[quote=jie_nedori][quote=InBETWEEN]Nesijaudink dėl manęs, nesu tas kuris pabėga. Tiesiog esi juokingas, beprasmiškas žmogus...
Tiesiog beviltiški žodžiai iš beviltiško žmogaus.[/quote]
oi.kap cia taves truko.geriau vel slepkis.ir jei as baviltiskas.kuo pavadinsi save?i veidrody gal neziurejai ir kietas jau?[/quote]
Tu nežiūrėk į mane, tau toli iki manęs...aš niekada nebūsiu toks interneto iškrypėlis kokiu tu pasivertei. Ką aš dariau, tai turėjo prasmę, ne tau tai suprasti, todėl nesigilink. Tu valyk savo mėšlą kurį čia privėlei, o ne į mane žiūrėk.
In Between,atsakysi už savo žodžius (Pasėjęs vėją-užauginsi audrą)
Ak tu šūdvabali, kokias nesamones čia šneki...Tu esi tik eilinis interneto iškrypelis... Tikrame gyvenime esi tik spoguotas neūžauga, kuriam tokios panos kaip Ch ir R7 spirtu tau tarp kojų, o tu šypsotumeisi ir parodytum pagarba. Esi snarglius ir būk savo vietoje, jei neapgini savo žodžių.
Atsakysi už savo žodžius (Sukėlęs vėją-užauginsi audrą)
Bee-Myself rašė: Jūs mergos išprotėję. Ko jūs atsakinėjat į dienoraštį? Jei jis jus taip erzina, kodėl kreipiat dėmesį? Man atrodo, kad vaikinukui dėmesio stoka ir jis taip jo susilaukia labai gausiai. Jūs jam padedat, ginčijatės. Neskatinkit ir jis nerašys, o jei rašys nekreipkit dėmesio. "Ji perduoda" "Ji sakė" WTF? Kaip penktokai!
Linkiu visiems labos nakties, gal išsimiegoję visi būsit laimingesni.
Teisingai sakai............. jie_nedori bus jie_ignoruojami...
Christine rašė: "Nesuprasiu, nes nėra čia ką suprasti. Tik dingsti ir būsiu laiminga. Gal tada pasijusi geriau? Regis sutriko tau smegenėlės. Na bet jei tikrai mus palieki, išgersiu už tai arbatos Išgerčiau šampano, bet deja antibijotikų pripompuota Sudie, juodžiausia mano gyvenimo čia dalie Kad kada nors pavirstumei tuo blynu. Daugiau linkėti neturiu ko."
kada nors tikrai suprasi ka padarei.atstumei geriausia.kuris buvo apsilankes tavo gyvenime
"Kalbi taip, lyg mano gyvenime nebūtų buvę normalių vaikinų. Turiu tave nuvilti, net sutiktas nepažįstamasis, kuris į mane net dėmesio neatkreipė buvo prasmingesnė gyvenimo dalis."
Jūs mergos išprotėję. Ko jūs atsakinėjat į dienoraštį? Jei jis jus taip erzina, kodėl kreipiat dėmesį? Man atrodo, kad vaikinukui dėmesio stoka ir jis taip jo susilaukia labai gausiai. Jūs jam padedat, ginčijatės. Neskatinkit ir jis nerašys, o jei rašys nekreipkit dėmesio. "Ji perduoda" "Ji sakė" WTF? Kaip penktokai!
You were a child
Crawling on your knees toward it
Making momma so proud
But your voice is too loud
We like to watch you laughing
Picking insects off of plants
No time to think of consequences
Control yourself
Take only what you need from it
A family of trees wanted to be haunted
Control yourself
Take only what you need from him
The water is warm
But it's sending me shivers
A baby is born
Crying out for attention
Memories fade
Like looking through a fogged mirror
Decision to decisions are made and not bought
But I thought this wouldn't hurt a lot
I guess not
Control yourself
Control yourself
Control yourself
Control yourself
Control yourself
Control yourself
Control yourself
Control yourself
Control yourself
Control yourself
Control yourself
Control yourself
Christine rašė: "Nesuprasiu, nes nėra čia ką suprasti. Tik dingsti ir būsiu laiminga. Gal tada pasijusi geriau? Regis sutriko tau smegenėlės. Na bet jei tikrai mus palieki, išgersiu už tai arbatos Išgerčiau šampano, bet deja antibijotikų pripompuota Sudie, juodžiausia mano gyvenimo čia dalie Kad kada nors pavirstumei tuo blynu. Daugiau linkėti neturiu ko."
kada nors tikrai suprasi ka padarei.atstumei geriausia.kuris buvo apsilankes tavo gyvenime
"Nesuprasiu, nes nėra čia ką suprasti. Tik dingsti ir būsiu laiminga. Gal tada pasijusi geriau? Regis sutriko tau smegenėlės. Na bet jei tikrai mus palieki, išgersiu už tai arbatos Išgerčiau šampano, bet deja antibijotikų pripompuota Sudie, juodžiausia mano gyvenimo čia dalie Kad kada nors pavirstumei tuo blynu. Daugiau linkėti neturiu ko."
