Mėgstamiausia mano brolio grupė O štai man jokių ypatingų jausmų nesukelia, nors vokalisto balsas savotiškai gražus, o ir dainų tikrai neblogų jie turi. Šiaip gan nebloga grupė, bet man asmeniškai nelimpa.
Kiek iš valstybės bevogtum - savo nesusigrąžinsi.
Sl1pKn0t (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 14 d. 22:11:39
wintry rašė: Grupė, kuri per trumpą savo gyvavimo laikotarpį pasiekė labai daug. Net jei Kurtas iki šiol būtų likęs gyvas, manau, Nirvanos jau nebebūtų.
Kalbant apie vokalą, tai jis gražus, kai nestaugia.
Kodėl manai jei cobainas dar būtų gyvas, nirvanos jau nebebūtų?
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 11 d. 22:42:06
Aš tai nesuprantu priekaištų dėl vokalo.Gal kai kam jis atrodo negražus,bet jis yra nuoširdus ir tikras.Cobainas dainuodavo taip,kaip jis moka,kaip jam geriausiai išeina.Svarbiasiausia yra dainuoti iš širdies,tada tave supras.Tame yra didžiausia vertybė,turėti savo stilių,nekreipiant dėmesio į madas.Jei norit gražaus balso,klausykit kokių klasikinių primadonų,Cezarijos Evoros ar dar kažko..net nežinau...
Jeigu Orlovos vokalą laikot ypatingu, tai ir apie Kurt'ą taip pat sakykit. Vien jo balso skambesys kiek reiškė. Nemanau, kad "Smells Like Teen Spirit" skambėtų gražiai tipišku rock'erio balsu.
2008 m. gegužės 11 d. 01:45:09
Aš tai nesuprantu priekaištų dėl vokalo.Gal kai kam jis atrodo negražus,bet jis yra nuoširdus ir tikras.Cobainas dainuodavo taip,kaip jis moka,kaip jam geriausiai išeina.Svarbiasiausia yra dainuoti iš širdies,tada tave supras.Tame yra didžiausia verybė,turėti savo stilių,nekreipiant dėmesio į madas.Jei norit gražaus balso,klausykit kokių klasikinių primadonų,Cezarijos Evoros ar dar kažko..net nežinau...
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 11 d. 00:13:25
vampiric_lust rašė:
lietusryte rašė: Biški užknisa,tas perdėtas Nirvanos garbinimas.Tiksliau,Nirvomanija.Juk yra nemažai,geresnių grupių už Nirvana.Aš manau,kad tas garbinimas prasidėjo,po vokalisto mirties...
Jau pagalvojau, kad čia aš taip pasireiškiau. xD Būtent. Mano žodžiai: "perdėtas Nirvanos garbinimas". Nei vokalo, nei muzikos.. Nieko.
Darkshines rašė: Jei nebūtų iširę, turbūt būtų viena iš tų grupių, sukelianių ironišką šypsenėlę, kaip pamiršę laiku nulipti nuo scenos.
nemanai kad truputį skiriasi kai grupės "išyra" ir kai jų vokalistai nusižudo?? neapsiskaitėlis,blyn.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. liepos 3 d. 11:38:41
2008 m. birželio 24 d. 13:07:41
2008 m. birželio 24 d. 03:17:29
2008 m. birželio 23 d. 18:24:33
2008 m. gegužės 15 d. 00:06:31
2008 m. gegužės 14 d. 22:24:40
2008 m. gegužės 14 d. 22:11:39
Grupė, kuri per trumpą savo gyvavimo laikotarpį pasiekė labai daug. Net jei Kurtas iki šiol būtų likęs gyvas, manau, Nirvanos jau nebebūtų.
Kodėl manai jei cobainas dar būtų gyvas, nirvanos jau nebebūtų?
2008 m. gegužės 14 d. 22:03:33
2008 m. gegužės 14 d. 22:01:57
2008 m. gegužės 11 d. 22:42:06
2008 m. gegužės 11 d. 20:40:31
2008 m. gegužės 11 d. 01:45:09
2008 m. gegužės 11 d. 00:13:25
Biški užknisa,tas perdėtas Nirvanos garbinimas.Tiksliau,Nirvomanija.Juk yra nemažai,geresnių grupių už Nirvana.Aš manau,kad tas garbinimas prasidėjo,po vokalisto mirties...
Sorry,matyt neperskaičiau tavo komentaro.
2008 m. gegužės 10 d. 21:30:23
Jei nebūtų iširę, turbūt būtų viena iš tų grupių, sukelianių ironišką šypsenėlę, kaip pamiršę laiku nulipti nuo scenos.
nemanai kad truputį skiriasi kai grupės "išyra" ir kai jų vokalistai nusižudo?? neapsiskaitėlis,blyn.
2008 m. balandžio 28 d. 02:56:06
2008 m. balandžio 27 d. 15:28:31
2008 m. balandžio 24 d. 23:04:46
nesu didele gerbeja bet wisai patinka. o kokia Nirvanos gereusia daina?
Na oficialiai geriausios tai: "Smels Like Teen Spirit" ir "Come As You Are"...
2008 m. balandžio 7 d. 19:04:40
2008 m. balandžio 7 d. 15:59:27
2008 m. balandžio 7 d. 15:53:31