Pastebejau toki dalyka, kad singlai is jos albumo "Loose" man patiko gal tik pora menesiu, o patys pirmieji jos kuriniai, pvz. I'm like a bird, neatsibosta Tai pritarsiu su tavo nuomone, kad ankstesne muzika nuosirdesne.
anksciau i buvo kazkokia idomesne gal ir maziau isreklamuota, dabar tai nieko gero, eiline pop princese
Nu vienintelis dalykas ką žinau tai, kad ankstyvoj paauglystėj ir per nešiojamą radijėlę klausiausi RC top xy ir važiavau dviračiu, tai grojo pirmoj vietoj Nelly Furtado turn of the lights ir aš nukritau nuo dviračio. Tikras realus ir autentiškas yvykis beigi yspūdis.
immortal_soul rašė: Manau, kad ji talentinga, kad ir ką darytų, vis tiek rezultatas bus geras.
sutinku!
KingRoach rašė: Sunki << blogaj kad tu tokia nesusigaudele.. tokiu aukstumu ji dar nebuvo pasiekusi,o tave taj nuvilia.. nelaikas susimastyti?
Ak, atsiprasau, kad mano nuomone nesutampa su daugelio zhmoniu.. turbut tikraj nesusigaudele busiu.. Juk viskas kas aukshtumose, privalo patikti, ar ne? Tai kiek sveiku mariju man dabar sukalbeti?
neformatai ateina tapti reformatais
Dabar tobulesni jos instrumentalai, prie jų tinka vokalas, užnešantis kažkokio paslaptingumo kaip Maneater, o Promiscuous priedainis nerealus. Bet klausiau tik singlus, taigi daugiau ir nepasakysiu.
Manau jos ivaizdis dabar labai nuo naujo Prodiuserio priklauso.
Aisku visalaik taip buna. Butu kitas butu ir kita N.F.
Ji man dar viena talentinga mergiote is kurios labai sekmingai sunkemi pinigai, dabar ji kaip Hot Product. Jei ne Timbaland tai ji sekmingai butu uzmirsta.
man netrukdo, ir tada ji patiko ir dabar, pirmos trys dainos is naujojo albumo, labai klausomos, kitos maziau. verinu pasikeitimus, ir manau visa tai yra i nauda. maneater - super daina.
nemanau kad jos ivaizdis pasikeite, jos muzika biski uznese i hh ritmus, kiek atsimenu, jos naujaja albuma pora kartu perklausiau jau neatsimenu koks buvo ispudis, o pirmas ir antras visai patiko, esme tik tame kad mano skonis truputi pasikeite, ir dabar mane vis maziau traukia panasi muzika, bet kokiu atveju vertinu NF labai gerai kiek anksciau tiek dabar!
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2008 m. balandžio 26 d. 21:15:41
2008 m. balandžio 26 d. 20:04:31
2008 m. kovo 26 d. 20:30:48
2008 m. kovo 20 d. 21:09:38
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2008 m. kovo 20 d. 19:40:21
2008 m. kovo 20 d. 18:47:15
2006 m. rugpjūčio 22 d. 00:00:17
2006 m. rugpjūčio 21 d. 12:32:01
2006 m. rugpjūčio 19 d. 12:54:51
2006 m. rugpjūčio 19 d. 12:08:14
2006 m. rugpjūčio 18 d. 19:52:03
Manau, kad ji talentinga, kad ir ką darytų, vis tiek rezultatas bus geras.
2006 m. rugpjūčio 18 d. 19:50:13
2006 m. rugpjūčio 18 d. 19:49:19
2006 m. rugpjūčio 17 d. 20:14:49
Sunki << blogaj kad tu tokia nesusigaudele.. tokiu aukstumu ji dar nebuvo pasiekusi,o tave taj nuvilia.. nelaikas susimastyti?
Ak, atsiprasau, kad mano nuomone nesutampa su daugelio zhmoniu.. turbut tikraj nesusigaudele busiu.. Juk viskas kas aukshtumose, privalo patikti, ar ne? Tai kiek sveiku mariju man dabar sukalbeti?
2006 m. rugpjūčio 16 d. 19:40:29
2006 m. rugpjūčio 16 d. 08:13:49
2006 m. rugpjūčio 16 d. 00:07:18
Aisku visalaik taip buna. Butu kitas butu ir kita N.F.
Ji man dar viena talentinga mergiote is kurios labai sekmingai sunkemi pinigai, dabar ji kaip Hot Product. Jei ne Timbaland tai ji sekmingai butu uzmirsta.
2006 m. rugpjūčio 16 d. 00:02:10
2006 m. rugpjūčio 15 d. 23:18:49
2006 m. rugpjūčio 15 d. 22:35:50