Man pati geriausia ju daina - Get Your Gunn [kartais pasiilgstu tos dainos...kazkada susinervinusi istryniau visus MM mp3 is kompo ir atidaviau MA albuma..ka padarysi] Dar butu galima isskirti keleta dainu is Mechanical Animals albumo, kaip Rock Is Dead, Coma White, Great Big White World, I Wanna Disappear, User Friendly. [sis albumas is visu MM man labiausiai patiko]
Geriausia ir sunkiausia (mano nuomone) yra Antichrist Superstar ji acpindi visa MM esybe, neveltui shi daina buwo uzdrausta daugelyje valstybiu ir ji laikoma vienu geriausiu jo kuriniu ir isvis siame albume MM pasieke daugewsiaj, jis gyveno tuo ka kure, veliau prasidejo dirbtinumas (bet dainos visvien geros). Apskritai jis yra jega, nors senai isaugau is to amzews kai jis man buwo dievas, bet visvien ji gerbiu, nes jo muzika padare is manes tai kuo dabar esu
o daina.. sunku išskirti vieną. kaip sakoma- jei jau mėgsti iš širdies- tai viską. išskirti galėčiau veikiausiai The reflecting god, tourniquet, long hard road out of hell ir coma white. na galbūt dar Suicide is painless...
Visos dainos, kurias dainuoja Brinas Warneris, yra Mansoniškos. Na o ši, NIN koveris, ne išimtis. Šitos dainos žodžiai nėra jau tokie žiaurūs- tikriausiai neskaitei ką jis pats rašo.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Rytasas rašė: Beda kad Marlyn Manson geru dainu nera
Yra ti shudinos
labai smagu išgirsti tokią protingą mintį iš vienuolikmečio nesusitupėjusio berniuko. tu šaunuolis. gerbiu tave už tai kad nemoki teisingai parašyti Marilyn Manson
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 1 d. 21:45:35
2004 m. gruodžio 30 d. 15:15:19
2004 m. gruodžio 28 d. 18:01:57
O dėl žiaurumo sampratos... Manau, kad kiekvienas ją suvokia skirtingai.
2004 m. gruodžio 26 d. 23:03:48
2004 m. gruodžio 26 d. 13:39:54
2004 m. gruodžio 26 d. 13:10:20
2004 m. gruodžio 26 d. 13:09:56
Net labai patinka "terrible lie".gal dėl to, kad visiškai "nemansoniška" ir žiaurūs žodžiai.Net labai patinka.
Terrible lie - so fucked and high..
Visos dainos, kurias dainuoja Brinas Warneris, yra Mansoniškos. Na o ši, NIN koveris, ne išimtis. Šitos dainos žodžiai nėra jau tokie žiaurūs- tikriausiai neskaitei ką jis pats rašo.
2004 m. gruodžio 26 d. 12:59:43
2004 m. gruodžio 8 d. 15:23:00
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 6 d. 19:36:14
Terrible lie - so fucked and high..
2004 m. gruodžio 6 d. 19:31:46
2004 m. gruodžio 5 d. 19:21:48
2004 m. lapkričio 28 d. 16:06:10
2004 m. lapkričio 28 d. 15:55:05
2004 m. lapkričio 25 d. 12:32:15
2004 m. lapkričio 24 d. 15:44:28
2004 m. lapkričio 24 d. 13:55:54
2004 m. lapkričio 19 d. 23:54:02
Beda kad Marlyn Manson geru dainu nera
Yra ti shudinos
labai smagu išgirsti tokią protingą mintį iš vienuolikmečio nesusitupėjusio berniuko. tu šaunuolis. gerbiu tave už tai kad nemoki teisingai parašyti Marilyn Manson
2004 m. lapkričio 19 d. 09:37:53
Yra ti shudinos
2004 m. lapkričio 18 d. 23:48:22