Visiems nusibodo diskutuot apie tai, kas nediskutuojama. NIRVANA legendine grupe, kurios visada klausysis jaunimas (ir ne tik). Nirvana visada liks gyva pati geriausia visu laiku roko grupe.
Come as you are...
Šiaip jo pritariu. Kurto poweriai kažkaip kitaip skambėjo, čia ir yra ta Nirvana. Tipo "legenda roko istorijoje" jie galbūt toki savita skambėsi atrado, nors first band manau buvo mudhoney... Šiaip kokia daina lithium tai tikrai gana geniali arba smells like teen spirit su savo power chords + gienal rythm kiek žmonių pakerėjo... Bet nirvana ką pakeitė roko istorijoje, kad turim dabar grupes post-grunge kur dainos iš 4 akordų, kad pvz ir mano mėgstami Liquido. Seniau tokios grupės negalėjo susilaukt populiarumo, buvo nepripažintos, o dabar, kur nerealus gitaros solo, kur nerealūs riffai?! D5 A5 ir t.t. aštuntinėm geras vokalas ir tau sekmė garantuota
Aš nelaikau Kurto jokiu idealu. Vidutinis gitaristas ir tiek, bet patikėk, jis groja ne paprastais power akortais. Parsisiųsk kokių normalesnių tablaturų ir suprasi. Aišku tas grojimas tikrai NĖRA profesionalus ar techniškas, bet bet koks pradedantis "gitaristas" tikrai nesugebėtų sugroti tokiais anti profiškais akrodais, kaip tas. O aš bandžiau daug groti ir galiu pasakyti, kad skiriasi skambejimas, kai groji Nirvanos gabalą pover akordais, ar tais Kurto akordais-makalynėm.
Be to, senesni gabalai, dar iš Blycho ir panašiai, yra salyginai sudėtingesni - mažiau akordų, daugiau grojimo atskiromis stygomis.
man nirvana patinka, taciau labai nemegstu kai zmones auksitina cobaina kaip gitarista.jis buvo tikrai prastas gitaristas, visas jo grojimas remiasi elemnatriausiais power akordais, kiekvienas pradedantysis jau gali grot nirvanos gabalus, o kiti sako:mano gitaristo idealas cobainas, juokas ima tiesiog
Nirvana yra viena is geriausiu grupiu.Ypac man patinka daina,,The Man Who Sold The World''. Ir beje,visiskai nesvarbu ar tai grunge ar ne,swarbu,kad mane tai weza!
Čia tikrai jis rašė.
Ačiū, NC. Tu rimtai paskradinai nuotaiką šiam vakarui (nakčiai). Dar ir dabar linksma pamačius tą krūvą besivaipančių snukių ir tuos idiotiškus rašmenis. : DD
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 6 d. 14:27:45
Come as you are...
2004 m. gruodžio 5 d. 14:59:23
2004 m. gruodžio 5 d. 01:10:33
2004 m. gruodžio 3 d. 17:01:37
2004 m. lapkričio 16 d. 19:08:14
2004 m. lapkričio 16 d. 18:26:56
2004 m. lapkričio 16 d. 18:25:00
Be to, senesni gabalai, dar iš Blycho ir panašiai, yra salyginai sudėtingesni - mažiau akordų, daugiau grojimo atskiromis stygomis.
2004 m. lapkričio 16 d. 16:50:24
2004 m. lapkričio 16 d. 15:34:05
2004 m. lapkričio 15 d. 22:35:53
Pavydžiu tau. Aš groju gitara jau 1,8 metų, o iki Kurto lygio man dar toli...
2004 m. lapkričio 14 d. 17:43:12
2004 m. lapkričio 13 d. 17:51:25
2004 m. lapkričio 13 d. 17:04:47
2004 m. lapkričio 13 d. 16:00:10
2004 m. lapkričio 7 d. 16:08:27
Kurto nebėra. Nirvanos nebėra. Liko tik praeitis, gražūs prisiminimai.
Čia aišku kiekvienam pagal skonį, bet man Nirvanos muzika išties imponuoja.
2004 m. lapkričio 7 d. 15:57:26
2004 m. lapkričio 7 d. 15:54:26
2004 m. lapkričio 6 d. 23:50:10
Ačiū, NC. Tu rimtai paskradinai nuotaiką šiam vakarui (nakčiai). Dar ir dabar linksma pamačius tą krūvą besivaipančių snukių ir tuos idiotiškus rašmenis. : DD
2004 m. lapkričio 5 d. 19:50:59
BUVO labai gera grupe. Kurtas BUVO ir LIKO genijum. 4ever
Yop,pritariu,jie nepakartojami biceliai
2004 m. spalio 28 d. 18:11:39