kai paskaitau jusu komentarus ,net keista pasidaro...taip britney vaiksto su makiazu kuris visus spuogelius paslepia,bet tox jos darbas ,ji popzvagzde,tiek visi aktoriai tiek dainininkai-visi jie su tona makiazo....beja lopez maciau be makiazo ,nu lietuvos gatvese kas antra uz ja grazesne...tai va...o beja kiekvienas gali tureti savo nuomone,jei jam atrodo britney grazi ir tebunie,juk ne visiems ji ir turi patikti,kitiems ir merlin mansonas atrodo grazus...
esu macius britney nuotrauku be makiazo, tai vos atpazint galejau, o jau kaip ji gatvej rengiasi help , veidas visas spuoguotas kad net baisu buvo ziuret...tai gerai kai stilistai aprengia ir profesionalai isdazo, o be to dar su kompu nemazai apslifuoja, paemus eiline mergina is kaimo ar is kur kitur , dar grazesne butu tiek isdazyta....
Aga..."grazi"...Na shiaip aishku kiekvienas grozi supranta savaip, bet be makiazo ir shiaip "stop kadre" Britney tikrai kad nekaip atrodo...Tokio tipo merginu kaip ji - apstu, kiekviena ishdazius ir nuotraukose retushavus gautus vaje, kokia grazuole.: ) nors tokios kaip ji man ishvis nepatinka - be jokiu originaliu bruozu ir pan. I Like SOME KIND OF BEUTIFUL.; )
Vienas is didziausiu lietuvos muzikos vardo terseju ... Visiskas idijotas ...... totalus debilas... Esme kad net ir dainuot nemoka .. isvaizda klaiki ..... Neskoningumo virsune. Patarimas artui: Bek vaikeli nuo scenos kol taves kiausiniais neuzmete . . . Noreciau pisti i snuki tokiems kaip tu valkata .!
oi, dar nerodė tos laidos? būtinai žiūrėsiu (ar kartais ne toje Minedas ir nusifilmavo?)
dabar tai mano niekingas aštrus liežuvis neiškęs nepakomentavęs tokio "pikantiško" straipsnelio. taigi, Artai. duosiu tau porą praktiškų patarimų ir pastabą. patarimas nr. 1: o tu pažiūrėk kartas nuo karto į tas žvaigždutes ir be make-up. nors ir be jo Pamela nėra graži, bet man asmeniškai atrodo daug geriau už spears. patarimas nr. 2: pasistenk matyti ne vien tik saldų snukelį, nes sulauksi tik pasipiktinimo. pastaba: nuotraukoje atrodai gėjiškai. ačiū už dėmesį.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 15 d. 19:08:19
2004 m. spalio 15 d. 18:05:58
2004 m. spalio 15 d. 17:55:42
2004 m. spalio 15 d. 17:16:32
2004 m. spalio 15 d. 16:45:31
2004 m. spalio 15 d. 16:28:19
2004 m. spalio 15 d. 16:19:00
2004 m. spalio 15 d. 16:17:27
2004 m. spalio 15 d. 16:16:34
dabar tai mano niekingas aštrus liežuvis neiškęs nepakomentavęs tokio "pikantiško" straipsnelio. taigi, Artai. duosiu tau porą praktiškų patarimų ir pastabą. patarimas nr. 1: o tu pažiūrėk kartas nuo karto į tas žvaigždutes ir be make-up. nors ir be jo Pamela nėra graži, bet man asmeniškai atrodo daug geriau už spears. patarimas nr. 2: pasistenk matyti ne vien tik saldų snukelį, nes sulauksi tik pasipiktinimo. pastaba: nuotraukoje atrodai gėjiškai. ačiū už dėmesį.
2004 m. spalio 15 d. 16:10:57
2004 m. spalio 15 d. 16:09:58
2004 m. spalio 15 d. 16:06:48