kodel ant eglutes virsunes tupi angeliukas?
kaledu senelio namuose visiska sumaistis. kaledos jau ant nosies, o dovanos dar nesupirktos, elniai atsisako kur nors kelti koja is namu, nykstukai smagiai geria kambarelyje ir net neketina pirkti dovanu...
kaledu senelis susinervines trenkia durimis ir uzsidaro savo kambarelyje. netrukus i duris TUK TUK TUK. senelis ipykes nieko nedaro. po keliu sekundziu vel - TUK TUK TUK, senelis susibesino dar labiau, atplesia duris, o ten angeliukas stovi, eglute laiko..
- seneli, kur man ta eglute deti?
- susikisk tu ja ...
tai ir sedi dbr angeliukas ant aglutes
Gatvėje prie turtuolio prišoka "bomželis" ir prašo 2 litų.
- Aš tau duosiu 20 eurų, nusipirk alaus.
- Pone, jau seniai nebegeriu alaus...
- Nusipirk moterį.
- Ką jūs, jau seniai nebesimyliu.
- Tai nusipirk bilietą į krepšinio varžybas.
- Nebežinau, kaip jis žaidžiamas...
- Žinai ką, einam pas mane. Žmona paruoš vakarienę: lašiša, baltas vynas...
- Oi, ne, pone, aš toks nešvarus...
- Einam, einam, noriu žmonai parodyti, kaip atrodo vyras, kuris negeria alaus, neperka moterų ir nežiūri "kašio".
Ėjo ežiukas per mišką ir įkrito į duobę:
- Mama, o kur langai???
Ėjo ežiukas per mišką. Pamatė degantį tanką, įlipo į ji ir sudegė. Nejuokinga? Bet už tai apie karą.
Ėjo ežiukas per mišką, apsigalvojo ir pradėjo eiti pamiške...
Ėjo ežiukas per mišką. O kas jam vargšui belieka? Skristi tai juk nemoka..
Eina du ežiukai per mišką. O vieno nėra...
Ėjo ėjo ežiukas per mišką ir įkrito į duobę, o ten vokiečiai!
Jeigu Mohamedas neina pas kalną, tai pas kalną eina ežiukas.
Tol džiaugėsi ežiukas, kad per užpakalį valgyt išmoko, kol užspringęs kosėt nepradėjo...
Ėjo ežiukas per mišką ir jautė, kad nuo pat gimimo yra spygliuotas. Tuo tarpu jo spygliai jautė, kad nuo pat gimimo yra ežiuoti...
Ėjo ežiukas per mišką ir gaudė varnas, bet varnos nebuvo kvailos, todėl skraidė labai aukštai.
Ežys tėvas muša ežį sūnų. Sūnus dejuoja:
- Teti, man skauda!
- Man irgi!,- atsako ežys tėvas.
Eina ežiukas mišku ir tempia virvę. Susitinka lapę. Lapė klausia:
- Kam čia tą virvę trauki?
- Tai negi stumsiu!!!
Ėjo ežiukas per mišką, užkliuvo už šaknies, nugriuvo ir susilaužė koją. Kitą kartą jis jau nebeis per mišką.
Ežiukas vedė blondinę...
Ėjo ežiukas per dykumą, o kobra viską matė...
Išeina ežiukas iš dušo:
- Ot velnias!!! Ir vėl galvos neišsiploviau...
Ežys - išdidus paukštis, kol nepaspirsi - neskrenda...
Eina ežiukas per dykumą ir nešasi du kibirus smėlio...
Ėjo ežiukas per ramunių lauką, pamanė, kad tai sniegas ir sušalo...
Išmoko ežiukas kvėpuoti per pažąstis ir išėjo pasivaikščioti į mišką. Beeidamas suprakaitavo, pasitepė pažąstis su Old Spice ir užduso...
"Kokia apgaulinga gamta", pagalvojo ežiukas lipdamas nuo kaktuso.
Nusipirko ežiukas Tele2 kortą. Ne apie karą, bet be ryšio.
Sėdi ežiukas ant kaktuso ir dainuoja: ...
- Niekada man meilės nebus per daug!!!
Netikėtai padidėjus gimstamumui, ežiukas buvo atleistas iš darbo prezervatyvų fabrike...
Ėjo ežiukas per mišką ir rado bombą. Po to ežiuko niekas neberado...
Ėjo ežiukas per mišką, skėsčiodamas rankomis, bet kadangi ežiukai neturi rankų, tai teko skėsčioti letenomis.
Ėjo kartą pagrandukas per mišką, bet tik jis vienas žinojo, kad dar prieš sprogstant Černobylio atominei elektrinei, jis buvo ežiukas.
Meilė - tai kančia,- pasakė ežys bučiuodamas kaktusą.
Apsiženijo ežiukas su gyvate ir po mėnesio gimė spygliuota viela...
Sociologai nustatė, kad 99% žmonių atsisėdusių ant ežio rūpinasi savuoju užpakaliu, ir tik 1% pagalvoja apie ežio likimą.
Nuskrido ežys kosmonautas į saulę. Po 5 min. prisiminė, kad ten karšta ir sudegė...
Eina ežiukas per mišką, žiūri pasaga guli. Ėmė ir apvertė pasagą, o ten arklys!
Ėjo ežiukas per mišką, užmiršo kaip kvėpuoti ir numirė. Norite išgirsti 100 kartų juokingesnį anekdotą? Ėjo kartą šimtas ežiukų per mišką...
Ėjo ežiukas per vatą. Pagalvojo, kad tai sniegas ir sušalo...
Ėjo ežiukas per mišką ir "pūtė arabus". Visiems buvo linksma, tik arabams kažkas nepatiko.
Ėjo ežiukas per mišką ir sugalvojo paplaukioti. Tačiau žolė lyg tyčia buvo palinkusi ne į tą pusę. Teko plaukti prieš srovę.
Ėjo ežiukas per mišką apgirtęs nuo gryno oro ir staiga sutiko Knysliuką. Jis taip pat buvo girtas, bet visai ne nuo oro.
Ėjo ežiukas per mišką, vis kartodamas žodį "kiaulė". Staiga iš krūmų išlindo Knysliukas ir piktai paklausė:
- Tu čia apie mane, adatų maiše?
- Ne,- atsakė ežiukas,- apie tavo motiną.
Eina du ežiukai:
- Atsargiai lieptas baigiasi!
- Pliumpt!
- Ka sakei?
- Pliumpt!
Eina ežiukas mišku ir kartoja sau:
- Aš stiprus, aš stiprus, aš labai stiprus.
Ateina iš priekio meška, pasižiūrėjo į ežiuką ir, kad spirs - tas ir nuskrido... Atsistojo ežiukas, nusivalė dulkes ir tarė sau:
- Tačiau labai lengvas...
Vieną kartą elnias žiurėjo į ežiuką. Ežiukas vis lakstė po žolę ir šypsojosi. Praėjo trys valandos, o ežiukas vis dar lakstė. Tada elniui pasidarė smalsu ir jisai paklausė:
- Ką tu čia darai?
