jai rimtai tai iki eurovizijos jo net nezinojau :( JAI RIMTAI JIS GAN NIEKO TIK PER DAUK PUDRUOJAS :D juokauju
jo dainos grazios balsa turi jis bet beda tokia kad jis pasmerkia kitu gyvenimus velniop
PVZ : mano drauge iki ausu ji isimilejus o nuejus i YOUTUBE ziauru kai po jo dainu klipais parasyta :
LOVE FOREVER ir pan ziauru nu nesamone kaip daug ji isimilejusiu yra ir 11-meciu ir 30-meciu
kaip sakiau drauge ji isimilejus jai 11 jam 21 vau tikimybe didele kad ji nuvilios nuo jo pana ( nesamone )
tai zudo mane
BET JIS NIEKO :*
mano drauge iki ausu ji isimilejus o nuejus i YOUTUBE ziauru kai po jo dainu klipais parasyta :LOVE FOREVER ir pan ziauru nu nesamone kaip daug ji isimilejusiu yra ir 11-meciu ir 30-meciu
kaip sakiau drauge ji isimilejus jai 11 jam 21 vau tikimybe didele kad ji nuvilios nuo jo pana ( nesamone )
jai rimtai tai iki eurovizijos jo net nezinojau JAI RIMTAI JIS GAN NIEKO TIK PER DAUK PUDRUOJAS juokauju
jo dainos grazios balsa turi jis bet beda tokia kad jis pasmerkia kitu gyvenimus velniop
PVZ : mano drauge iki ausu ji isimilejus o nuejus i YOUTUBE ziauru kai po jo dainu klipais parasyta :
LOVE FOREVER ir pan ziauru nu nesamone kaip daug ji isimilejusiu yra ir 11-meciu ir 30-meciu
tai zudo mane
I'm addicted to the rush you give me
Come get close, and my hearts confession
Beat keeps pumping
And my feet keep dancing
Come get close
You're the one obsession
Four on the floor
I want more
And nothing's gonna stop the way I feel
On the floor
I want more
4, 3, 2, 1
There's a big, big love in the air
There's a big, big love everywhere
It's the way that you make me feel
Got me down for real
Got me down for real
Got me down for real
Got me down for real
Real love
Wheel keep moving till the break of dawn
Skinny jeans cut like an indiscretion
Short term love, girl, is not my thing
I'm for good
I'll be your posession
Four on the floor
I want more
And nothing's gonna stop the way I feel
On the floor
I want more
4, 3, 2, 1
Got me down for real
Got me down for real
Got me down for real
Got me down for real
Big love
I wanna see you dance now
Baby, just move it, move it yeah
I've got this big, big love
Baby you know you got me down
Oh oh oh-oh oh oh oh oh
Oh oh oh-oh oh oh oh oh
Got me down for real
Got me down for real
Got me down for real
Got me down for real
Got me down for real
Got me down for real
Got me down for real
Big love
Nieko gero. Eilinis. Jau geriau jis tik šoktų, nes dainuoja baisiai, o šokti visai neblogai atrodo sugeba.
3. Tu skaitai.
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto.
6. Tu dabar tai patikrinai.
7. Tu sypsaisi. Geros dienos!
x-pantera rašė: man isai nepatinka-tikras pasiputelis ir taskas(.) ( pries eurovizija ir jos metu,man jo daina patiko-o po kurio laiko atsibodo)Nes jis labai daug maivosi
Na gal tik siek tiek maivosi... Bet siaip pries Eurovizija jis buvo daug mielesnis nei dabar
man isai nepatinka-tikras pasiputelis ir taskas(.) ( pries eurovizija ir jos metu,man jo daina patiko-o po kurio laiko atsibodo)Nes jis labai daug maivosi
france rašė: na šis daininkas dainuoja geras dainas, turi balsą ir daro tai ką geriausiai moka. jis neteršia, bet papildo pop muziką tikrai geromis ir klausytis vertomis dainomis
Ka tik youtubei paklausiau kelias jo dainas,ir...Labai atsiprasau visu,kuriems jis patinka,bet...Mano nuomone apie siuolaikine "muzika" ir siu laiku "atlikejus" bei "grupes"-tikrai ne is geruju...
na šis daininkas dainuoja geras dainas, turi balsą ir daro tai ką geriausiai moka. jis neteršia, bet papildo pop muziką tikrai geromis ir klausytis vertomis dainomis
2012 m. spalio 30 d. 13:27:23
Naujos Eric Saade dainos:
Marching (in the name of love): https://www.youtube.com/watch?v=7i010jA_5Y0
Miss Unknown: https://www.youtube.com/watch?v=x3RuuYwrBXw&feature=relmfu
2012 m. rugsėjo 15 d. 10:24:18
fainas jo muzonas
2012 m. birželio 27 d. 22:58:55
mano drauge iki ausu ji isimilejus o nuejus i YOUTUBE ziauru kai po jo dainu klipais parasyta :LOVE FOREVER ir pan ziauru nu nesamone kaip daug ji isimilejusiu yra ir 11-meciu ir 30-meciu
DAFUQ? Ziauriai suprantamai parasei. :)
2012 m. birželio 25 d. 22:40:46
https://www.ericsaade.com/?sid=release&categoryID=24 Siųskis į sveikatą
2012 m. birželio 25 d. 21:54:32
gal kas zino kaip atsisiust jo visas dainas i kompa? :)
2012 m. birželio 25 d. 15:01:24
Apakusios gerbėjos :D
2012 m. birželio 25 d. 14:59:58
dieve kaip as ji MYLIU

2012 m. gegužės 29 d. 16:52:38
Labai patikti. :D
2012 m. vasario 19 d. 14:09:33
:)
2012 m. vasario 19 d. 14:09:31
patinka :) vertas demesio ;)
2011 m. gruodžio 2 d. 20:54:43
tai zudo mane
2011 m. lapkričio 30 d. 19:31:00
2011 m. spalio 2 d. 17:49:16
2011 m. spalio 2 d. 10:57:05
man isai nepatinka-tikras pasiputelis ir taskas(.) ( pries eurovizija ir jos metu,man jo daina patiko-o po kurio laiko atsibodo)Nes jis labai daug maivosi
Na gal tik siek tiek maivosi... Bet siaip pries Eurovizija jis buvo daug mielesnis nei dabar
2011 m. rugsėjo 30 d. 14:45:08
2011 m. rugpjūčio 24 d. 17:21:04
2011 m. rugpjūčio 24 d. 11:29:20
2011 m. rugpjūčio 24 d. 00:57:29
na šis daininkas dainuoja geras dainas, turi balsą ir daro tai ką geriausiai moka. jis neteršia, bet papildo pop muziką tikrai geromis ir klausytis vertomis dainomis
Ka tik youtubei paklausiau kelias jo dainas,ir...Labai atsiprasau visu,kuriems jis patinka,bet...Mano nuomone apie siuolaikine "muzika" ir siu laiku "atlikejus" bei "grupes"-tikrai ne is geruju...
2011 m. rugpjūčio 23 d. 19:15:44
2011 m. rugpjūčio 20 d. 22:32:27