sustoja vienas girtas vyrukas prie daugiabucio nakti ir rekia:- zmones!!! uzsiziebia sviesos pirmame aukste. -zmones!!! nusvinta dar daugiau langu. -zmoooneees!!! iseina visi pusnuogiai i balkonus. -kooo neemieegaaat?!?!?!
kalbasi dviese:
-sveikas, seniai matytas, girdejau muzikos grupe sukurei...?
-taip, kvarteta.
-o keliese jus ten grojat?
-trise.
-o kas tokie?
-as su broliu.
-o tai tu turi broli?
-ne o ka?
tunelis. antauses garsas. isvazioja isss tunelio ,visi sedi tarsi nieko neatsitiko. keleiviu mintis:
Mama: o ji saunole neduoda save ciupineti
Durka: o mano mama dar nieko, nusimusineja
Komandiras: bl tas ozys visus ciupineja - mane musa
Kareivis: greiciau dar tuneli, - dar karta tam oziui i snuki duosiu.
Keletas faktu apie zymu koviniu filmu aktoriu Chuck Norris aka Volkeri - Teksaso reindzeri:
Chuck Norris siuo metu bylinejasi su NBC televizija del serialo "Istatymas ir tvarka" pavadinimo, teigdamas kad Istatymas ir Tvarka yra jo desines ir kaires kojos prekiniai vardai.
Chuck Norris gali laimeti monopoli neturedamas jokios nuosavybes.
Nera jokios Darvino evoliucijos teorijos - tiesiog yra sarasas gyvybes formu, kurioms Chuck Norris leidzia gyventi.
Dabar populiari fraze "As toks alkanas, jog galeciau suvalgyti arkli" prigijo tada, kai Chuck Norris suvalge paskutini pegasa.
Eiliniame statistiniame gyvenamojo namo kambaryje yra 1242 daiktai, kuriais Chuck Norris galetu pasinaudoti zudydamas, iskaitant ir pati kambari.
Chuck Norris sugebejo laimeti pries siena vienas losdamas tenisa uzdaroje patalpoje.
Chuck Norris kraujo banke duodamas krauja atsisako svirksto, vietoj jo reikalaudamas revolverio ir kanistro.
Chuck Norris turi dvi pavaras: eiti ir zudyti.
Kai Chuck Norris isoka i vandeni, jis netampa slapias - tai vanduo tampa Chuck Norris'uotas.
Chuck Norris gali sukurti lauza su padidinimo stiklu. Nakti.
Kai Chuck Norris daro atsispaudimus, jis nepakyla nuo zemes - tai zeme po juo nusileidzia.
Tu esi tai, kuo tu maitiniesi. Todel Chuck Norris dieta sudaro plytos, plienas ir mazu vaiku asaros.
Chuck Norris dalijasi is nulio.
Gineso pasaulio rekordu knygos paskutiniame puslapyje yra parasyta, jog visi pasaulio rekordai priklauso Chuck Norris, o tie, kurie yra ivardinti knygoje, tiesiog yra arciausi Chuck Norris pasiektiems.
Chuck Norris asaros gydo vezi. Zmonijos nelaimei jis niekada nera verkes.
Chuck Norris sukure laiko masina ir persikele atgal i praeiti, kad galetu sukliudyti D. Kenedzio nuzudymui. Po zudiko suviu visos trys kulkos rikosetavo nuo Chuck Norris barzdos, todel prezidentas liko gyvas. Bet is karto po to Kenedzio galva sprogo is nuostabos.
Vietoj to, kad gimtu kaip normalus vaikas, Chuck Norris istruko is motinos isciu pasitelkes kovos menu praktika. Is karto po to jis uzsiaugino barzda.
Takeru Kobayashi suvalge 50 ir puse mesainio per 12 minuciu. Chuck Norris suvalge 12 vaiku per 50 ir puse minutes. Chuck Norris laimejo.
Chuck Norris is pradziu vaidino Teksaso reindzeri Transformeriuose, kur jis gyne zeme nuo narkotiku platintoju is kitu planetu ir galejo transformuotis i dzipa. Taciau tai buvo per daug istabu, kad eilinis ziurovas galetu suvokti, todel serialas buvo padalintas i du.