- Aš? Paaiškinsiu kai ir pats taip pabandysi,- atsakė ežiukas. Praėjo keturios valandos. Elniui atsibodo atkartoti ežiuko judesius. Priėjo ir sako:
- Nu klausyk, aš nieko nejaučiu.
- O tu gal ne taip darai, bandyk dar,- sako ežiukas. Praėjo dar penkios valandos. Elniui vėl pabodo ir jis vėl sako:
- Nu gi aš nieko nejaučiu.
- Bandyk dar!
Po to praėjo dar šešios valandos... po to septynios... po to aštuonios... po to devynios... po to dešimt ir elnias neiškentęs ėmė rėkti:
- Ežy, aš vistiek nieko nejaučiu.
- Nu tai tada tu visai durnas. Negi tu nejauti kaip žolytė pilvuką kutena?
Pateko krokodilas Gena ir Kulverstukas i areštinę. Kulverstukas klausia Genos:
- Gena, ar mus nukirps?
- Nežinau, Kulverstuk, aš dar niekada nebuvau areštinėje. Geriau paklausk tos žiurkės kur kampe sėdi.
- Žiurke, ar nežinai, kirps mus ar ne?
Žiurkė atsisuka ir sako:
- Aš ne žiurkė. Aš ežiukas.
Eina lapė per mišką ir susitinka pagranduką:
- Labas, Pagranduk! Aš tave suėsiu!
- Neėsk manęs, aš visai ne pagrandukas, aš ežys iš Černobylio...
Eina ežiukas per mišką ir, kad juokiasi, kad juokiasi. Sutinka vilką. Vilkas ir klausia:
- Ežiuk, o ko tu taip juokiesi?
- Ai taksistą apgavau.
- Kaip?
- Užmokėjau ir nevažiavau.
Eina lauku ežiukai... ką ten ežiukai - daug ežiukų eina, didžiulis didžiulis būrys ežiukų. Prieky einantis ežiukas - vedlys, atsisuka i chebrą ir sako:
- A kuom gi mes ne armija?
Eina ežiukas per mišką. Išlenda meška iš krūmų ir sako:
- Sveikas dygliuotasis.
- Sveika gauruotoji,- atsakė ežiukas. Taip žodis po žodžio ir ežiukas gavo į snukį...
Atsikėlė ežiukas ryte ir išėjo. Eina miškais, laukais, perbėgo stogo šiferiu, lentom. Pribėgo tvorą, žiūri - dviratis. Iš žemės išlenda sliekas ir sako:
- Gal nori lenciūgą pasiimti?
- O ką aš su juo veiksiu? Mano kojos ir taip su sportbačiais.
Sėdi prie upės žvejys ir žvejoja. Staiga iš krūmų išlenda ežiukas ir klausia žvejo:
- Ar turi lipnios juostos?
- Ne,- atsako žvejys. Ežiukas dingsta. Po kiek laiko vėl lenda prie žvejo:
- Na, tai ar turi lipnios juostos?
- Ne, neturiu,- atsakė jau įpykęs žvejys. Po kiek laiko vėl ežiukas išlenda iš krūmų:
- Ne!!! Ne!!! Ne!!!!- rėkia perpykęs žvejys.
- Va, imk, atnešiau,- ramiai atsako ežiukas.
Eina ežys per mišką ir stebisi: viskas aplink išlaužyta, išvartyta, ištrypta. Miškas nusiaubtas. Nusistebėjo ir eina toliau, tik žiū - lapė skruzdėlyne guli: visa mėlynėm nusėta, sumušta, suraišiota, skuduras burnoje... Pribėga ežys prie lapės, atriša, ištraukia iš burnos skudurą ir klausia:
- Lape, kas čia miške darosi? Kodėl viskas išlaužyta, išvartyta, ištrypta? Koks niekšas su tavim taip negražiai pasielgė?
Lapė atsiduso ir sako:
- Ežy, ežy... koks tu geras, kai blaivas...
Kartą du ežiukai susiorganizavo degtinės bonką, bet bėda - užkandos neturi. Vienas ir sako:
- Einam pas varną.
Nuėjo. Tupi varna medyje ant šakos ir snape laiko sūrį. Vienas ežiukas klausia varnos:
- Varna, gersi?
- Aha!
Sūris iškrito, ežiukai jį pasiėmė ir nuėjo. Kitą rytą jie vėl susiorganizavo bonką, o užkandos ir vėl neturi. Eina jie vėl pas varną. Vienas ežiukas ir klausia varnos:
- Varna gersi?
Varna tyli. Tada vienas ežiukas išsitraukia stiklinę, o kitas pripila ir vėl klausia:
- Varna, ar tiek užteks?
- Aha!
Sūris vėl iškrito. Ežiukai jį pasiėmė ir nuėjo. Kitą rytą jie vėl su bonka ir kaip visada be užkandos, traukia pas varną. Atėję sako varnai:
- Varna gersi?
Varna tyli. Tada vienas išsitraukia stiklinę, o kitas pripila ir vėl klausia:
- Ar tiek užteks?
Varna vis dar atkakliai tyli. Tada vienas ežiukas ir sako:
- Klausyk, Varna, tu tikriausiai galvoji, kad mes tave išdurti norim?
- Aha,- atsakė varna...
Rado kartą ežiukas su kurmiu šautuvą. Kol kurmis uostinėjo vamzdžio galą, ežiukas ėmė ir netyčia numygo gaiduką. Pasipylė kraujai, smegenys. Kurmis, traukomas konvulsijų, pargriuvo. Ežiukas tai pamatęs nuoširdžiai pasipiktino:
- Aha, tau juokinga, o aš tai išsigandau...
Sedi ežiukas ir lemena:
- Ten... ten... ten...
Prieina vilkas:
- Kas ten?
Eziukas jam:
- Ten... ten... ten...
- Na tai kas ten?
- Ten... ten... ten...
Atsibodo vilkui, pakvietė lapę. Ji klausia:
- Ežiuk, na tai pasakyk kas ten?
- Ten... ten... ten...
Pakvietė vilkas lokį, jis paėmė ežiuką už gerklės, pamojavo, pakratė truputi ir klausia:
- Na, kempine tu spygliuota, pasakysi ar ne, kas ten?
Ežiukas:
- Kur?
Eina per mišką ežiukas. Nuliūdęs, susimąstęs. Pastebėjo jį protingoji pelėda ir klausia:
- Ežiuk, ko tu toks nuliūdęs?
- Matai, pelėda, bandžiau pasikarti, bet nieko neišeina.
- O kaip tu norėjai pasikarti?
- Už letenėlės.
- Koks tu kvailas. Kartis reikia per kaklą.
- Bandžiau, bet labai dusina.
Ežiukas su ežyte žaidžia slėpynių. Ežytė ir sako ežiukui:
- Jei tu mane surasi, aš būsiu tavo, o jei tu manęs nesurasi, aš būsiu spintoje.
Eina ežiukas per dykumą ir nešasi mašinos dureles. Susitinka kupranugarį, o šis ir klausia:
- Ežiuk, kam tau tos durys?
- Kai bus labai karšta, atsidarysiu langą.
Bėga ežiukas per mišką, o medyje Voveraitė straksi ir dainuoja:
- Ežiukas, ežiukas - subinėj pieštukas. Ežiukas, ežiukas - subinėj pieštukas...
