Manau yra tiesos. Žinoma, jei čia ne PR triukas. Vis dėlto jeigu kalbama nuoširdžiai - tai beveik viską, kas pasakyta reikėtų padauginti du kartus - tuomet viskas tiktų grupei Drums. Nesu nei vienų, nei kitų fanas (tiesa KoL įmanoma klausyti, kai tuo tarpu Drums beviltiški), bet toks pasakymas iš Drums, na, tiesiog sukels reakcijas ir tokius kaip aš paragins pasiklausyti jų dainų, kad bent kažką šitoje istorijoje suprastumėm. Senas kaip pati popkultūra bajeris.
ir kaip jis viską vertina: "niekuomet nesukūrė dainos, kuri MANE kokiu nors būdu sujaudintų", "MANĘS visiškai nejaudina". koks dx, viską pagal savo skonį vertina ir kitur nk neįžvelgia, nesupranta kitokios muzikos ir išvis kas jis per vienas, kad aiškintų kam skirstytis, o kam grot toliau
ką čia svaigsta šitas čiuvas ? Kings of Leon tikrai geras dainas kuria. O man asmeniškai"Sex on Fire" yra viena geriausių jų dainų(ir apskritai iš indie roko).
2011 m. rugsėjo 20 d. 00:20:37
2011 m. rugsėjo 19 d. 23:47:46
2011 m. rugsėjo 19 d. 18:52:44
2011 m. rugsėjo 19 d. 17:50:04
2011 m. rugsėjo 19 d. 17:19:10