tss...
Man asmeniškai, labiau patinka anekdotai apie kitų tautybių žmones.
Pvz.:
- Kiek čiukčių reikia įsukti elektros lemputei?
- Penkių: vienas stovi ant taburetės ir laiko lemputę, o likę keturi laiko taburetę ir bėga ratu.
galiu parasyt dar viena? na vistiek parasysiu bizki gal nesvankus, bet juokingas...
Sedi mentas ant arklio vidury sankryzos.Pravaziuoja pro ji berniukas su nauju dviraciu.Susistabdo mentas ji ir sako:
-Grazus dviratis.Nuo kaledu senelio gavai?
-Taip...
-Pasakyk tam kaledu seneliui kad kitais metais prie dviracio ir zibinta atnestu.
Israso baudos lapeli ir paduoda berniukui.Tas pasiema ir sako mentui:
- Grazus arklys.Nuo kaledu senelio gavai?
Mentas patenkintas atsako:
-Taaaip...
-Tai kitais metais pasakyk tam kaledu seneliui kad atnestu arkliui byby tarp koju, o ne ant nugaros!
Mokytoja nusivedė vaikučius į ekskursiją, į statybas. Vaikučiai vaikščiojo, viską apžiūrinėjo... Bet įvyko nelaimingas atsitikimas: vienas darbininkas nukrito nuo kopėčių ir užsimušė. Po ekskursijos mokytija klausia:
- Kaip manote, kodėl įvyko tokia nelaimė?
Ranką kelia Onutė:
- Aš manua, kad dievulis taip nusprendė ir pasiėmė tą dėdę į dangų. Man taip močiutė aiškino.
Savo versiją skelia Jonukas:
- Manau dėdė išgėrė ir nesilaikė saugumo taisyklių...
Ranką kelia mažasis Vovaška:
- Todėl, kad dėdė labai keikėsi!
- Kaip tai??? Paaiškink, - nesusigaudo mokytoja.
- Na paprastai. Jis gi šaukė: „Tu mažas py*are!!! Na**ui, bl pasitrauk gi joptvajmat nuo kopėčių!!! Nejudink kopėčių, mažas by*yyyyyyyyyyyyy!!! “
Nematau nieko blogo Trumpo rankos paspaudimui. Tiesiog mandagumo gestas ir tiek, nebūtina ekspresyviai išreikšti, ką tu manai apie tą žmogų, kuriam ranką spaudi.
Tiesiog aš jau pratęsimo metu prieš įvartį pradėjau spekuliuot, kas būtų, jei Argentina atsilaikytų 10 vs. 11 ir laimėtų baudiniuose su nuliais xG statistikoje. Jaučiu ispanų komandai nebūtų leidę grįžti namo į Ispaniją
2004 m. spalio 17 d. 13:58:06
Man asmeniškai, labiau patinka anekdotai apie kitų tautybių žmones.
Pvz.:
- Kiek čiukčių reikia įsukti elektros lemputei?
- Penkių: vienas stovi ant taburetės ir laiko lemputę, o likę keturi laiko taburetę ir bėga ratu.
2004 m. spalio 16 d. 22:20:30
eina vilkas misku,uzkliuna uz sakos ir idrimba tiesiai veidu i suda.
atsikelia,nusivalo akis ir sako:
-Oi,kaip gerai kad neiminiau
2004 m. spalio 16 d. 14:32:29
Sedi mentas ant arklio vidury sankryzos.Pravaziuoja pro ji berniukas su nauju dviraciu.Susistabdo mentas ji ir sako:
-Grazus dviratis.Nuo kaledu senelio gavai?
-Taip...
-Pasakyk tam kaledu seneliui kad kitais metais prie dviracio ir zibinta atnestu.
Israso baudos lapeli ir paduoda berniukui.Tas pasiema ir sako mentui:
- Grazus arklys.Nuo kaledu senelio gavai?
Mentas patenkintas atsako:
-Taaaip...
-Tai kitais metais pasakyk tam kaledu seneliui kad atnestu arkliui byby tarp koju, o ne ant nugaros!
2004 m. spalio 15 d. 11:40:10
- Kaip manote, kodėl įvyko tokia nelaimė?
Ranką kelia Onutė:
- Aš manua, kad dievulis taip nusprendė ir pasiėmė tą dėdę į dangų. Man taip močiutė aiškino.
Savo versiją skelia Jonukas:
- Manau dėdė išgėrė ir nesilaikė saugumo taisyklių...
Ranką kelia mažasis Vovaška:
- Todėl, kad dėdė labai keikėsi!
- Kaip tai??? Paaiškink, - nesusigaudo mokytoja.
- Na paprastai. Jis gi šaukė: „Tu mažas py*are!!! Na**ui, bl pasitrauk gi joptvajmat nuo kopėčių!!! Nejudink kopėčių, mažas by*yyyyyyyyyyyyy!!! “