Ir taip visą dieną. Galiausiai ežiukas susinervavo ir neiškentęs sako:
- Voveraitė, voveraitė, subinėj INKARAS!!!
- Ežiuk, taip nesąžininga, juk nesirimuoja! - pasipiktino voverytė.
- Na tai kas, užtat daug sunkiau ištraukti...
Eina ežiukas per mišką ir dainuoja:
- Kaip gera būt kiaule! Kaip gera būt kiaule!
Tai išgirdo ant šakos tupėjusi voveraitė ir klausia:
- Tu juk ežiukas, o ne kiaulė. Kodėl taip dainuoji?
- Prieik arčiau, pasakysiu.
Kai tik voveraitė priėjo, čiupo ją ežiukas ir pamylėjo.
- Kiaulė tu!
Eina toliau ežiukas per mišką ir dainuoja:
Susitinka ežiukas bebrą ir jo klausia:
- Bebre, o ką reiškia jei niežti kairę ranką?
- Gausi pinigų.
- O jei niežti dešinę ranką?
- Sveikinsies.
- O jei niežti nosį?
- Gersi.
- O jei niežti nugarą?
- Ežiuk, o ar nereikėtų tau nusiprausti?
Vaikštinėjo kartą ežiukas po mišką, šiltos vietelės žiemai ieškojo. Tik žiū! Duobė! Na ką, mąsto: "reikia pažiūrėti ar gili". Atsargiai prieina prie duobės krašto ir šūkteli:
- Eik šiiiiiiiiiiiikt!!!, - jokio aido nesigirdi, vadinasi negili. Ežiukas strykt duobėn, bet žiūri, kad niekaip duobės dugno nepasiekia, tik krenta ir krenta... Bekrisdamas ežiukas jau ir apsimyžo iš baimės, rėkti pradėjo:
- Gelbėkit, gelbėkit! - o jam aidas iš apačios atsiliepia:
- Eik šiiiiiiiiiiiikt!!!
Bėga ežiukas per mišką ir rėkia:
- Klausykite žvėrys! Turiu jums gerą naujieną! Labai geras dėdė padovanojo mums visiems dešimt sausainių! Po aštuonis kiekvienam!
Iš krūmų išlenda vilkas:
- Tu ką, kvailas ežiuk? Skaičiuoti nemoki? Iš viso dešimt sausainių, o tu sakai, kad po aštuonis kiekvienam?
- Nieko nežinau! Aš savo aštuonis jau suvalgiau! - atsakė ežiukas...
Lapė klausia ežiuko muzikanto:
- Girdėjau miško kvartetą subūrėte? Keliese ten esate?
- Tryse.
- O kas tokie?
- Aš iš brolis.
- O kas trečias?
- Koks dar trečias? Aš ten tik vienas esu.
Eina ežiukų banda per mišką. Ežiukas vadas:
- Banda, stot!
Visi ežiukai sustoja. Ežiukas vadas sako:
- Banda, ganytis!
Visi išsiskirsto po pievą ir ganosi. Ežiukas vadas stebėdamas ganymosi procesą galvoja:
- Na tikrai nė kiek neprasčiau už arklius...
Ateina ežiukas į vaistinę ir sako pardavėjai:
- Man 90 prezervatyvų!
Pardavėja nustębus:
- Kiek??? Ar aš gerai išgirdau??? 90???
- Na taip...- atsako ežiukas.
O vaistinės kampe sėdi dvi voveraitės ir juokiasi. Ežiukas atsisuka į jas, įdėmiai pasižiūri ir patikslina:
- Devyniasdešimt du.
Liūtas karalius nusprendė įvesti tvarką ir liepė visiems miško žvėrims atnešti jam kokio nors jo mėgiamo maisto. O tuos, kurie nepaklus jo įsakymui, liūtas pažadėjo savo daiktu išplakti. Atneša kiškis morką ir sako:
- Nu taigi žinai liūte, kad aš mėsos nevalgau, tai va atnešiau tau morkytę,- bandė teisintis kiškis, bet liūtas vistiek labai supyko ir sako:
- Na ką... pasilenk, kiški, dabar aš tave išplaksiu.
Plaka jis kiškį, plaka.... o tas ir verkia, ir juokiasi, ir verkia ir juokiasi. Tada liūtas ir klausia kiškio:
- Ko tu verki?
- Tai, kad labai skauda.
- O tai ko juokiesi?
- Ežiukas obuolį atneša...
Sėdi ežiukas medyje ir valgo bananus, bananų žieves mirko į pilną šūdų stiklinę ir nulaižinėja. Ateina vilkas ir klausia ežiuko:
- Ežiuk, ką šiandien veiksim?
- Duok šimtą litų pasakysiu...
Davė šimtą litų vilkas. Taip skaudžiai per kišenę kirto, bet ką padarysi, vilkas šiandien be darbo... Taigi ežiukas jam ir sako:
- Šiandien valgysim bananus, mirkysim bananų žieves į šūdus ir nulaižinėsim...
Vilkas apakęs:
- Tu ka durnas, ežiuk???
- Durnas ne durnas, bet šimtą litų per dieną užsidirbu...
Eina pajūriu šeima. Prie jų priplaukia auksinė žuvelė ir sako:
- Šiandien man gera nuotaika, todėl išpildysiu tris jūsų norus.
Berniukas šaukia:
- Ežiuko noriu!!!
Tėvas šaukia:
- Subinėn tą ežiuką!!!
Motina šaukia:
- Ištraukit!!! Ištraukit!!! Ištraukit!!!
Eina ežiukas per mišką. Žiūri padėta vazelino tūbelė ir raštelis: "Išsitepk užpakalį vazelinu". Ežiukas pagalvojo: "Nesamonė, nieko aš nesitepsiu...". Eina toliau, tik staiga iš už nugaros pribėga didžiulis nevaldomas daiktas ir padaro ežiuką per užpakalį. Eina ežiukas toliau, verkia, galvoja, o reikėjo pasitept, ne taip skaudėtų dabar... Žiūri, vėl guli vazelinas ir raštelis: "Pasitepk vazelinu delnus". Ežiukas jau išsigandęs truputį, uoliai įvykdo visus nurodymus ir išsitepa vazelinu letenėles, o čia kur buvęs, kur nebuvęs vėl atbėga didžiulis nevaldomas daiktas ir pradeda daryt ežiuką per burną. Ežiukas bando intensyviai priešintis, bet letenėlės taip slysta, taip slysta...
Mylisi ežiukas su ežyte, net dulkės rūksta, o ežytė atsisukusi ir klausia:
- Ežiuk, o kas manyje yra gero?
- Tuoj baigsiu ir nieko gero tavyje nebeliks...
- Kuo skiriasi ežiukas nuo ežienės?
- Ežiukas turi vienu spygliu daugiau...
Stovi vidury miško kelmas, o ant to kelmo ežiukas užsilipęs, kad rėkia visa gerkle:
- Visi vilkai piderastai, visi vilkai piderastai!!!
