** Jėzau Tu mano, tpfu - Marija gal greičiau .. Delacorado - Tavo pasisakymai ir apibūdinimai verste verčia iš klumpių .. Bei užkutena maloniai & "negyvai" .. Užtat kaip smagu !
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
Šitą nerealią grupę atradau prieš maždaug trejetą metų.
Keista, kad tikrasis jos pripažinimas bei vertės suvokimas jų gimtojoje Vokietijoje atėjo tik pernai sulyg ''Grosse Freiheit'' albumu, po 10-ies metų karjeros... bet geriau vėliau nei niekada!
Giliamintiški, melancholiški, asmeniški, net skaudūs dainų tekstai (viskas taip TIKRA - jokio saldumo ir banalumo), pakili, stipri, kūrybinga, išieškotų leitmotyvų muzika, persipinanti su klasikine, ir tas vidinės ramybės ir pasitikėjimo, dvasinio pakilumo ir patoso kupinas Grafo, kuris, jaučiasi, yra labai stipri asmenybė, balsas - sintezė, arti tobulybės. Unheilig stilių įvardinčiau kaip ''synthmetal'' (nors tokio stiliaus definicija kaip ir nesuformuluota), kas mane itin žavi. O oratoriško tembro žemuose balsuose (baritonuose) jau nuo pat vaikystės jutau ypatingą magnetizmą.
Kokybė, solidumas, originalumas, kūrybiškumas, o ir toks, pavadinčiau, teigiamas pyktis, gaivališkumas... summa summarum, Unheilig - vienas geriausių mano muzikinių atradimų EVER.
Pastaruoju metu klausausi šios grupės beveik kiekvieną dieną,- be šito ''patiekalo'' mano ''klausaraštis'' tiesiog neįsivaizduojamas, nes puikiai padeda, įveikiant tolimus atstumus.
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
Nu 1 žodžiu, šis UNHEILIG & Der Graf & "Grosse Freiheit" derinys mumi' galutinai patapo šios vasaros atradimu !
Šiame albume atradau viskas, ko man reikia :
- išgryninta Mintis & Idėja
- Autoriaus & prodiuserio pastangos ir 'kūrybinės kančios'
- nerealiai įspūdingas Garsas + Vaizdas (video)
- pakeriančios baladės (ne 1 ir ne 2)
- užvežančio Tempo und' Ritmo greiti gabalai (kai kurie tikri Hitai)
... Beje, pats albumas mūsiškėje LTU nėra net kotiruojamas ar kaip nors padoriau įvertintas ...
... Nors patapo 7×Platinum GER | Platinum - SWI | Platinum - EUROPE | Gold - AUSTRIA | ...
P.S. Nagi, o ir ką GIRDITE & MANOTE & MATOTE JŪS .. ?? .. ??
**
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2011 m. rugpjūčio 17 d. 15:28:57
** Jėzau Tu mano, tpfu - Marija gal greičiau ..
Delacorado - Tavo pasisakymai ir apibūdinimai verste verčia iš klumpių .. Bei užkutena maloniai & "negyvai" ..
Užtat kaip smagu ! 
2011 m. rugpjūčio 17 d. 14:26:16
Šitą nerealią grupę atradau prieš maždaug trejetą metų.
Keista, kad tikrasis jos pripažinimas bei vertės suvokimas jų gimtojoje Vokietijoje atėjo tik pernai sulyg ''Grosse Freiheit'' albumu, po 10-ies metų karjeros... bet geriau vėliau nei niekada!
Giliamintiški, melancholiški, asmeniški, net skaudūs dainų tekstai (viskas taip TIKRA - jokio saldumo ir banalumo), pakili, stipri, kūrybinga, išieškotų leitmotyvų muzika, persipinanti su klasikine, ir tas vidinės ramybės ir pasitikėjimo, dvasinio pakilumo ir patoso kupinas Grafo, kuris, jaučiasi, yra labai stipri asmenybė, balsas - sintezė, arti tobulybės. Unheilig stilių įvardinčiau kaip ''synthmetal'' (nors tokio stiliaus definicija kaip ir nesuformuluota), kas mane itin žavi. O oratoriško tembro žemuose balsuose (baritonuose) jau nuo pat vaikystės jutau ypatingą magnetizmą.
Kokybė, solidumas, originalumas, kūrybiškumas, o ir toks, pavadinčiau, teigiamas pyktis, gaivališkumas... summa summarum, Unheilig - vienas geriausių mano muzikinių atradimų EVER.
Pastaruoju metu klausausi šios grupės beveik kiekvieną dieną,- be šito ''patiekalo'' mano ''klausaraštis'' tiesiog neįsivaizduojamas, nes puikiai padeda, įveikiant tolimus atstumus.
(to be continued)
2011 m. rugpjūčio 17 d. 10:15:55
https://www.youtube.com/watch?v=bkI3m7_Mw A4
2011 m. rugpjūčio 4 d. 12:57:40
Nu 1 žodžiu, šis UNHEILIG & Der Graf & "Grosse Freiheit" derinys mumi' galutinai patapo šios vasaros atradimu !
Šiame albume atradau viskas, ko man reikia :
- išgryninta Mintis & Idėja
- Autoriaus & prodiuserio pastangos ir 'kūrybinės kančios'
- nerealiai įspūdingas Garsas + Vaizdas (video)
- pakeriančios baladės (ne 1 ir ne 2)
- užvežančio Tempo und' Ritmo greiti gabalai (kai kurie tikri Hitai)
... Beje, pats albumas mūsiškėje LTU nėra net kotiruojamas ar kaip nors padoriau įvertintas
... Nors patapo 7×Platinum GER | Platinum - SWI | Platinum - EUROPE | Gold - AUSTRIA | ...
P.S. Nagi, o ir ką GIRDITE & MANOTE & MATOTE JŪS .. ?? .. ??
**