Pagaliau..Jie nebloga grupė(seni darbai) bet tokie nuobodūs ir nebeįdomus pasidarė kad..laiku susgribo,nors visvien praeis pusmetis ir bus naujiena "Bono:"U2" grįš kitą vasarą" or smth..
Laukiu jų grįžtant vien dėl senų gerų dainų koncertuose. O šiaip, tai jais žiauriai nusivyliau, kad jų kitas albumas būs įkvėptas elektronikos ir jį prodiusuos tas durnas mainstreameris David Guetta.
combat rašė: gerai, kad jam visai noras kurti neatšoko, tiek moterų šleivom kojom prisižiūrėjus.
O aš dar čia matau be galo daug beskonybės... sakykit, kad tai paskutinis mados klyksmas, bet man negražu... daugelis atrodo labai jau pigiai ir neskaniai...
O jei į temą, tai tikrai labai gaila, nors suprantama, kad po tokio turo reikia pertraukos. Tik kad po tos pertraukos nepanorėtų jos pratęst neribotam laikui... Juk jau buvo užsiminę apie galimą išsiskirstymą, taigi...
2011 m. rugsėjo 10 d. 16:54:53
2011 m. rugsėjo 9 d. 17:13:24
2011 m. rugsėjo 9 d. 15:03:36
2011 m. rugsėjo 9 d. 12:11:13
2011 m. rugsėjo 9 d. 09:32:04
2011 m. rugsėjo 9 d. 00:53:17
gerai, kad jam visai noras kurti neatšoko, tiek moterų šleivom kojom prisižiūrėjus.
O aš dar čia matau be galo daug beskonybės... sakykit, kad tai paskutinis mados klyksmas, bet man negražu... daugelis atrodo labai jau pigiai ir neskaniai...
O jei į temą, tai tikrai labai gaila, nors suprantama, kad po tokio turo reikia pertraukos. Tik kad po tos pertraukos nepanorėtų jos pratęst neribotam laikui... Juk jau buvo užsiminę apie galimą išsiskirstymą, taigi...
2011 m. rugsėjo 9 d. 00:13:49
gerai, kad jam visai noras kurti neatšoko, tiek moterų šleivom kojom prisižiūrėjus.
Bet tikrai
2011 m. rugsėjo 9 d. 00:10:42
2011 m. rugsėjo 8 d. 23:50:41
2011 m. rugsėjo 8 d. 23:39:23