Čia SW progrokas beveik psichodeliškas, stipri King Crimson įtaka. Beveik visiška priešingybė palyginus su tuo, kuo jis užsiima dabar. Velniškai tamsus, keistas, bet savotiškai žavingas albumas, man jo atmosfera turbūt patinka labiausiai iš visų Wilsono solinių darbų, nors muzikaliai jis netobulas. Kad ir paimkime ilgąją Raider II. Tai vienas stipriausių albumo kūrinių, bet truputį kenčia nuo bandymo supainioti muzikinius motyvus ir tarp jų dar interkaliuoti kažkokią ambientinę atmosferinę psichodeliką. Like Dust I Have Cleared From My Eye finalas dar radiakalesnis to pavyzdys. Kas dar iškrenta iš šio albumo konteksto, tai dainos, kurios palyginus yra nuosaikios: Deform To Form A Star, Postcard... jose instrumentiniu aspektu nieko ypatingo nevyksta ir tai kaip ir nedera su albumo natūra, nes dainoje turi eiti kažkokia keista instrumentinė linija, tamsoka atmosfera ir pan. Index ir Track One tuo tarpu tiesiai pataiko į albumo natūrą. Man kiečiausias gabalas yra Remainder The Black Dog, turbūt top5 Wilsono solo kūrinys, puikus instrumentavimas ir įsimintina melodija. No Part of Me puiki daina, Raider II, netgi Sectarian ir jau minėtos Index bei Track One. Todėl albumui 9-etas.
Tai, kad baigsi kursus, dar nereiškia, kad ką išmoksi. Pradžiai reikia mokėti Excel, po to Access (ar jų analogus Open Offise) ir tik po to mokytis SQL. Be to, opa, ir paaiškės, kad svetainė naudoja php, kurį irgi reikia išmokti. O gal django Vėl mokytis
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2021 m. sausio 15 d. 23:09:25
Čia SW progrokas beveik psichodeliškas, stipri King Crimson įtaka. Beveik visiška priešingybė palyginus su tuo, kuo jis užsiima dabar. Velniškai tamsus, keistas, bet savotiškai žavingas albumas, man jo atmosfera turbūt patinka labiausiai iš visų Wilsono solinių darbų, nors muzikaliai jis netobulas. Kad ir paimkime ilgąją Raider II. Tai vienas stipriausių albumo kūrinių, bet truputį kenčia nuo bandymo supainioti muzikinius motyvus ir tarp jų dar interkaliuoti kažkokią ambientinę atmosferinę psichodeliką. Like Dust I Have Cleared From My Eye finalas dar radiakalesnis to pavyzdys. Kas dar iškrenta iš šio albumo konteksto, tai dainos, kurios palyginus yra nuosaikios: Deform To Form A Star, Postcard... jose instrumentiniu aspektu nieko ypatingo nevyksta ir tai kaip ir nedera su albumo natūra, nes dainoje turi eiti kažkokia keista instrumentinė linija, tamsoka atmosfera ir pan. Index ir Track One tuo tarpu tiesiai pataiko į albumo natūrą. Man kiečiausias gabalas yra Remainder The Black Dog, turbūt top5 Wilsono solo kūrinys, puikus instrumentavimas ir įsimintina melodija. No Part of Me puiki daina, Raider II, netgi Sectarian ir jau minėtos Index bei Track One. Todėl albumui 9-etas.
2017 m. balandžio 23 d. 08:25:30
Sunkus, slegiantis albumas. Mažai šviesių numerių, bet sukuria vilties aurą.