Steinway rašė: Valkatu grupe , Narkomanams ir apsirukiusiam girtam jaunimui . Jie apie muzika neturi zalio supratimo ... sako eilerasti ir cia tipo dainuoja. Tegu parodo savo muzikos zinias teorijoje ir visur kitur . Paziureciau uz ka jie pinigus gauna
men net juokas paeme, kai perskaiciau si tavo "komentara" . is karto matosi kas per neismanelis esi.
apie kokias cia muzikos zinias sneki? hip-hop'as ne muzika, hip-hop'as - kultura.
Valkatu grupe , Narkomanams ir apsirukiusiam girtam jaunimui . Jie apie muzika neturi zalio supratimo ... sako eilerasti ir cia tipo dainuoja. Tegu parodo savo muzikos zinias teorijoje ir visur kitur . Paziureciau uz ka jie pinigus gauna
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 15 d. 17:26:19
Valkatu grupe , Narkomanams ir apsirukiusiam girtam jaunimui . Jie apie muzika neturi zalio supratimo ... sako eilerasti ir cia tipo dainuoja. Tegu parodo savo muzikos zinias teorijoje ir visur kitur . Paziureciau uz ka jie pinigus gauna
men net juokas paeme, kai perskaiciau si tavo "komentara" . is karto matosi kas per neismanelis esi.
apie kokias cia muzikos zinias sneki? hip-hop'as ne muzika, hip-hop'as - kultura.
2004 m. spalio 15 d. 17:04:49
2004 m. spalio 15 d. 16:22:47
2004 m. spalio 15 d. 16:13:43