Chuck Norris buvo ketvirtasis karalius, aplankes gimusi Kristu. Jis padovanojo barzda, kuria Jezus nesiojo iki mirties. Taciau kiti trys karaliai pavydedami tokios garbes Chuck Norris, pasitelke savo rysius ir istryne Chuck Norris is biblijos. Netrukus buvo rasti ju kunai su spyriu zymemis veide.
Kad irodytu, jog vezi iveikti nera taip jau ir sunku, Chuck Norris 2 metus kasdien surukydavo po 15 pakeliu cigareciu ir susirgo 7 skirtingu rusiu veziu, kuri issigyde 30 minuciu darydamas atsilenkimus.
Chuck Norris karta netycia su pirstu nusove vokieciu lektuva, istares "Bang".
Kai per padekos diena Chuck Norris zmona sudegino kalakuta, Chuck Norris isejo i kiema ir netrukus grizo su gyvu kalakutu, kuri tuojau pat prarijo ir uz keleto minuciu isveme tiesiai i lekste graziai apskrudusi su serbentu padazu bei garnyru. Kai zmona paklause, kaip jis tai padare, Chuck Norris suktuku spyre jai i veida ir tare: "Niekada neklausinek Chuck Norris."
Chuck Norris daznai uzsiraso i pradedanciuju karate uzsiemimus tam, kad galetu suktuku spardyti i vaikus.
Chuck Norris ateme mano nekaltybe, ir, prisiekiu, atims jusu. Jei jus manote, kad tai neimanoma, nes jau nebesate nekaltas, jus labai klystate.
Chuck Norris pardave savo siela setonui uz savo nuostabia isvaizda ir kovos gabumus. Po to kai sutarties laikas baigesi, Chuck Norris suktuku spyre velniui i veida ir atsieme savo siela. Velnias suvoke, kad pralaimejo ir susitaike su esama situacija. Nuo to laiko jie kiekviena treciadieni kartu zaidzia pokeri.
Chuck Norris nemiega - jis tyko.
Chuck Norris neturi iprastu baltuju kraujo kuneliu kaip kiti zmones. Jo kraujo kunelius juosia juoda juostele - tai reiskia, kad kiekvienas Norris kraujo kunelis turi juoda karate dirza ir suktuku isspardo visus virusus. Todel Chuck Norris niekada neserga.
Jei tu matai Chuck Norris, jis mato tave. Jei tu nematai Chuck Norris, nuo mirties tave skiria tik kelios sekundes.
> www.rasyk.lt gavo perspejima is LATGA-A (Lietuvos
> autoriu teisiu gynimo asociacijos agentura), kad
> svetaineje publikuojami vertimai pazeidzia Lietuvos
> Respublikos istatymus. Del sios priezasties nuo
> 2006-03-10 vertimu skyrelis bus naikinamas.
>
> Kvieciame autorius, skelbusius siame skyrelyje
> kuryba, issisaugoti savo tekstus. Po nurodytos datos
> visi vertimai bus trinami.
>
> Kulturinga visuomene - www.rasyk.lt
>
Ne mano darbas, bet pastatyčiau dėžę šampano tam, kas susidomėjo ir tai padarė
Atbėga vyras namo visas suprakaitavęs ir rėkia,- Žmona laimėjau milijoną eurų, greičau kraukis daiktus.
-Oj kaip gerai! O tai kokius žieminius ar vasarinius?
-Visus tik kraukis ir dink iš čia.
1. I ligonine atveze avarijoje suzeista vyra. Gydytojas ji guodzia:
-Nieko baisaus. Tik viena jusu zaizda mirtina. Visas kitas mes uzgydisim...
2. Sedziu baznycioj, zvalgaus, staiga senute issitraukia cigarete...prisidega...ruko...man net bokalas is ranku iskrito....
3. Kiskis pasidare kavos ir isejo pirkti bandeles. Grizo, o kakavos nebera...
-Kas isgere mano kakava?
tyla...
