Na, man tai visai saunios Nelly naujos dainos...siaip manau, kiekvienas, o ypac moterys nori kartais buti seksuali ir patraukli. Neseniai skaiciau interviu su Nelly - ji sake, kad po vaiko gimimo labai apsileido, nesidaze, neziurejo saves, todel dabar jai tarsi atgimimas, nes ji suprato, kad vis dar yra jauna, patraukli.
Be abejo, as jau kazkada pasisakiau tempje apie Nelly - labai tikiuosi, kad ji nezengs visu "seksualiu pupyciu" (atseit) pedomis ir netaps sekancia Britney, Jessica Simpson ir t.t., kurioms ju seksualumas, dazniausiai ispustas ir juokingas, rupi labiau nei kuriama muzika.
O siaip Timbaland nuostabus prodiuseris - saunu, kad Nelly su juo dirbo kurdama nauja albuma
Kuris Nelly Furtado veidas jums patinka labiau: dabartinis ar ankstesnis? Man, pvz, ji anksciau labai labai patiko, jos kuryba buvo nuosirdi ir gilesne uz paprasta pop. Bet pastarosios keletas dainu mane labai nuvyle...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugpjūčio 15 d. 20:30:03
2006 m. rugpjūčio 14 d. 23:39:18
Be abejo, as jau kazkada pasisakiau tempje apie Nelly - labai tikiuosi, kad ji nezengs visu "seksualiu pupyciu" (atseit) pedomis ir netaps sekancia Britney, Jessica Simpson ir t.t., kurioms ju seksualumas, dazniausiai ispustas ir juokingas, rupi labiau nei kuriama muzika.
O siaip Timbaland nuostabus prodiuseris - saunu, kad Nelly su juo dirbo kurdama nauja albuma
2006 m. rugpjūčio 14 d. 22:59:44
2006 m. rugpjūčio 14 d. 22:15:26
2006 m. rugpjūčio 14 d. 22:08:59