Eina pro šalį meška, sustoja prie ežiuko ir pradeda jį auklėti:
- Ežiuk, kaip gi tu kalbi? Argi taip gražu? Kaip tau negėda... Dar pienas nuo lūpų nenudžiūvęs, o tu taip šneki...
- Čia ne pienas!!! Visi vilkai piderastai!!! Visi vilkai piderastai!!!
Nusipirko ežiukas mersą. Važiuoja per mišką, mato vilkas eina.
- Sėsk vilke pavežiosiu,- sako ežiukas. Vilkas įlipo. Važiuoja toliau, ežiukas visus automobilio privalumus demonstruoja, giriasi. Žiūri lapė eina. Ežiukas atidaro langą ir pakviečia lapę. Lapė įkiša galvą, o ežiukas tik "šast!" ir uždarė langą. Lapės galva viduje - likęs kūnas lauke. Išlipo ežiukas iš mašinos ir lapę visais būdais padarė. Baigęs atsisėdo į mašiną, atidarė langelį ir lapė dingo už horizonto. Važiuoja toliau, o vilkas ir klausia:
- Ežiuk, o kiek kainuoja šitas mersas?
- 500 tūkstančių,- atsako ežiukas.
- Oi neee... Mašinai tiek neturiu, bet dureles būtinai nusipirksiu.
Ėjo ežiukas per mišką ir kažką rado. Pauostė, palaižė:
- Tfu šūdas!!! Gerai, kad neįlipau.
Liūtas karalius per miško žvėrių SUSIRINKIMĄ paskelbė ežiuką vyriausiu savo pavaduotoju ir suteikė jam neribotus įgaliojimus. Po susirinkimo eina ežiukas per miską rėmus išmetęs, žiūri lapė stovi:
- Lape, varom į krūmus!
Po valandos iš krūmų išlenda lapė, nusivalo burną ir keikdama ežiuką dingsta už horizonto. Tuo tarpu, ežiukas jau pamato vilką ir liepia jam eiti kartu su su juo į krūmus. Po valandos istorija kartojasi: vilkas valydamasis burną išlenda iš krūmų ir keikdamas ežiuką dingsta už horizonto. Kiek vėliau ežiukas pamato mešką:
- Meška, varom į krūmus!
Po dviejų valandų valydamasis burną iš krūmų išlenda ežiukas ir keikiasi:
- Tu ***** meška, **** tu!!! Kada paskutinį kartą buvai miško žvėrių susirinkime???!!!
Eina ežiukas per mišką sau nerūpestingai, tik staiga iš už krūmų išgirsta gailius žodžius:
- Na sustokim ratu...
- Hmm...- nustemba ežiukas, bet praeina pro šalį. Po valandos, sutvarkęs savo reikalus, vėl eina tuo pačiu takeliu ir vėl girdi gailius žodžius:
- Na sustokim ratu...
- Ot velnias, matyt vakar per daug žolės prisirūkiau, - pagalvoja ežiukas ir vėl praeina pro šalį. Kitą rytą jis vėl eina tuo pačiu takeliu ir vėl girdi tuos pačius žodžius:
- Na sustokim ratu...
- Nieko čia nebus, reikia pažiūrėti kas gi čia vyksta,- pagalvoja ežiukas. Užeina už krūmų ir pamato didelę duobę. Atsargiai prieina arčiau ir mato - duobė pilna ežiukų ir visi sustoję į eilutę daro vienas kitą per užpakalį. O tas, kuris pirmas eilėje, gailiai sako:
- Na sustokim ratu...
Vieną vakarą vyras nurenginėja žmoną ir pamato juodą apatinį trikotažą (tokio ji niekada nenešiodavo). Ji sako:
- Šiandien dar nesimylėsim. Nesimylėsim savaitę, aš vis dar gedžiu savo mirusio brolio...
Rytojaus naktį vėl abu nusirenginėja ir žmona pamato ant JO juodą prezervatyvą.
Klausia:
- Kas čia? taigi sakiau, kad nesimylėsim...
Vyras atsako:
- Noriu pareikšti gilią užuojautą.
Neseniai laikraštyje perskaičiau, kad rūkymas kenkia sveikatai. Nuo tada mečiau skaityti,
<...>
Dailės pamoka. Mokytoja:
-Vaikučiai, šiandien piešime kumelę, o Onutė pastovės ramiai.
<...>
Psichiatrinėje kalbasi du ligoniai:
- Kodėl tu visą laiką sakai, kad esi Mesijas?
- Pats Dievas man taip sakė.
Čia įsikiša trečias:
- Meluoji, aš taip nesakiau.
Viena blondinė pasakoja kitai:
- Žinai, vakar beveik radau 100 litų.
- Kaip čia taip?
- Einu gatve, žiūriu, ant žemės 100 litų. Pasilenkiau paimti ir pajutau, kad užsidirbau...
issiruose serlokas holmsas ir daktaras vatsonasi iskyla. guli vakare. daktaras vatsonas:
-ech koks zvaigzdetas dangus.. manau, tai reiskia, akd rytoj puikiai praleisime diena, o kaa jus manote?
-as manau kad akzkas is usu nudziove palapine.
ateina neregys su suniu i bara. staiga jis pakelia suns pavadi ir pradeda suni sukti ore. atbega pasibaisejes barmenas:
-ka darot>?!
-dairausi..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Kamstis greitkelyje. Zmogelis klausia vieno nuobodziaujanciu vairuotuju:
- O kodel cia toks kamstis?
- Teroristai Paksa pagrobe. Reikalauja vieno milijono doleriu ispirkos. Jei negaus, grasina prezidenta apipilti benzinu ir padegti. Tai va, darom rinkliava, kas po kiek gali.
- Na, ir po kiek duoda?
- Kas po litra, kas po du.
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||
Iš tikrųjų egzistuoja du ekonominių reformų įvykdymo variantai:
Pirmas - realistinis: atskrenda ufonautai ir padaro viską, ką reikia.
Antras - fantastinis: mes viską padarome patys.
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||
Skambina Amerikos prezidentui Dz.Bushui:
-Alio?
-Ar cia Bushas?
-Taip.o kas cia skambina?
-Cia Rusijos prezidentas V.Putinas.norejau pareiksti uzuojauta del visu zuvusiu dangoraiziuose. Pazadu padeti gaudyti teroristus...
-Pala pala...kokius teroristus?
-O kiek pas jus valandu?
-7h ryto...
-Atleiskit, per anksti paskambinau...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. sausio 29 d. 14:32:39
Ateikite pas mus! Cia tamsu, ir mes girti...
(wisa tiesa apie bernus)
2006 m. sausio 28 d. 16:47:03
kaledu senelio namuose visiska sumaistis. kaledos jau ant nosies, o dovanos dar nesupirktos, elniai atsisako kur nors kelti koja is namu, nykstukai smagiai geria kambarelyje ir net neketina pirkti dovanu...
kaledu senelis susinervines trenkia durimis ir uzsidaro savo kambarelyje. netrukus i duris TUK TUK TUK. senelis ipykes nieko nedaro. po keliu sekundziu vel - TUK TUK TUK, senelis susibesino dar labiau, atplesia duris, o ten angeliukas stovi, eglute laiko..
