Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2012 m. vasario 12 d. 22:38:41
As stumiu,ant kitu zmoniu nuomoniu??????????????? Nu cia tai jau nusvaigai,kaip turi but....As niekada nevariau,ant kitu nuomones...Jei kada ir nepatinka kieko nors nuomone,tikrai nesakau,kad tipo : 'ei tas ir tas"... Galu pastumt,ant kito nuomones,nebent tik tuo atveju,jei mane ji supygde...That's all...
2012 m. vasario 12 d. 19:35:22
Turek tu savo nuomone bet nestumk ant kitu nuomoniu :/ Man labiausiai patinka 80s bet nespjaunu ir i sendienine muzika.
2012 m. vasario 8 d. 00:52:13
As tiesiog pasakiau savo nuomone... Taip,man siu laiku "muzika" labai nepatinka...Na ir kas...Kiekvieno skonis skiriasi...Laiko atskut negalima...Negaliu gi teciui pasakyt,koki s,cia leidai,kai as maza buvau..As galiu jam tiesiai sviesiai pasakyt : ACIU,kad uzauginai su PACIA GERIAUSIA muzika-OLDIES....
2012 m. vasario 7 d. 18:11:56
Na kaip cia svelniau pasakius.. Eiline "berniuku" pop grupe . Del kurios kazkada paaugles alpdavo , klykdavo , spiegdavo , raudodavo , juos sapnuodavo ir t.t. Turedavo Plakatus , visokius iskarpu zurnalus ir panasu suda. Ka manau? "BIG SHIT" , ka cia daugiau manyti..
2012 m. vasario 7 d. 17:58:39
Man tai atrodo jei tau dabartinis muzikos laikotarpis nepatinka tai nereiskia kad visa dabartine muzika yra bloga. Tikrai yra labai aukstos kokybes muzikos ir dabar
2012 m. vasario 7 d. 14:55:19
when we were young gera muzika
2011 m. spalio 14 d. 22:32:11
2011 m. spalio 1 d. 13:55:39
2011 m. rugpjūčio 26 d. 22:41:18
o Robis tai tikrai kietas!
2011 m. rugpjūčio 26 d. 01:47:10
Mieliausia buvo, kai jie atskirai kūrė
2011 m. rugpjūčio 26 d. 01:46:09
2011 m. rugpjūčio 25 d. 23:27:31
Gerai, kad atsikūrė, nors daugelis ir prieštaraus man
2011 m. rugpjūčio 25 d. 21:32:42