-Klausiu, kas isgere mano kakava?
Atsistija meska ir sako:
-As...
Kiskis:
-Tai gal bandeles nori?
4.Baloje guli girtut girtutelis vyriskis, pro sali ejna inteligentiska moteris...Vyriskis piktaj sukteli:
-Pati kiaule!!!
-Ka? Bet juk as nieko nesakiau...
-Uztat pagalvojai...
- Ar turit Kalašnikovo automatą?
Pardavėjas atsako:
Ne, bobut, gaila, bet neturim.
-O revolverių gerų turit?
-Turim, bobut, va prašom.
Padeda pardavėjas jai visą krūvą revolverių.
-Bobutė varto, čiupineja, galvoja, po to išsirenka patį didžiausią ir sako:
- Na, šitas turbut tiks. Parodyk, vaikeli, kaip ji užtaisyti.
Pardavėjas užtaiso revolverį. Bobutė vėl varto, čiupinėja. Pardavėjas neiškentęs klausia:
- Bobut, o kam tau tas revolveris?
žinai, vaikeli, tokie laikai, aplink tiek prievartautojų.....
- Bobut, na kas gi tave prievartaus? - pradeda juoktis pardavėjas.
O bobutė tik bakst jam užtaisytu revolveriu į krūtinę:
- O kur tu dingsi, vaikeli?...
Pabėga žmogelis iš kalėjimo, kuriame praleido 15 metų. Įsilaužia į namą ieškodamas pinigų ir ginklų, bet aptinka jauną porelę lovoje. Jis liepia vyrui lipti iš lovos ir pririša prie kėdės. Rišdamas prie lovos merginą jis ant jos užlipa, bučiuoja kaklą, o paskui atsistoja ir nueina į vonią. Kol jis būna vonioj, vyras pašnibždomis sako zmonai:
- Klausyk, jis yra pabegęs kalinys - pažiūrėk į jo rūbus! Jis turbūt daug laiko praleido kalėjime ir daug metų nematė moters. Aš mačiau kaip jis bučiuoja tavo kaklą. Jei jis norės sekso, nesipriešink ir nesiskųsk, daryk ką tik jis lieps.Patenkink jį kad ir koks jis tau būtų šlykštus. Jis turbūt yra labai pavojingas.Jei jis supyks, nužudys mus. Būk tvirta, brangioji. Myliu tave. Į tai žmona atsako:
- Jis nebučiavo man kaklo. Jis man kuždėjo į ausį. Jis pasakė, kad yra gėjus ir mano jog tu esi simpatiškas ir dar paklausė ar mes turime vazelino. Aš jam pasakiau, kad vonioje turime. Būk tvirtas, brangusis. Aš irgi tave myliu.
Mane labai nervuodavo, kai per kiekvienas vestuves visos bobutes
baksnodavo ir sakydavo: "Tu - sekantis".
Taciau jos apsiramino, kai as joms tai pradejau daryti per laidotuves
Pasiklydo žmogelis miške, šūkauja, rėkauja... Lokys ateina ir iš užnugario padeda jam ant peties savo sunkią leteną:
- Na ir ko čia šūkauji?
- Tai pasiklydau, gal kas nors išgirs...
- Nu, išgirdau... Dabar geriau?...
zodziu sedi du finai salia kazkokio kelio, dideliu greiciiu pravazioja salia ju masina
vienas finas (tarkim Pettersonas) klausia: kass cia buvo?
kitas atsako: tautos geda Kimi Raikkonenas
Dar wienas
Kalbasi du draugai:
-Ar Ilona ateina pas tave i svecius?
-Aha, ateina.
-Ka jus kartu darot?
-Ziurim telika.
-Taigi tu neturi teliko...
-Ji sito kolkas dar nepastebejo.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. kovo 26 d. 11:50:04
- Man labiausiai patinka grupė "Unknown artist", o geriausia jų daina - "Track 4"
2006 m. kovo 25 d. 21:03:42
2006 m. kovo 25 d. 16:59:02
Unidentified fucking object
2006 m. kovo 24 d. 12:59:27
kalbasi dviese:
-sveikas, seniai matytas, girdejau muzikos grupe sukurei...?