- seneli, kur man ta eglute deti?
- susikisk tu ja ...
tai ir sedi dbr angeliukas ant aglutes
2006 m. sausio 28 d. 13:56:01
Gatvėje prie turtuolio prišoka "bomželis" ir prašo 2 litų.
- Aš tau duosiu 20 eurų, nusipirk alaus.
- Pone, jau seniai nebegeriu alaus...
- Nusipirk moterį.
- Ką jūs, jau seniai nebesimyliu.
- Tai nusipirk bilietą į krepšinio varžybas.
- Nebežinau, kaip jis žaidžiamas...
- Žinai ką, einam pas mane. Žmona paruoš vakarienę: lašiša, baltas vynas...
- Oi, ne, pone, aš toks nešvarus...
- Einam, einam, noriu žmonai parodyti, kaip atrodo vyras, kuris negeria alaus, neperka moterų ir nežiūri "kašio".
2006 m. sausio 3 d. 16:22:21
2005 m. gruodžio 13 d. 15:38:51
Masturbavosi buratinas ir uzsidege.
Viltis - durniu motina........ o tevas - teleloto.
2005 m. gruodžio 12 d. 18:38:05
Vidur nakties vyras žadina žmoną:
- Imk, va, aspirinas...
Žmona:
- Tai kad man galvos neskauda...
Vyras:
- Naaa, tada ............................
2005 m. gruodžio 10 d. 10:45:32
Kodel blondines iki galo ziuri pornografinius filmus?
Nes mano kad viskas baigsis vedybomis
Kodel blondines laizo laikrodi?
Tik tak...Tik 2 kalorijos.
2005 m. gruodžio 3 d. 17:51:50
Nes mano kad viskas baigsis vedybomis
2005 m. gruodžio 3 d. 16:58:14
- Miske aplink moteru vienuolyna staugia vilkai. Jiems baisu.
2005 m. gruodžio 3 d. 11:07:08
- Mama, o kur langai???
Ėjo ežiukas per mišką. Pamatė degantį tanką, įlipo į ji ir sudegė. Nejuokinga? Bet už tai apie karą.
Ėjo ežiukas per mišką, apsigalvojo ir pradėjo eiti pamiške...
Ėjo ežiukas per mišką. O kas jam vargšui belieka? Skristi tai juk nemoka..
Eina du ežiukai per mišką. O vieno nėra...
Ėjo ėjo ežiukas per mišką ir įkrito į duobę, o ten vokiečiai!
Jeigu Mohamedas neina pas kalną, tai pas kalną eina ežiukas.
Tol džiaugėsi ežiukas, kad per užpakalį valgyt išmoko, kol užspringęs kosėt nepradėjo...
Ėjo ežiukas per mišką ir jautė, kad nuo pat gimimo yra spygliuotas. Tuo tarpu jo spygliai jautė, kad nuo pat gimimo yra ežiuoti...
Ėjo ežiukas per mišką ir gaudė varnas, bet varnos nebuvo kvailos, todėl skraidė labai aukštai.
Ežys tėvas muša ežį sūnų. Sūnus dejuoja:
- Teti, man skauda!
- Man irgi!,- atsako ežys tėvas.
Eina ežiukas mišku ir tempia virvę. Susitinka lapę. Lapė klausia:
- Kam čia tą virvę trauki?
- Tai negi stumsiu!!!
Ėjo ežiukas per mišką, užkliuvo už šaknies, nugriuvo ir susilaužė koją. Kitą kartą jis jau nebeis per mišką.
Ežiukas vedė blondinę...
Ėjo ežiukas per dykumą, o kobra viską matė...
Išeina ežiukas iš dušo:
- Ot velnias!!! Ir vėl galvos neišsiploviau...
Ežys - išdidus paukštis, kol nepaspirsi - neskrenda...
Eina ežiukas per dykumą ir nešasi du kibirus smėlio...
Ėjo ežiukas per ramunių lauką, pamanė, kad tai sniegas ir sušalo...
Išmoko ežiukas kvėpuoti per pažąstis ir išėjo pasivaikščioti į mišką. Beeidamas suprakaitavo, pasitepė pažąstis su Old Spice ir užduso...
"Kokia apgaulinga gamta", pagalvojo ežiukas lipdamas nuo kaktuso.
Nusipirko ežiukas Tele2 kortą. Ne apie karą, bet be ryšio.
Sėdi ežiukas ant kaktuso ir dainuoja: ...
- Niekada man meilės nebus per daug!!!
Netikėtai padidėjus gimstamumui, ežiukas buvo atleistas iš darbo prezervatyvų fabrike...
Ėjo ežiukas per mišką ir rado bombą. Po to ežiuko niekas neberado...
Ėjo ežiukas per mišką, skėsčiodamas rankomis, bet kadangi ežiukai neturi rankų, tai teko skėsčioti letenomis.
Ėjo kartą pagrandukas per mišką, bet tik jis vienas žinojo, kad dar prieš sprogstant Černobylio atominei elektrinei, jis buvo ežiukas.
Meilė - tai kančia,- pasakė ežys bučiuodamas kaktusą.
Apsiženijo ežiukas su gyvate ir po mėnesio gimė spygliuota viela...
Sociologai nustatė, kad 99% žmonių atsisėdusių ant ežio rūpinasi savuoju užpakaliu, ir tik 1% pagalvoja apie ežio likimą.
Nuskrido ežys kosmonautas į saulę. Po 5 min. prisiminė, kad ten karšta ir sudegė...
Eina ežiukas per mišką, žiūri pasaga guli. Ėmė ir apvertė pasagą, o ten arklys!
Ėjo ežiukas per mišką, užmiršo kaip kvėpuoti ir numirė. Norite išgirsti 100 kartų juokingesnį anekdotą? Ėjo kartą šimtas ežiukų per mišką...
Ėjo ežiukas per vatą. Pagalvojo, kad tai sniegas ir sušalo...
Ėjo ežiukas per mišką ir "pūtė arabus". Visiems buvo linksma, tik arabams kažkas nepatiko.
Ėjo ežiukas per mišką ir sugalvojo paplaukioti. Tačiau žolė lyg tyčia buvo palinkusi ne į tą pusę. Teko plaukti prieš srovę.
Ėjo ežiukas per mišką apgirtęs nuo gryno oro ir staiga sutiko Knysliuką. Jis taip pat buvo girtas, bet visai ne nuo oro.
Ėjo ežiukas per mišką, vis kartodamas žodį "kiaulė". Staiga iš krūmų išlindo Knysliukas ir piktai paklausė:
- Tu čia apie mane, adatų maiše?
- Ne,- atsakė ežiukas,- apie tavo motiną.
Eina du ežiukai:
- Atsargiai lieptas baigiasi!
- Pliumpt!
- Ka sakei?
- Pliumpt!
Eina ežiukas mišku ir kartoja sau:
- Aš stiprus, aš stiprus, aš labai stiprus.
Ateina iš priekio meška, pasižiūrėjo į ežiuką ir, kad spirs - tas ir nuskrido... Atsistojo ežiukas, nusivalė dulkes ir tarė sau:
- Tačiau labai lengvas...
