Na aš turiu tokią draugę, kuri visada orginaliai sugalvoja, kaip pasakyt, ką nors tokio panašaus į komplimentą pvz. "Viktorija, tau sakyti, kad būsi gera tai tas pats kaip sakyti, kad Lietuva turi normalią politinę sistemą, bet man tau neatleisti yra tas pats kaip atsisakyti gražaus berno su šokoladu rankoje." arba "Aš tave myliu, nes esi tokia lyg būtum iškritus iš medžio! Bet aš tai myliu!"
Mokykloje šiek tiek sulaukiu ''neprašytų svečių'' kurie atsisėda ant palangės užkalbina ir sako: duok savo telefono numerį. Labai užknisa tada pavarau šalin nuo savęs. O čia vieną kartą net apspjaudė ir išvadino nekokiais žodžiais.
Tada dar teko sulaukti įkaušusių dėdžių ''komplimentų''. Hmmm gatvėje taip pat susilaukiu nelaukto dėmesio.
Ai dar čia vieną kartą skaitykloje besėdint ir skaitant toks vienas bernas paklausė ar nenorėčiau paskaityt žurnalo aš mandagiai atsisakiau o jo draugas pasakė '' nelysk prie mergaičių'' o jis: čia jau nebe mergaitė o visa moteris.
Aš tokia X____x WTF? Ir kaip dabar man tokį pasakyma suprast?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. rugpjūčio 11 d. 11:41:01
Tu kietas bičas.
Šitą ir man teko girdėti
2011 m. rugpjūčio 10 d. 23:04:13
1. Tu kietas bičas. (???!!!)
2. I love your body, your brains and your soul.
3. Bitė viena tokia... Bet gal ir gerai, kad viena.
2011 m. rugpjūčio 10 d. 15:02:20
2011 m. rugpjūčio 4 d. 17:28:39
Tada dar teko sulaukti įkaušusių dėdžių ''komplimentų''. Hmmm gatvėje taip pat susilaukiu nelaukto dėmesio.
Ai dar čia vieną kartą skaitykloje besėdint ir skaitant toks vienas bernas paklausė ar nenorėčiau paskaityt žurnalo aš mandagiai atsisakiau o jo draugas pasakė '' nelysk prie mergaičių'' o jis: čia jau nebe mergaitė o visa moteris.
Aš tokia X____x WTF? Ir kaip dabar man tokį pasakyma suprast?
2011 m. rugpjūčio 4 d. 17:06:42
"Tau nebūdinga liūdėt" - vienas iš labiausiai įstrigusių.
2011 m. rugpjūčio 4 d. 16:25:34
"Tu protinga boba. Tikriausiai užaugus su BMW varinėsi"
2011 m. rugpjūčio 4 d. 16:15:15
2011 m. rugpjūčio 4 d. 15:21:43
2011 m. rugpjūčio 4 d. 11:21:15