-taip, kvarteta.
-o keliese jus ten grojat?
-trise.
-o kas tokie?
-as su broliu.
-o tai tu turi broli?
-ne o ka?
2006 m. kovo 24 d. 12:45:24
Atsakymas: kaip įjungti trečią pavarą
2006 m. kovo 22 d. 20:16:10
o stai koks mane visa laika privercia nusisipsoti:
vazioja traukiniu moteriske, jos jauna 18 mete dukra, kareivis ir jo komandiras.
tunelis. antauses garsas. isvazioja isss tunelio ,visi sedi tarsi nieko neatsitiko. keleiviu mintis:
Mama: o ji saunole neduoda save ciupineti
Durka: o mano mama dar nieko, nusimusineja
Komandiras: bl tas ozys visus ciupineja - mane musa
Kareivis: greiciau dar tuneli, - dar karta tam oziui i snuki duosiu.
2006 m. kovo 14 d. 16:11:15
Chuck Norris siuo metu bylinejasi su NBC televizija del serialo "Istatymas ir tvarka" pavadinimo, teigdamas kad Istatymas ir Tvarka yra jo desines ir kaires kojos prekiniai vardai.
Chuck Norris gali laimeti monopoli neturedamas jokios nuosavybes.
Nera jokios Darvino evoliucijos teorijos - tiesiog yra sarasas gyvybes formu, kurioms Chuck Norris leidzia gyventi.
Dabar populiari fraze "As toks alkanas, jog galeciau suvalgyti arkli" prigijo tada, kai Chuck Norris suvalge paskutini pegasa.
Eiliniame statistiniame gyvenamojo namo kambaryje yra 1242 daiktai, kuriais Chuck Norris galetu pasinaudoti zudydamas, iskaitant ir pati kambari.
Chuck Norris sugebejo laimeti pries siena vienas losdamas tenisa uzdaroje patalpoje.
Chuck Norris kraujo banke duodamas krauja atsisako svirksto, vietoj jo reikalaudamas revolverio ir kanistro.
Chuck Norris turi dvi pavaras: eiti ir zudyti.
Kai Chuck Norris isoka i vandeni, jis netampa slapias - tai vanduo tampa Chuck Norris'uotas.
Chuck Norris gali sukurti lauza su padidinimo stiklu. Nakti.
Kai Chuck Norris daro atsispaudimus, jis nepakyla nuo zemes - tai zeme po juo nusileidzia.
Tu esi tai, kuo tu maitiniesi. Todel Chuck Norris dieta sudaro plytos, plienas ir mazu vaiku asaros.
Chuck Norris dalijasi is nulio.
Gineso pasaulio rekordu knygos paskutiniame puslapyje yra parasyta, jog visi pasaulio rekordai priklauso Chuck Norris, o tie, kurie yra ivardinti knygoje, tiesiog yra arciausi Chuck Norris pasiektiems.
Chuck Norris asaros gydo vezi. Zmonijos nelaimei jis niekada nera verkes.
Chuck Norris sukure laiko masina ir persikele atgal i praeiti, kad galetu sukliudyti D. Kenedzio nuzudymui. Po zudiko suviu visos trys kulkos rikosetavo nuo Chuck Norris barzdos, todel prezidentas liko gyvas. Bet is karto po to Kenedzio galva sprogo is nuostabos.
Vietoj to, kad gimtu kaip normalus vaikas, Chuck Norris istruko is motinos isciu pasitelkes kovos menu praktika. Is karto po to jis uzsiaugino barzda.
Takeru Kobayashi suvalge 50 ir puse mesainio per 12 minuciu. Chuck Norris suvalge 12 vaiku per 50 ir puse minutes. Chuck Norris laimejo.
Chuck Norris is pradziu vaidino Teksaso reindzeri Transformeriuose, kur jis gyne zeme nuo narkotiku platintoju is kitu planetu ir galejo transformuotis i dzipa. Taciau tai buvo per daug istabu, kad eilinis ziurovas galetu suvokti, todel serialas buvo padalintas i du.