Vieną kartą elnias žiurėjo į ežiuką. Ežiukas vis lakstė po žolę ir šypsojosi. Praėjo trys valandos, o ežiukas vis dar lakstė. Tada elniui pasidarė smalsu ir jisai paklausė:
- Ką tu čia darai?
- Aš? Paaiškinsiu kai ir pats taip pabandysi,- atsakė ežiukas. Praėjo keturios valandos. Elniui atsibodo atkartoti ežiuko judesius. Priėjo ir sako:
- Nu klausyk, aš nieko nejaučiu.
- O tu gal ne taip darai, bandyk dar,- sako ežiukas. Praėjo dar penkios valandos. Elniui vėl pabodo ir jis vėl sako:
- Nu gi aš nieko nejaučiu.
- Bandyk dar!
Po to praėjo dar šešios valandos... po to septynios... po to aštuonios... po to devynios... po to dešimt ir elnias neiškentęs ėmė rėkti:
- Ežy, aš vistiek nieko nejaučiu.
- Nu tai tada tu visai durnas. Negi tu nejauti kaip žolytė pilvuką kutena?
Pateko krokodilas Gena ir Kulverstukas i areštinę. Kulverstukas klausia Genos:
- Gena, ar mus nukirps?
- Nežinau, Kulverstuk, aš dar niekada nebuvau areštinėje. Geriau paklausk tos žiurkės kur kampe sėdi.
- Žiurke, ar nežinai, kirps mus ar ne?
Žiurkė atsisuka ir sako:
- Aš ne žiurkė. Aš ežiukas.
Eina lapė per mišką ir susitinka pagranduką:
- Labas, Pagranduk! Aš tave suėsiu!
- Neėsk manęs, aš visai ne pagrandukas, aš ežys iš Černobylio...
Eina ežiukas per mišką ir, kad juokiasi, kad juokiasi. Sutinka vilką. Vilkas ir klausia:
- Ežiuk, o ko tu taip juokiesi?
- Ai taksistą apgavau.
- Kaip?
- Užmokėjau ir nevažiavau.
Eina lauku ežiukai... ką ten ežiukai - daug ežiukų eina, didžiulis didžiulis būrys ežiukų. Prieky einantis ežiukas - vedlys, atsisuka i chebrą ir sako:
- A kuom gi mes ne armija?
Eina ežiukas per mišką. Išlenda meška iš krūmų ir sako:
- Sveikas dygliuotasis.
- Sveika gauruotoji,- atsakė ežiukas. Taip žodis po žodžio ir ežiukas gavo į snukį...
Atsikėlė ežiukas ryte ir išėjo. Eina miškais, laukais, perbėgo stogo šiferiu, lentom. Pribėgo tvorą, žiūri - dviratis. Iš žemės išlenda sliekas ir sako:
- Gal nori lenciūgą pasiimti?
- O ką aš su juo veiksiu? Mano kojos ir taip su sportbačiais.
Sėdi prie upės žvejys ir žvejoja. Staiga iš krūmų išlenda ežiukas ir klausia žvejo:
- Ne,- atsako žvejys. Ežiukas dingsta. Po kiek laiko vėl lenda prie žvejo:
- Na, tai ar turi lipnios juostos?
- Ne, neturiu,- atsakė jau įpykęs žvejys. Po kiek laiko vėl ežiukas išlenda iš krūmų:
- Ne!!! Ne!!! Ne!!!!- rėkia perpykęs žvejys.
- Va, imk, atnešiau,- ramiai atsako ežiukas.
Eina ežys per mišką ir stebisi: viskas aplink išlaužyta, išvartyta, ištrypta. Miškas nusiaubtas. Nusistebėjo ir eina toliau, tik žiū - lapė skruzdėlyne guli: visa mėlynėm nusėta, sumušta, suraišiota, skuduras burnoje... Pribėga ežys prie lapės, atriša, ištraukia iš burnos skudurą ir klausia:
- Lape, kas čia miške darosi? Kodėl viskas išlaužyta, išvartyta, ištrypta? Koks niekšas su tavim taip negražiai pasielgė?
Lapė atsiduso ir sako:
- Ežy, ežy... koks tu geras, kai blaivas...
Kartą du ežiukai susiorganizavo degtinės bonką, bet bėda - užkandos neturi. Vienas ir sako:
- Einam pas varną.
Nuėjo. Tupi varna medyje ant šakos ir snape laiko sūrį. Vienas ežiukas klausia varnos:
- Varna, gersi?
- Aha!
Sūris iškrito, ežiukai jį pasiėmė ir nuėjo. Kitą rytą jie vėl susiorganizavo bonką, o užkandos ir vėl neturi. Eina jie vėl pas varną. Vienas ežiukas ir klausia varnos:
- Varna gersi?
Varna tyli. Tada vienas ežiukas išsitraukia stiklinę, o kitas pripila ir vėl klausia:
- Varna, ar tiek užteks?
- Aha!
Sūris vėl iškrito. Ežiukai jį pasiėmė ir nuėjo. Kitą rytą jie vėl su bonka ir kaip visada be užkandos, traukia pas varną. Atėję sako varnai:
- Varna gersi?
Varna tyli. Tada vienas išsitraukia stiklinę, o kitas pripila ir vėl klausia:
- Ar tiek užteks?
Varna vis dar atkakliai tyli. Tada vienas ežiukas ir sako:
- Klausyk, Varna, tu tikriausiai galvoji, kad mes tave išdurti norim?
- Aha,- atsakė varna...
Rado kartą ežiukas su kurmiu šautuvą. Kol kurmis uostinėjo vamzdžio galą, ežiukas ėmė ir netyčia numygo gaiduką. Pasipylė kraujai, smegenys. Kurmis, traukomas konvulsijų, pargriuvo. Ežiukas tai pamatęs nuoširdžiai pasipiktino:
- Aha, tau juokinga, o aš tai išsigandau...
Sedi ežiukas ir lemena:
- Ten... ten... ten...
Prieina vilkas:
- Kas ten?
Eziukas jam:
- Ten... ten... ten...
- Na tai kas ten?
- Ten... ten... ten...
Atsibodo vilkui, pakvietė lapę. Ji klausia:
- Ežiuk, na tai pasakyk kas ten?
- Ten... ten... ten...
Pakvietė vilkas lokį, jis paėmė ežiuką už gerklės, pamojavo, pakratė truputi ir klausia:
- Na, kempine tu spygliuota, pasakysi ar ne, kas ten?
Ežiukas:
- Kur?
Eina per mišką ežiukas. Nuliūdęs, susimąstęs. Pastebėjo jį protingoji pelėda ir klausia:
- Ežiuk, ko tu toks nuliūdęs?
- Matai, pelėda, bandžiau pasikarti, bet nieko neišeina.
- O kaip tu norėjai pasikarti?
- Už letenėlės.
- Koks tu kvailas. Kartis reikia per kaklą.
- Bandžiau, bet labai dusina.
Ežiukas su ežyte žaidžia slėpynių. Ežytė ir sako ežiukui:
- Jei tu mane surasi, aš būsiu tavo, o jei tu manęs nesurasi, aš būsiu spintoje.
