tegu tesia- man jie visi labai prie sirdies ir prie ausies
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
Steinway rašė: Cha cha vaikeliai jus , kaip jus nesuprantat kad tokiais neismaneliais kaip jus , tokie sindikatai ir naudojasi... taip pasikeikt ir pavaryt mesla visi galetu. o apie muzikos stilius as ismanau daug daugiau nei jus visi kartu sedeje...... man jusu gaila
ane nx ce rasai nepatinka tai p*** nx ir neaihkink krc zinovas atsirado valink
Steinway ble tu kietas...juk tikrai visi gali pasikeikt ir pavaryt mehsla... va pvz TU tai puikiai tai sugebi. o g&g, aciu dievui, dar labai toli iki taves...
atsipeikek, zmogau!
Steinway rašė: Cha cha vaikeliai jus , kaip jus nesuprantat kad tokiais neismaneliais kaip jus , tokie sindikatai ir naudojasi... taip pasikeikt ir pavaryt mesla visi galetu. o apie muzikos stilius as ismanau daug daugiau nei jus visi kartu sedeje...... man jusu gaila
bl gal tu visiskas debilas? kas tu toks vapse esi kad rekauji? daunas tikrai
Cha cha vaikeliai jus , kaip jus nesuprantat kad tokiais neismaneliais kaip jus , tokie sindikatai ir naudojasi... taip pasikeikt ir pavaryt mesla visi galetu. o apie muzikos stilius as ismanau daug daugiau nei jus visi kartu sedeje...... man jusu gaila
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. liepos 28 d. 22:41:05
2004 m. gruodžio 28 d. 19:03:12
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2004 m. lapkričio 5 d. 16:47:07
2004 m. spalio 29 d. 10:36:31
2004 m. spalio 19 d. 23:35:55
2004 m. spalio 19 d. 20:01:33
2004 m. spalio 18 d. 15:42:27
2004 m. spalio 16 d. 20:42:36
2004 m. spalio 16 d. 20:32:11
Cha cha vaikeliai jus , kaip jus nesuprantat kad tokiais neismaneliais kaip jus , tokie sindikatai ir naudojasi... taip pasikeikt ir pavaryt mesla visi galetu. o apie muzikos stilius as ismanau daug daugiau nei jus visi kartu sedeje...... man jusu gaila
ane nx ce rasai nepatinka tai p*** nx ir neaihkink krc zinovas atsirado valink
2004 m. spalio 16 d. 18:56:53
atsipeikek, zmogau!
2004 m. spalio 16 d. 18:24:27
man jau G&G spejo pabost": labai vienodos dainos....
2004 m. spalio 15 d. 21:28:43
2004 m. spalio 15 d. 21:07:11
bl gal tu visiskas debilas? kas tu toks vapse esi kad rekauji? daunas tikrai
2004 m. spalio 15 d. 20:57:37
2004 m. spalio 15 d. 20:53:40
2004 m. spalio 15 d. 20:44:48
2004 m. spalio 15 d. 19:45:53
2004 m. spalio 15 d. 18:09:13
2004 m. spalio 15 d. 17:54:46
2004 m. spalio 15 d. 17:29:30
G&G geriausia grupe( bent man) ir ce neziok