| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2024 m. birželio 17 d. 04:28:02
Spėju, kad čia Pentaxx komentaras, mes su juo dalijamės simpatijomis GTA San Andreas žaidimo dainoms. Aš GTA SA žaidžiu nuo kokių 2007-ųjų metų (jei tik ne anksčiau). Nors mano muzikinio skonio susiformavimui buvo reikšmingos žaidime esančios klasikinio roko (K-DST) ir altroko / altmetalo (Radio X) radijo stotys, tačiau pastaruosius penketą ar septynetą metų pasidariau atviresnis kitai muzikai. Tresvant'o Sensitivity yra viena iš dainų CSR 103.9 radijo stotyje (kurioje vyrauja R&B / New Jack Swing dainos). Niekada nebuvau CSR fanas, tačiau pastaruoju metu nemažai tos radijo stoties žaisdamas klausau ir Sensitivity yra mano mėgstamiausia daina tarp jų.
Man šioje dainoje patinka lėta, lengva, truputį melancholiška atmosfera, kuri, būtų galima nusistebėti, yra mažoro tonacijoje. Tipiška ir charakteringa 90-ųjų R&B muzikai. Ir dar labiau patinka tas važinėjimas pustoniais priedainyje. Jei posmo eilučių gale nuskambantį Fm akordą laikytume tonika (nepaisant to, kad Db labiau skamba kaip tonika), tai ta seka bII, II+, bIII, II+, bII, I (t.y. Gb, Gaug, Ab, Gaug, Gb, Fm) tiesiog man varo ekstazę. Tokia stipri pustonių ekspozicija pop muzikoje tikrai nedažna, bet čia tas disonansas suveikia nerealiai komplementariai. Duoda dainai išskirtinumo ir charakterio. Be to, visi priedainyje esantys akordai yra septakordai, matyt tai leidžia užglaistyti disonansą. Šiaip jau muzikaliai tikrai paprasta, bet sumaniai parašyta daina, todėl negailiu 10 balų.
2011 m. rugsėjo 22 d. 16:48:08