Chuck Norris buvo ketvirtasis karalius, aplankes gimusi Kristu. Jis padovanojo barzda, kuria Jezus nesiojo iki mirties. Taciau kiti trys karaliai pavydedami tokios garbes Chuck Norris, pasitelke savo rysius ir istryne Chuck Norris is biblijos. Netrukus buvo rasti ju kunai su spyriu zymemis veide.
Kad irodytu, jog vezi iveikti nera taip jau ir sunku, Chuck Norris 2 metus kasdien surukydavo po 15 pakeliu cigareciu ir susirgo 7 skirtingu rusiu veziu, kuri issigyde 30 minuciu darydamas atsilenkimus.
Chuck Norris karta netycia su pirstu nusove vokieciu lektuva, istares "Bang".
Kai per padekos diena Chuck Norris zmona sudegino kalakuta, Chuck Norris isejo i kiema ir netrukus grizo su gyvu kalakutu, kuri tuojau pat prarijo ir uz keleto minuciu isveme tiesiai i lekste graziai apskrudusi su serbentu padazu bei garnyru. Kai zmona paklause, kaip jis tai padare, Chuck Norris suktuku spyre jai i veida ir tare: "Niekada neklausinek Chuck Norris."
Chuck Norris daznai uzsiraso i pradedanciuju karate uzsiemimus tam, kad galetu suktuku spardyti i vaikus.
Chuck Norris ateme mano nekaltybe, ir, prisiekiu, atims jusu. Jei jus manote, kad tai neimanoma, nes jau nebesate nekaltas, jus labai klystate.
Chuck Norris pardave savo siela setonui uz savo nuostabia isvaizda ir kovos gabumus. Po to kai sutarties laikas baigesi, Chuck Norris suktuku spyre velniui i veida ir atsieme savo siela. Velnias suvoke, kad pralaimejo ir susitaike su esama situacija. Nuo to laiko jie kiekviena treciadieni kartu zaidzia pokeri.
Chuck Norris nemiega - jis tyko.
Chuck Norris neturi iprastu baltuju kraujo kuneliu kaip kiti zmones. Jo kraujo kunelius juosia juoda juostele - tai reiskia, kad kiekvienas Norris kraujo kunelis turi juoda karate dirza ir suktuku isspardo visus virusus. Todel Chuck Norris niekada neserga.
Jei tu matai Chuck Norris, jis mato tave. Jei tu nematai Chuck Norris, nuo mirties tave skiria tik kelios sekundes.
2006 m. kovo 13 d. 23:38:10
--- "rasyk.lt" <rasyk@KitoKs.lt> wrote:
> www.rasyk.lt gavo perspejima is LATGA-A (Lietuvos
> autoriu teisiu gynimo asociacijos agentura), kad
> svetaineje publikuojami vertimai pazeidzia Lietuvos
> Respublikos istatymus. Del sios priezasties nuo
> 2006-03-10 vertimu skyrelis bus naikinamas.
>
> Kvieciame autorius, skelbusius siame skyrelyje
> kuryba, issisaugoti savo tekstus. Po nurodytos datos
> visi vertimai bus trinami.
>
> Kulturinga visuomene - www.rasyk.lt
>
Ne mano darbas, bet pastatyčiau dėžę šampano tam, kas susidomėjo ir tai padarė
2006 m. kovo 2 d. 21:29:40
2006 m. vasario 27 d. 15:57:09
Atbėga vyras namo visas suprakaitavęs ir rėkia,- Žmona laimėjau milijoną eurų, greičau kraukis daiktus.
-Oj kaip gerai! O tai kokius žieminius ar vasarinius?
-Visus tik kraukis ir dink iš čia.
2006 m. vasario 25 d. 13:57:11
-Nieko baisaus. Tik viena jusu zaizda mirtina. Visas kitas mes uzgydisim...
2. Sedziu baznycioj, zvalgaus, staiga senute issitraukia cigarete...prisidega...ruko...man net bokalas is ranku iskrito....
