šalutinius "Slipknot" projektus "Stone Sour" ir "Murderdolls"? tikras klaustukas juk stone sour bovo corio pirmoji grupe tai gal tada atvirksciai apie "Stone sour" projektus
Sikness (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 26 d. 19:05:09
Murderdools yra gerai, bet nelabai mano skonio, stone sour tik viena daina man patinka, kitos per skystos, bet savaime aišku slipams niekas neprilygsta
Murderdolls yra geris, bet jau tos grupes kaip ir neber... Stone sour yra tikrai kickass dalykas (kas nezino tai ten yra corey ir rootas is slipknot)... Mano nuomone Stone Sour yra geriau... Beje stone sour pradejo gyvuot anksciau nei slipknot, na bet zmogau palygink Stone sour ir slipknot ant scenos... Todel Slipknot su savo zveriska energija ir pasieke daugiau...
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
Dievaž, neseniai tik atradau stone sour... nesveikai veža... murderdolls irgi gerai... bet man sK nieks nepakartos - jų įvaizdžio, jų koncertų ir jų DEVYNIŲ
Kol kas galiu pasakyti, kad vis dar esu nustebes, jog vokalistas dainuoja Slipknituose.
Tikrai patinka.
murderdolls`u nebera. atsirado wendsday13 be joey. ir gerai.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
and teach them to hate this place...
Kaip sake Shawn Economaki (Stone Sour bossistas) Stone Sour ner side project, todel kad jie susikoore anxciau uz Sk ir kad Stone Sour gyvuos ilgiau uz Sk (taip jis sake 2003metu interviu) buvo taip pat minima kad nepaisant ilgu pertaruku, kurias tenka daryti kai Corey keliauja po turus su Sk, jei toliau kurs dainas. Ir pats Corey sake kad Stone Sour ner side project nes pirmasis Corey pasirodymas on stage ir yrasu studijoje buvo su Stone Sour.
[img]http://images.google.lt/images?q=tbn:BcXPfiQkx4gJ:www.reznetnews.org/culture/frybread_flicks/041029_halloween/grudge.jpg[/img]
Life is a strange thing...
Nepatinka man nei stone sour, nei Murderdolls
Slipknotai daug geresni.
Beto Murderdolls kažkokia sulybdyta iš keliu grupių grupė
Joey (Slipknot bugnininkas) Tripp (Static-X gitaristas)
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2009 m. gruodžio 17 d. 17:34:54
2009 m. gruodžio 17 d. 17:19:59
2009 m. birželio 22 d. 13:06:12
2009 m. birželio 22 d. 09:38:34
2008 m. gegužės 26 d. 19:05:09
2008 m. gegužės 21 d. 21:03:23
2008 m. gegužės 5 d. 21:37:42
2008 m. balandžio 25 d. 20:02:40
2007 m. spalio 21 d. 20:57:09
o, štai stone sour iš tikro patinka. ypač, ramūs kūriniai.
2007 m. sausio 19 d. 19:42:42
2007 m. sausio 19 d. 18:44:20
2006 m. spalio 30 d. 15:34:09
Dabar esu uzsiemes paskutiniu Stone Sour albumu Come What(ever) May.
Kol kas galiu pasakyti, kad vis dar esu nustebes, jog vokalistas dainuoja Slipknituose.
Tikrai patinka.
2006 m. rugpjūčio 13 d. 16:07:38
2006 m. sausio 6 d. 18:05:00
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 9 d. 07:14:48
2005 m. gegužės 6 d. 18:54:43
2005 m. balandžio 18 d. 11:12:46
2005 m. balandžio 5 d. 02:26:05
2005 m. kovo 28 d. 21:42:45
O Stone Sour tai neblogai pagroj...Bet Slipknot niekas neprilygs.
2005 m. vasario 16 d. 19:15:00
Slipknotai daug geresni.
Beto Murderdolls kažkokia sulybdyta iš keliu grupių grupė
Joey (Slipknot bugnininkas) Tripp (Static-X gitaristas)