RockPrincess rašė: Nusipirkau miegojimo akinius, gal suatpimas, bet dabar tikrai greičiau užmiegu. Ir dar maistas. Nors nesveika, bet prabudusi nakti einu pavalgyt. Kitaip ilgai nepavyksta pakartotinai užmigt.
Žmonės prisiklauso jiems brukamų mitų,kad nuo 6 val.vakaro - nieko nevalgyk,- sugadina ne tik savo skrandžius bet ir priveda save iki miego sutrikimų.Alkanas skrandis siunčia signalą į smegenis,ir dėl to nebeina užmigti,atsipalaiduoti ir t.t... Todėl reikėtų užvalgyti prieš einant gulti,tik rinktis tai kas turi mažiau kalorijų.Kitu atveju,neišvengsi to,kad nebeištvėręs prabusi naktį ir sėlinsi prie šaldytuvo tarsi naktinis gnomas... ar gnomė...
Nusipirkau miegojimo akinius, gal suatpimas, bet dabar tikrai greičiau užmiegu. Ir dar maistas. Nors nesveika, bet prabudusi nakti einu pavalgyt. Kitaip ilgai nepavyksta pakartotinai užmigt.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Muzika, didžiausia pagalbininkė
Dar arbatos kokios
Ir ramybės
Šiek tiek nervina kai kaimynai vidury nakties užmeta rusiško popso :l
Aišku lova su pagalve neprošalį dar )
- jei kas nors miega šalia manęs, o ypač toks žmogus kurį gali apkabinti, pabučiuoti ir užmigti kartu su juo
- filmo žiūrėjimas gulint, nesvarbu kaip įomu, bet gulėjimas ne į naudą, jei nori filmą pažiūrėt
- rami, rami muzika
- patogi gulėjimo poza
- ir žinoma nuovargis
šiaip galima prieš miega medaus ar pieno pavartot tada buna lengviau užmigti
Grožinės literatūros knyga. Kokia nors meilės istorija arba apie mistinius reikalus. Taip pat gera tyliai skambanti muzika.
3. Tu skaitai.
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto.
6. Tu dabar tai patikrinai.
7. Tu sypsaisi. Geros dienos!
Na išties knyga padeda greičiau užmigti. Na bent jau man. Na, o kaikas sako, kad kuo neydomesnė knyga tuo labiau suima miegelis Na aš dar šito nežinau nes dar nepasitaikė nei vieną knyga kuri būtų neydomi
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. spalio 6 d. 15:48:09
2011 m. spalio 6 d. 15:44:09
Nusipirkau miegojimo akinius, gal suatpimas, bet dabar tikrai greičiau užmiegu. Ir dar maistas. Nors nesveika, bet prabudusi nakti einu pavalgyt. Kitaip ilgai nepavyksta pakartotinai užmigt.
Žmonės prisiklauso jiems brukamų mitų,kad nuo 6 val.vakaro - nieko nevalgyk,- sugadina ne tik savo skrandžius bet ir priveda save iki miego sutrikimų.Alkanas skrandis siunčia signalą į smegenis,ir dėl to nebeina užmigti,atsipalaiduoti ir t.t... Todėl reikėtų užvalgyti prieš einant gulti,tik rinktis tai kas turi mažiau kalorijų.Kitu atveju,neišvengsi to,kad nebeištvėręs prabusi naktį ir sėlinsi prie šaldytuvo tarsi naktinis gnomas... ar gnomė...
2011 m. spalio 6 d. 15:29:29
2011 m. spalio 6 d. 15:26:03
2011 m. spalio 6 d. 11:16:21
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. spalio 5 d. 23:37:57
Dar arbatos kokios
Ir ramybės
Šiek tiek nervina kai kaimynai vidury nakties užmeta rusiško popso :l
Aišku lova su pagalve neprošalį dar
2011 m. spalio 5 d. 23:32:06
2011 m. spalio 5 d. 23:27:49
- filmo žiūrėjimas gulint, nesvarbu kaip įomu, bet gulėjimas ne į naudą, jei nori filmą pažiūrėt
- rami, rami muzika
- patogi gulėjimo poza
- ir žinoma nuovargis
2011 m. spalio 5 d. 23:10:53
Dar pagalvė, ar dvi..
2011 m. spalio 5 d. 21:06:42
Puodas mėtų arbatos. Ir miegas tada gilesnis.
2011 m. spalio 5 d. 21:01:44
2011 m. spalio 5 d. 20:23:42
2011 m. spalio 5 d. 19:38:45
2011 m. spalio 5 d. 19:24:11
Kas jums padeda užmigti? Ta prasme, ar iškart užmiegate atsigule,ar griebiatės kokiu nors ,,papildomu priemoniu", kad greičiau pasinertumėte į sapnų karaliją?...
Aš asmeniškai tai vartausi kol užmiegu.
2011 m. spalio 1 d. 14:20:34
2011 m. liepos 25 d. 20:19:11
apkabinimas
vangelis
knygos
raudonėlio arbata.
2011 m. liepos 25 d. 12:40:16
2011 m. liepos 24 d. 00:43:40
2011 m. liepos 24 d. 00:28:54
2011 m. liepos 24 d. 00:20:12