"Na ir gerai. Vienu kvailiu pasaulyje mažiau. Nors abejoju ar yra kas tau prilygtų. Tiesiog nyk ir nesikabinėk daugiau. Net gaila savo sugaišto laiko. Gali neatsakinėti. Mes tau neatsakysim. Pūk savo išmatose."
Christine rašė: "Nei aš prasminga, nei ką. Man regis pagal mano portretą susikūriai neesamą žmogų, nes aiškiai nesupranti, kas aš ir kokia aš.Žadėjai dingti, tad ir dink. Aš ir taip prastos nuotaikos, peršalusi su temperatūra ir dar turiu tavo sapalionių klausyti. Viskas. Mes tave paliekam."
vargsele mano.sveik.paslaugyciau bet tie tavo muskietininkai jau tarpduryje mane gyva suestu.deja.
jie_nedori rašė: yra kam cia viska kopti.galetumei ir pats pabandyti.vertetu.man tik tris zmones raso.kad nepatinku.o tau trys simtai.ir kokia cia prasme izvelgi savo buvime?nuotaika zmonem knisi.daugiau nieko.
Būtent tai ir pasako, kad esi niekas palyginus prieš mane, aš bent moku pritraukti žmones. Tu sukeli tik pasišlykštėjimą būdamas tokiu interneto iškrypeliu.
iskrypelis?matkaip.bent jau ne pasiputes gaidys.aplauzys tau kas nors sparnelius ir paziuresim kas busi tada.
"Nei aš prasminga, nei ką. Man regis pagal mano portretą susikūriai neesamą žmogų, nes aiškiai nesupranti, kas aš ir kokia aš.Žadėjai dingti, tad ir dink. Aš ir taip prastos nuotaikos, peršalusi su temperatūra ir dar turiu tavo sapalionių klausyti. Viskas. Mes tave paliekam."
jie_nedori rašė: yra kam cia viska kopti.galetumei ir pats pabandyti.vertetu.man tik tris zmones raso.kad nepatinku.o tau trys simtai.ir kokia cia prasme izvelgi savo buvime?nuotaika zmonem knisi.daugiau nieko.
Būtent tai ir pasako, kad esi niekas palyginus prieš mane, aš bent moku pritraukti žmones. Tu sukeli tik pasišlykštėjimą būdamas tokiu interneto iškrypeliu.
Christine rašė: vaje vaje ismokai nauju zodeliu,saunuolis JI PERDUODA ."ar tau viskas gerai? Jau atsibodai. Iš kur gali mane pažinoti, jei nebendravai? Iš eilėraščių? Deja, ne. Jei perskaičiau "Altorių šešėly" dar nereiškia, kad pažįstu Putiną. Man tavęs gaila."
gerai.panasu i jos sneka.pasistengei KRISTINELE ja kopijuodama? na jei jau ji su tavimi.gali perduoti.kad pakanka ir tiek nedaug noritn suprasti zmogaus vidu.neatsivers ji gi taip zodziaiz.reputacija saugosi.matai kokia prasminga music.lt dalis.
InBETWEEN rašė: Nesijaudink dėl manęs, nesu tas kuris pabėga. Tiesiog esi juokingas, beprasmiškas žmogus...
Tiesiog beviltiški žodžiai iš beviltiško žmogaus.
oi.kap cia taves truko.geriau vel slepkis.ir jei as baviltiskas.kuo pavadinsi save?i veidrody gal neziurejai ir kietas jau?
