Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Hip-hop'as: East Coast prieš West Coast

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
AnsweR
2006 m. rugpjūčio 28 d. 14:34:07
Killuminati> Tu kaip aidas čia

2006 m. rugpjūčio 28 d. 14:32:51
Nereikia mano žodžių "vertinėti" savaip. Tu save tokiu svarbiu laikai, kad manai, jog esi vienintelis čia, su kuriuo kalbėtis galima? Kur fanatizmas? Čia: "Tu nevertas mažojo Biggie pirštelio ir tai kad tau jie labai "mažvaikiški" atrodo, tai visiškai tavo problema, jiems tai nerūpėtų net jei jie gyvi būtų. Tu mažytė pelytė, ir tas kad tai pasmerki - yra tavo mažytė brendimo problema." O įspėjimo nematau už ką duoti. Paranoja tau gal? kas tave gąsdino įspėjimais? Čia tipo apvartei mane, jo? Žinai, tu absurdiškas Kabinėjiesi prie žodžių, o esmę ignoruoji. Tiesiog tupas fanatikas... Neberašau čia, nes prasmės nematau. Ir tik dabar sakau: einu iš šitos temos. Viso, idiote

2006 m. rugpjūčio 28 d. 14:14:27
jooo nesupranti tj nefloodink

2006 m. rugpjūčio 28 d. 14:14:14
AnsweR rašė:
Iš to fanatizmo tau jau smegenys išplauti Pasikartosiu - tavo nuomonė apie mane man š*do vietoj. Maždaug vaizduoji kietą reperį ar etc. Tokių žmonių man gaila, nors ir juokina

Juokingas čia tu vaikeli. Fanatizmas? kur tu čia matai fanatizmą? gal kaip vaikas norėjai 'kietą' žodį panaudot

Hahaha, įspėjimą gal duosi už tiesą į akis?

2006 m. rugpjūčio 28 d. 14:12:41
Įspėjimais manęs nepagąsdinsi. Gal pas tave išsivystęs nepilnavertiškumo jausmas kad šlaistaisi po mažvaikių saitą mėtydamas įspėjimus tiems kurie tave apvarto? Blogai blogai...

2006 m. rugpjūčio 28 d. 14:10:58
ŽMONĖS! GALBŪT SUSIMĄSTĖTE, KOKIA KALBA ŠNEKA ANSWEr.
Aš jums padėsiu.

12:13

AnsweR rašė:
tavo nuomonė apie mane man šlapia vieta...
Vertimas: Man tu neįdomus, todėl dingsiu iš čia ir skaitysiu knygas.

12:13

AnsweR rašė:
Nematau prasmės diskutuoti
Vertimas: Dingsiu iš čia ir nešnekėsiu apie tai ko nesuprantu.

13:53

AnsweR rašė:
tavo nuomonė apie mane man š*do vietoj
Vertimas: Tavo nuomonė man nesvarbi,

Va, va, šis silpnaprotis nesilaiko savo žodžio! Jei tau neįdomu, tai dink, o nefloodink savo menkavertę nuomone.

2006 m. rugpjūčio 28 d. 13:57:44
Ir apskritai, žinai tokį žodį "tolerancija"? Jei ne (o neabejoju, kad taip ir yra), pasižiūrėk žodyne ir suprasi, kad pasaulyje yra ir (kitaip) mąstančių žmonių, kurie suvokia, kad žudynės dėl nieko yra absurdas. Sėkmės bręstant ir pradėk su galva mąstyti

2006 m. rugpjūčio 28 d. 13:53:22
Iš to fanatizmo tau jau smegenys išplauti Pasikartosiu - tavo nuomonė apie mane man š*do vietoj. Maždaug vaizduoji kietą reperį ar etc. Tokių žmonių man gaila, nors ir juokina

2006 m. rugpjūčio 28 d. 12:59:03
Sako moderatoriai tik įspėjimus duoda bet proto pas juos nedaugiau

Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
Atsakyti
Killuminati
2006 m. rugpjūčio 28 d. 12:51:49
fabulous mldc

2006 m. rugpjūčio 28 d. 12:29:46
Tai viena priežasčių, kodėl turėtum iš čia dingti kita yra kad tu silpnaprotis.

Ohoho! Answer nustebino masę mojuodamas kirviu nugriaudamas visus tuos "kvailus" "mažvaikiškus" reperius. Tu nevertas mažojo Biggie pirštelio ir tai kad tau jie labai "mažvaikiški" atrodo, tai visiškai tavo problema, jiems tai nerūpėtų net jei jie gyvi būtų. Tu mažytė pelytė, ir tas kad tai pasmerki - yra tavo mažytė brendimo problema.

2006 m. rugpjūčio 28 d. 12:23:42
Tikėjausi protingesnio atsakymo, bet matau, kad per geros nuomonės apie tavo mąstymo orgaą buvau. Nematau prasmės diskutuoti su silpnapročiu.

2006 m. rugpjūčio 28 d. 12:16:13
todėl tau reikia pampersų

2006 m. rugpjūčio 28 d. 12:13:13
Ir kaip tai nebus kvaila ir absurdiška, jei vienas asilas sugalvojo nušauti kitą, tada šio chebra keršija ir nužudo tą asilą, tada vėl viskas iš pradžių. Ne kvaila (gal žodis juokinga ir netinka)? Tai kas čia kvailys/-iai, fabulous? Tai ne mažvaikiška? Ir tai mano nuomonė. O, beje, tavo nuomonė apie mane man šlapia vieta...

2006 m. rugpjūčio 28 d. 12:04:13
nes jis tuoj mus visus apvartys eespoodeengah žiniuonyste pareikšdamas kad Pac'ą nušovė Suge'as... Jėzau! net nepagalvojau

2006 m. rugpjūčio 28 d. 11:40:04
Fabulous tj jis tik 1 komentara parashe ir tj trumpa kaip mano gywenimas...uzh ka jam lenkt galwa ?

2006 m. rugpjūčio 28 d. 09:45:21
be_inis vyras.. užbombarduos mus teisingais komentarais... Teks nulenkt galvą ir trauktis...

2006 m. rugpjūčio 28 d. 00:20:58
Tj ajsq sako

2006 m. rugpjūčio 27 d. 23:44:05
Suge Knight jum sako ka nors?

Atsakyti
Killuminati
2006 m. rugpjūčio 27 d. 23:38:09
tj ajsq ne wien 2Pac ir B.I.G dar outlawz , Junior mafia , chino xl , mobb deep ... krc bet sakau kad pradejo 2Pac ir B.I.G 100%

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Good Charlotte Good Charlotte
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 731
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: TamPeltier
  Šiandien apsilankė: 225918