Klipe šiaip nieko itin originalaus, bet žiūrėti vis tiek įdomu. Iš Robio tokio (nežinia kaip čia pavadint kad nepagadint) elektronikos ir repo mikso nesitikėjau. Nebūčiau nustebusi jei būtų išleista dienos švieson kokia nors lyriška daina ar daina, panaši į Sin sin sin. Kaip bebūtų, vis kažkas naujo iš Robio stovyklos.
Krc sedziu ziuriu VH2 in flux ir negaliu patiket tuom ka girdziu ir tuo labiau ka matau.
Visu pirma R.W. rhyme'ina, nenoriu sakyti repuoja, nes to jis tikrai nedaro, patys zinot.
Stebetina, bet jis visai pakenciamai, gal savotiskai gerai tai daro.
Toks britu hiphop atspalvi turintis, su R.W. budingu pop garsu ir visa tai electro beat fone.
Muzika iskart britiska, skamba savotiskai - gerai. Toliau - klipas.
Va cia kazkas originalaus. Didzioji dalis klipo uzimta break dance ant kazkokiu spec. grindu, kurios prisilietus sviecia zalia-neonine spalva, riekia pamatyt - atrodo tikrai gerai.
Bendrai nustebau ka pamaciau, kas domisi ir kas ne , bet kokiu atveju verta pamatyti.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugpjūčio 21 d. 20:32:02
2006 m. rugpjūčio 21 d. 20:27:54
2006 m. rugpjūčio 21 d. 20:26:05
https://www.mp3-center.org/downlo...Rudeb ox/1893545
2006 m. rugpjūčio 21 d. 20:14:26
2006 m. rugpjūčio 20 d. 13:02:28
2006 m. rugpjūčio 20 d. 12:59:38
bet panasu kad buvo tesingas zingsnis, jo fanu padauges
2006 m. rugpjūčio 20 d. 12:57:20
2006 m. rugpjūčio 15 d. 11:02:34
2006 m. rugpjūčio 15 d. 02:01:52
paziurekit youtube'e.
2006 m. rugpjūčio 15 d. 01:55:59
Visu pirma R.W. rhyme'ina, nenoriu sakyti repuoja, nes to jis tikrai nedaro, patys zinot.
Stebetina, bet jis visai pakenciamai, gal savotiskai gerai tai daro.
Toks britu hiphop atspalvi turintis, su R.W. budingu pop garsu ir visa tai electro beat fone.
Muzika iskart britiska, skamba savotiskai - gerai. Toliau - klipas.
Va cia kazkas originalaus. Didzioji dalis klipo uzimta break dance ant kazkokiu spec. grindu, kurios prisilietus sviecia zalia-neonine spalva, riekia pamatyt - atrodo tikrai gerai.
Bendrai nustebau ka pamaciau, kas domisi ir kas ne , bet kokiu atveju verta pamatyti.