Tu nežiūrėk į mane, tau toli iki manęs...aš niekada nebūsiu toks interneto iškrypėlis kokiu tu pasivertei. Ką aš dariau, tai turėjo prasmę, ne tau tai suprasti, todėl nesigilink. Tu valyk savo mėšlą kurį čia privėlei, o ne į mane žiūrėk.
yra kam cia viska kopti.galetumei ir pats pabandyti.vertetu.man tik tris zmones raso.kad nepatinku.o tau trys simtai.ir kokia cia prasme izvelgi savo buvime?nuotaika zmonem knisi.daugiau nieko.
vaje vaje ismokai nauju zodeliu,saunuolis JI PERDUODA ."ar tau viskas gerai? Jau atsibodai. Iš kur gali mane pažinoti, jei nebendravai? Iš eilėraščių? Deja, ne. Jei perskaičiau "Altorių šešėly" dar nereiškia, kad pažįstu Putiną. Man tavęs gaila."
oi.kap cia taves truko.geriau vel slepkis.ir jei as baviltiskas.kuo pavadinsi save?i veidrody gal neziurejai ir kietas jau?
2012 m. rugsėjo 6 d. 18:38:59
In Between,atsakysi už savo žodžius (Pasėjęs vėją-užauginsi audrą)
2012 m. rugsėjo 6 d. 18:37:07
Atsakysi už savo žodžius (Sukėlęs vėją-užauginsi audrą)
2011 m. rugpjūčio 22 d. 08:33:27
2011 m. rugpjūčio 21 d. 23:11:28
Jūs mergos išprotėję.
Teisingai sakai.............
2011 m. rugpjūčio 21 d. 23:06:12
"Nesuprasiu, nes nėra čia ką suprasti. Tik dingsti ir būsiu laiminga. Gal tada pasijusi geriau? Regis sutriko tau smegenėlės. Na bet jei tikrai mus palieki, išgersiu už tai arbatos
"Kalbi taip, lyg mano gyvenime nebūtų buvę normalių vaikinų. Turiu tave nuvilti, net sutiktas nepažįstamasis, kuris į mane net dėmesio neatkreipė buvo prasmingesnė gyvenimo dalis."
2011 m. rugpjūčio 21 d. 23:05:13
2011 m. rugpjūčio 21 d. 23:02:12
"Nesuprasiu, nes nėra čia ką suprasti. Tik dingsti ir būsiu laiminga. Gal tada pasijusi geriau? Regis sutriko tau smegenėlės. Na bet jei tikrai mus palieki, išgersiu už tai arbatos
2011 m. rugpjūčio 21 d. 23:00:03
2011 m. rugpjūčio 21 d. 22:55:59
2011 m. rugpjūčio 21 d. 22:48:54
2011 m. rugpjūčio 21 d. 22:47:40
2011 m. rugpjūčio 21 d. 22:46:43
2011 m. rugpjūčio 21 d. 22:41:24
"Nei aš prasminga, nei ką. Man regis pagal mano portretą susikūriai neesamą žmogų, nes aiškiai nesupranti, kas aš ir kokia aš.Žadėjai dingti, tad ir dink. Aš ir taip prastos nuotaikos, peršalusi su temperatūra ir dar turiu tavo sapalionių klausyti. Viskas. Mes tave paliekam."
vargsele mano.sveik.paslaugyciau bet tie tavo muskietininkai jau tarpduryje mane gyva suestu.deja.
2011 m. rugpjūčio 21 d. 22:39:28
yra kam cia viska kopti.galetumei ir pats pabandyti.vertetu.man tik tris zmones raso.kad nepatinku.o tau trys simtai.ir kokia cia prasme izvelgi savo buvime?nuotaika zmonem knisi.daugiau nieko.
iskrypelis?matkaip.bent jau ne pasiputes gaidys.aplauzys tau kas nors sparnelius ir paziuresim kas busi tada.
2011 m. rugpjūčio 21 d. 22:38:09
2011 m. rugpjūčio 21 d. 22:34:53
2011 m. rugpjūčio 21 d. 22:34:22
vaje vaje ismokai nauju zodeliu,saunuolis
gerai.panasu i jos sneka.pasistengei KRISTINELE ja kopijuodama? na jei jau ji su tavimi.gali perduoti.kad pakanka ir tiek nedaug noritn suprasti zmogaus vidu.neatsivers ji gi taip zodziaiz.reputacija saugosi.matai kokia prasminga music.lt dalis.
2011 m. rugpjūčio 21 d. 22:30:58
Nesijaudink dėl manęs, nesu tas kuris pabėga. Tiesiog esi juokingas, beprasmiškas žmogus...
2011 m. rugpjūčio 21 d. 22:29:58
2011 m. rugpjūčio 21 d. 22:28:30
Nesijaudink dėl manęs, nesu tas kuris pabėga. Tiesiog esi juokingas, beprasmiškas žmogus...