Eina ežiukas per dykumą ir nešasi mašinos dureles. Susitinka kupranugarį, o šis ir klausia:
- Ežiuk, kam tau tos durys?
- Kai bus labai karšta, atsidarysiu langą.
Bėga ežiukas per mišką, o medyje Voveraitė straksi ir dainuoja:
- Ežiukas, ežiukas - subinėj pieštukas. Ežiukas, ežiukas - subinėj pieštukas...
Ir taip visą dieną. Galiausiai ežiukas susinervavo ir neiškentęs sako:
- Voveraitė, voveraitė, subinėj INKARAS!!!
- Ežiuk, taip nesąžininga, juk nesirimuoja! - pasipiktino voverytė.
- Na tai kas, užtat daug sunkiau ištraukti...
Eina ežiukas per mišką ir dainuoja:
Tai išgirdo ant šakos tupėjusi voveraitė ir klausia:
- Tu juk ežiukas, o ne kiaulė. Kodėl taip dainuoji?
- Prieik arčiau, pasakysiu.
Kai tik voveraitė priėjo, čiupo ją ežiukas ir pamylėjo.
- Kiaulė tu!
Eina toliau ežiukas per mišką ir dainuoja:
Susitinka ežiukas bebrą ir jo klausia:
- Bebre, o ką reiškia jei niežti kairę ranką?
- Gausi pinigų.
- O jei niežti dešinę ranką?
- Sveikinsies.
- O jei niežti nosį?
- Gersi.
- O jei niežti nugarą?
- Ežiuk, o ar nereikėtų tau nusiprausti?
Vaikštinėjo kartą ežiukas po mišką, šiltos vietelės žiemai ieškojo. Tik žiū! Duobė! Na ką, mąsto: "reikia pažiūrėti ar gili". Atsargiai prieina prie duobės krašto ir šūkteli:
- Eik šiiiiiiiiiiiikt!!!, - jokio aido nesigirdi, vadinasi negili. Ežiukas strykt duobėn, bet žiūri, kad niekaip duobės dugno nepasiekia, tik krenta ir krenta... Bekrisdamas ežiukas jau ir apsimyžo iš baimės, rėkti pradėjo:
- Gelbėkit, gelbėkit! - o jam aidas iš apačios atsiliepia:
- Eik šiiiiiiiiiiiikt!!!
Bėga ežiukas per mišką ir rėkia:
- Klausykite žvėrys! Turiu jums gerą naujieną! Labai geras dėdė padovanojo mums visiems dešimt sausainių! Po aštuonis kiekvienam!
Iš krūmų išlenda vilkas:
- Tu ką, kvailas ežiuk? Skaičiuoti nemoki? Iš viso dešimt sausainių, o tu sakai, kad po aštuonis kiekvienam?
- Nieko nežinau! Aš savo aštuonis jau suvalgiau! - atsakė ežiukas...
Lapė klausia ežiuko muzikanto:
- Girdėjau miško kvartetą subūrėte? Keliese ten esate?
- Tryse.
- O kas tokie?
- Aš iš brolis.
- O kas trečias?
- Koks dar trečias? Aš ten tik vienas esu.
Eina ežiukų banda per mišką. Ežiukas vadas:
- Banda, stot!
Visi ežiukai sustoja. Ežiukas vadas sako:
- Banda, ganytis!
Visi išsiskirsto po pievą ir ganosi. Ežiukas vadas stebėdamas ganymosi procesą galvoja:
- Na tikrai nė kiek neprasčiau už arklius...
Ateina ežiukas į vaistinę ir sako pardavėjai:
- Man 90 prezervatyvų!
Pardavėja nustębus:
- Kiek??? Ar aš gerai išgirdau??? 90???
- Na taip...- atsako ežiukas.
O vaistinės kampe sėdi dvi voveraitės ir juokiasi. Ežiukas atsisuka į jas, įdėmiai pasižiūri ir patikslina:
- Devyniasdešimt du.
Liūtas karalius nusprendė įvesti tvarką ir liepė visiems miško žvėrims atnešti jam kokio nors jo mėgiamo maisto. O tuos, kurie nepaklus jo įsakymui, liūtas pažadėjo savo daiktu išplakti. Atneša kiškis morką ir sako:
- Nu taigi žinai liūte, kad aš mėsos nevalgau, tai va atnešiau tau morkytę,- bandė teisintis kiškis, bet liūtas vistiek labai supyko ir sako:
- Na ką... pasilenk, kiški, dabar aš tave išplaksiu.
Plaka jis kiškį, plaka.... o tas ir verkia, ir juokiasi, ir verkia ir juokiasi. Tada liūtas ir klausia kiškio:
- Ko tu verki?
- Tai, kad labai skauda.
- O tai ko juokiesi?
- Ežiukas obuolį atneša...
Sėdi ežiukas medyje ir valgo bananus, bananų žieves mirko į pilną šūdų stiklinę ir nulaižinėja. Ateina vilkas ir klausia ežiuko:
- Ežiuk, ką šiandien veiksim?
- Duok šimtą litų pasakysiu...
Davė šimtą litų vilkas. Taip skaudžiai per kišenę kirto, bet ką padarysi, vilkas šiandien be darbo... Taigi ežiukas jam ir sako:
- Šiandien valgysim bananus, mirkysim bananų žieves į šūdus ir nulaižinėsim...
Vilkas apakęs:
- Tu ka durnas, ežiuk???
- Durnas ne durnas, bet šimtą litų per dieną užsidirbu...
Eina pajūriu šeima. Prie jų priplaukia auksinė žuvelė ir sako:
- Šiandien man gera nuotaika, todėl išpildysiu tris jūsų norus.
Berniukas šaukia:
- Ežiuko noriu!!!
Tėvas šaukia:
- Subinėn tą ežiuką!!!
Motina šaukia:
- Ištraukit!!! Ištraukit!!! Ištraukit!!!
Eina ežiukas per mišką. Žiūri padėta vazelino tūbelė ir raštelis: "Išsitepk užpakalį vazelinu". Ežiukas pagalvojo: "Nesamonė, nieko aš nesitepsiu...". Eina toliau, tik staiga iš už nugaros pribėga didžiulis nevaldomas daiktas ir padaro ežiuką per užpakalį. Eina ežiukas toliau, verkia, galvoja, o reikėjo pasitept, ne taip skaudėtų dabar... Žiūri, vėl guli vazelinas ir raštelis: "Pasitepk vazelinu delnus". Ežiukas jau išsigandęs truputį, uoliai įvykdo visus nurodymus ir išsitepa vazelinu letenėles, o čia kur buvęs, kur nebuvęs vėl atbėga didžiulis nevaldomas daiktas ir pradeda daryt ežiuką per burną. Ežiukas bando intensyviai priešintis, bet letenėlės taip slysta, taip slysta...
Mylisi ežiukas su ežyte, net dulkės rūksta, o ežytė atsisukusi ir klausia:
- Ežiuk, o kas manyje yra gero?
- Tuoj baigsiu ir nieko gero tavyje nebeliks...
- Kuo skiriasi ežiukas nuo ežienės?
- Ežiukas turi vienu spygliu daugiau...