3. Kiskis pasidare kavos ir isejo pirkti bandeles. Grizo, o kakavos nebera...
-Kas isgere mano kakava?
tyla...
-Klausiu, kas isgere mano kakava?
Atsistija meska ir sako:
-As...
Kiskis:
-Tai gal bandeles nori?
4.Baloje guli girtut girtutelis vyriskis, pro sali ejna inteligentiska moteris...Vyriskis piktaj sukteli:
-Pati kiaule!!!
-Ka? Bet juk as nieko nesakiau...
-Uztat pagalvojai...
2006 m. vasario 24 d. 14:55:32
2006 m. vasario 24 d. 12:58:25
- Ar turit Kalašnikovo automatą?
Pardavėjas atsako:
Ne, bobut, gaila, bet neturim.
-O revolverių gerų turit?
-Turim, bobut, va prašom.
Padeda pardavėjas jai visą krūvą revolverių.
-Bobutė varto, čiupineja, galvoja, po to išsirenka patį didžiausią ir sako:
- Na, šitas turbut tiks. Parodyk, vaikeli, kaip ji užtaisyti.
Pardavėjas užtaiso revolverį. Bobutė vėl varto, čiupinėja. Pardavėjas neiškentęs klausia:
- Bobut, o kam tau tas revolveris?
žinai, vaikeli, tokie laikai, aplink tiek prievartautojų.....
- Bobut, na kas gi tave prievartaus? - pradeda juoktis pardavėjas.
O bobutė tik bakst jam užtaisytu revolveriu į krūtinę:
- O kur tu dingsi, vaikeli?...
2006 m. vasario 24 d. 09:21:15
- Klausyk, jis yra pabegęs kalinys - pažiūrėk į jo rūbus! Jis turbūt daug laiko praleido kalėjime ir daug metų nematė moters. Aš mačiau kaip jis bučiuoja tavo kaklą. Jei jis norės sekso, nesipriešink ir nesiskųsk, daryk ką tik jis lieps.Patenkink jį kad ir koks jis tau būtų šlykštus. Jis turbūt yra labai pavojingas.Jei jis supyks, nužudys mus. Būk tvirta, brangioji. Myliu tave. Į tai žmona atsako:
- Jis nebučiavo man kaklo. Jis man kuždėjo į ausį. Jis pasakė, kad yra gėjus ir mano jog tu esi simpatiškas ir dar paklausė ar mes turime vazelino. Aš jam pasakiau, kad vonioje turime. Būk tvirtas, brangusis. Aš irgi tave myliu.
2006 m. vasario 24 d. 09:08:46
2006 m. vasario 24 d. 08:53:39
Vienas sako: oho, na ir Properties!
Kitas: Aha... Tik gaila, kad Read-only...
2006 m. vasario 24 d. 08:44:37
baksnodavo ir sakydavo: "Tu - sekantis".
Taciau jos apsiramino, kai as joms tai pradejau daryti per laidotuves
Pasiklydo žmogelis miške, šūkauja, rėkauja... Lokys ateina ir iš užnugario padeda jam ant peties savo sunkią leteną:
- Na ir ko čia šūkauji?
- Tai pasiklydau, gal kas nors išgirs...
- Nu, išgirdau... Dabar geriau?...
2006 m. vasario 14 d. 12:09:08
-Mama cia tu?
Gyveno eziukas ir numire, nebutu gyvenes, nebutu numires..
Eina eziukas su salmu (nejuokingas taciau apie kara)
Eziukas labai isdidus paukstis kol nespiri nepakyla
2006 m. vasario 13 d. 20:24:16
zodziu sedi du finai salia kazkokio kelio, dideliu greiciiu pravazioja salia ju masina
vienas finas (tarkim Pettersonas) klausia: kass cia buvo?
kitas atsako: tautos geda Kimi Raikkonenas
2006 m. sausio 29 d. 14:37:27
Kalbasi du draugai:
-Ar Ilona ateina pas tave i svecius?
-Aha, ateina.
-Ka jus kartu darot?
-Ziurim telika.
-Taigi tu neturi teliko...
-Ji sito kolkas dar nepastebejo.