. gruodžio 6 d. 19:09:59
2004 m. gruodžio 6 d. 16:45:40
2004 m. gruodžio 6 d. 14:29:06