Stovi vidury miško kelmas, o ant to kelmo ežiukas užsilipęs, kad rėkia visa gerkle:
- Visi vilkai piderastai, visi vilkai piderastai!!!
Eina pro šalį meška, sustoja prie ežiuko ir pradeda jį auklėti:
- Ežiuk, kaip gi tu kalbi? Argi taip gražu? Kaip tau negėda... Dar pienas nuo lūpų nenudžiūvęs, o tu taip šneki...
- Čia ne pienas!!! Visi vilkai piderastai!!! Visi vilkai piderastai!!!
Nusipirko ežiukas mersą. Važiuoja per mišką, mato vilkas eina.
- Sėsk vilke pavežiosiu,- sako ežiukas. Vilkas įlipo. Važiuoja toliau, ežiukas visus automobilio privalumus demonstruoja, giriasi. Žiūri lapė eina. Ežiukas atidaro langą ir pakviečia lapę. Lapė įkiša galvą, o ežiukas tik "šast!" ir uždarė langą. Lapės galva viduje - likęs kūnas lauke. Išlipo ežiukas iš mašinos ir lapę visais būdais padarė. Baigęs atsisėdo į mašiną, atidarė langelį ir lapė dingo už horizonto. Važiuoja toliau, o vilkas ir klausia:
- Ežiuk, o kiek kainuoja šitas mersas?
- 500 tūkstančių,- atsako ežiukas.
- Oi neee... Mašinai tiek neturiu, bet dureles būtinai nusipirksiu.
Ėjo ežiukas per mišką ir kažką rado. Pauostė, palaižė:
- Tfu šūdas!!! Gerai, kad neįlipau.
Liūtas karalius per miško žvėrių SUSIRINKIMĄ paskelbė ežiuką vyriausiu savo pavaduotoju ir suteikė jam neribotus įgaliojimus. Po susirinkimo eina ežiukas per miską rėmus išmetęs, žiūri lapė stovi:
- Lape, varom į krūmus!
Po valandos iš krūmų išlenda lapė, nusivalo burną ir keikdama ežiuką dingsta už horizonto. Tuo tarpu, ežiukas jau pamato vilką ir liepia jam eiti kartu su su juo į krūmus. Po valandos istorija kartojasi: vilkas valydamasis burną išlenda iš krūmų ir keikdamas ežiuką dingsta už horizonto. Kiek vėliau ežiukas pamato mešką:
- Meška, varom į krūmus!
Po dviejų valandų valydamasis burną iš krūmų išlenda ežiukas ir keikiasi:
- Tu ***** meška, **** tu!!! Kada paskutinį kartą buvai miško žvėrių susirinkime???!!!
Eina ežiukas per mišką sau nerūpestingai, tik staiga iš už krūmų išgirsta gailius žodžius:
- Na sustokim ratu...
- Hmm...- nustemba ežiukas, bet praeina pro šalį. Po valandos, sutvarkęs savo reikalus, vėl eina tuo pačiu takeliu ir vėl girdi gailius žodžius:
- Na sustokim ratu...
- Ot velnias, matyt vakar per daug žolės prisirūkiau, - pagalvoja ežiukas ir vėl praeina pro šalį. Kitą rytą jis vėl eina tuo pačiu takeliu ir vėl girdi tuos pačius žodžius:
- Na sustokim ratu...
- Nieko čia nebus, reikia pažiūrėti kas gi čia vyksta,- pagalvoja ežiukas. Užeina už krūmų ir pamato didelę duobę. Atsargiai prieina arčiau ir mato - duobė pilna ežiukų ir visi sustoję į eilutę daro vienas kitą per užpakalį. O tas, kuris pirmas eilėje, gailiai sako:
- Na sustokim ratu...
2005 m. lapkričio 22 d. 21:00:37
Vieną vakarą vyras nurenginėja žmoną ir pamato juodą apatinį trikotažą (tokio ji niekada nenešiodavo). Ji sako:
- Šiandien dar nesimylėsim. Nesimylėsim savaitę, aš vis dar gedžiu savo mirusio brolio...
Rytojaus naktį vėl abu nusirenginėja ir žmona pamato ant JO juodą prezervatyvą.
Klausia:
- Kas čia? taigi sakiau, kad nesimylėsim...
Vyras atsako:
- Noriu pareikšti gilią užuojautą.
2005 m. spalio 28 d. 11:20:14
Skystis, patalpintas kūne, po 7 metų eina į mokyklą.
2005 m. spalio 22 d. 14:27:19
Įspėjame, kad mikrofonas Nr. 5 yra veikiantis!
2005 m. spalio 17 d. 09:02:23
<...>
Dailės pamoka. Mokytoja:
-Vaikučiai, šiandien piešime kumelę, o Onutė pastovės ramiai.
<...>
Psichiatrinėje kalbasi du ligoniai:
- Kodėl tu visą laiką sakai, kad esi Mesijas?
- Pats Dievas man taip sakė.
Čia įsikiša trečias:
- Meluoji, aš taip nesakiau.
2005 m. spalio 17 d. 08:00:59
UŽSISAKYK KETURIS ŠUNS ŠAŠLYKUS IR KAILĮ GAUSI NEMOKAMAI
2005 m. spalio 17 d. 04:46:38
- Žinai, vakar beveik radau 100 litų.
- Kaip čia taip?
- Einu gatve, žiūriu, ant žemės 100 litų. Pasilenkiau paimti ir pajutau, kad užsidirbau...
2005 m. spalio 16 d. 19:21:04
-ech koks zvaigzdetas dangus.. manau, tai reiskia, akd rytoj puikiai praleisime diena, o kaa jus manote?
-as manau kad akzkas is usu nudziove palapine.
ateina neregys su suniu i bara. staiga jis pakelia suns pavadi ir pradeda suni sukti ore. atbega pasibaisejes barmenas:
-ka darot>?!
-dairausi..
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 12 d. 20:16:36
- Mama, siandien is matematikos 10 gavau!!!
- Nu ir kas, vis tiek veziu sergi...
juodas humoras...
2005 m. spalio 7 d. 18:34:31
2005 m. spalio 7 d. 18:18:58
- O kodel cia toks kamstis?
- Teroristai Paksa pagrobe. Reikalauja vieno milijono doleriu ispirkos. Jei negaus, grasina prezidenta apipilti benzinu ir padegti. Tai va, darom rinkliava, kas po kiek gali.
- Na, ir po kiek duoda?
- Kas po litra, kas po du.
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||
Iš tikrųjų egzistuoja du ekonominių reformų įvykdymo variantai:
Pirmas - realistinis: atskrenda ufonautai ir padaro viską, ką reikia.
Antras - fantastinis: mes viską padarome patys.
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||
Skambina Amerikos prezidentui Dz.Bushui:
-Alio?
-Ar cia Bushas?
-Taip.o kas cia skambina?
-Cia Rusijos prezidentas V.Putinas.norejau pareiksti uzuojauta del visu zuvusiu dangoraiziuose. Pazadu padeti gaudyti teroristus...
-Pala pala...kokius teroristus?
-O kiek pas jus valandu?
-7h ryto...
-Atleiskit, per anksti paskambinau...