super tema knygos skaitymas prieš miegą tikrai veiksmingas, tačiau mano būdas kiek kitoks. Jei nesimiega, atsikeliu, apsirengiu, pabėgioju krosiuką, grįžus padarau atsispaudimų, atsilenkimų. Tada nusiprausiu su šaltu vandeniu ir atsigulu. Šioks toks nuovargis padeda ramiai užmerkti akis
Greitai užmigti man padeda aktyviai praleista diena. O jeigu nelabai norisi to miego, tai nei avių skaičiavimas, nei rami muzika negelbsti - guliu ir laukiu, kol apsnūsiu...
Oooo fainumėlis tema.{{;
Asmeniškai aš turiu keletą būdų tam.
Arba taip pat vartymasis po lovą, arba "lietaus" klausausi {Moby- The rain falls and the sky shudders}, arba tikro lietaus klausausi, arba skaitau knygą, kol galutinai pavargstų ir akys pačios užsimerkia Llabai padeda.{;<
Kas jums padeda užmigti? Ta prasme, ar iškart užmiegate atsigule,ar griebiatės kokiu nors ,,papildomu priemoniu", kad greičiau pasinertumėte į sapnų karaliją?...
Aš asmeniškai tai vartausi kol užmiegu.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. liepos 24 d. 00:07:58
2011 m. liepos 23 d. 22:05:21
2011 m. liepos 23 d. 20:39:41
2011 m. liepos 23 d. 16:26:43
2011 m. liepos 23 d. 16:23:05
2011 m. liepos 23 d. 15:22:41
Asmeniškai aš turiu keletą būdų tam.
Arba taip pat vartymasis po lovą, arba "lietaus" klausausi {Moby- The rain falls and the sky shudders}, arba tikro lietaus klausausi, arba skaitau knygą, kol galutinai pavargstų ir akys pačios užsimerkia Llabai padeda.{;<
2011 m. liepos 23 d. 15:14:22
Aš asmeniškai tai vartausi kol užmiegu.