Jei norite šį albumą atsisiųsti, tai turėtumėt rasti šiame blog'e: https://www.nmlists.com/blog97.htm
(penktuoju numeriu pažymėtas iš rapidshare įkeltų albumų)
nu aš tai pasakyčiau, kad pirmam kaip tik Žemė, tau neatrodo [čia nepaisant to paties Audioslave ženkliuko; ir tas žemyno gabalas, kur čia matos, tau nepanašus į audioslave ženkliuką ]? dar įdomu, koks ketvirto viršelis bus, gal liepsnos
man tai gražiausias iš Audioslave'ų viršelių pats pirmas buvo ir išvis man labaiu patinka tokie...su siužetu, jei galim taip pasakyt;]]]
jo. kai kurie gabalai ne taip kabina nzn kuris geresnis... aš kaip ratm fanas tai man tas pirmas kompozicijų požiūriu ne toks įdomus kaip antras bet pirmam yra ir vežančių kietų gabalų ir lengvesnių kiek! Nu žinok pritariu tau kad pirmas geresnis nors ir antram man daug patinka. cornellio dainavimas dar daug reikšmės turi.
negaliu žinok atsiųst. yra torrentspy.com torrent'as. antras vadinasi revelations
XDM, o tau pačiam kuris albumas Audioslave'ų geresnis - Audioslave ar Out Of Exile?
nu aš suprantu suprantu, ką tu omeny turi, bet nepritariu tiksliau, nepritariu ne tam, kad antram albume jie tikresni [visgi jau susibuvę, susigroję, tram pam pam ir panašiai, ne kitaip ir turėtų būt], bet tam, kokie jie čia yra. nu nekabina tiesiog!
o koks tas antras gabalas? gal atsiųst gali?
mhm, apžiūrėjau viską ir ką radau: puslapis audioslaved.com gerokai suprastėjęs, anksčiau iš jo kiek Audioslave live prisisiunčiau, o dabar net naujienų nieko gudraus nėr. užtat audioslave.com kaip gražiai atnaujintas! bet siųstis nieko neduoda [nebent iš enksto užsisakai Revelations], tik paklausyt, o man tik paklausyt neįdomu gi, turėt reikia tai virkdėm emulę.
Tarp kitko, man tas Original Fire patiko! gal ne iš tų dainų, kurias išgirdus įsimyli grupę, bet klausytis - malonu, tokia, jei taip galim pasakyt, beveik mano stiliaus dainuška, tik kad būgnai labai jau vienodai kala, įvairovės noris
ooooo, bėgu jau į audioslaved.com ieškot
kažkaip pastaruoju metu Audioslave'ais išvis nesidomėjau, dabar net pirmą kartą išgirdau, kad jie naują albumą paleist ruošia! kai perklausiau jų debiutą, jie buvo tapę viena mėgstamiausių mano grupių, bet po Out Of Exile kažkaip man nuslūgo tas susidomėjimas jais --žinoma, tam albume yra tikrai gerų gabalų, bet kažkaip nėra tokio malonumo jį klausyt visą iš eilės, o po to vėl ir vėl klausyt. o čia man gal vienas svarbiausių dalylų, kad albumas patiktų, ilgainiui pasidarė
tai va, labai labai įdomu, kaip skambės Cornellis, ką ten jie visi prigrojo ir prikūrė, ir labai tikiuosi, kad bus tokių gabalų, kurie man nukonkuruotų ar bent prilygtų Show Me How To Live ir The Last Remaining Light
original fire man kazkaip nepatiko,melodija blanki,o morello solo ispudingas,bet kazkaip ne vietoj.Visai kitas reikalas su kitu singlu Revelations,klausiau jau jo 5is kartus ir kiekviena jis man skamba vis geriau
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2006 m. rugsėjo 6 d. 15:33:07
nieko, gausim kitais būdais!
2006 m. rugsėjo 5 d. 21:23:07
2006 m. rugpjūčio 29 d. 03:31:13
https://www.nmlists.com/blog97.htm
(penktuoju numeriu pažymėtas iš rapidshare įkeltų albumų)
2006 m. rugpjūčio 28 d. 10:50:05
2006 m. rugpjūčio 23 d. 16:58:12
man būtent dėl tos jūros gražios ir patinka out of exile.
mmm bangos...
2006 m. rugpjūčio 23 d. 16:56:20
joo, kažkada jau pasakojai, kaip tau patinka Out Of Exile viršelis
2006 m. rugpjūčio 23 d. 16:53:58
2006 m. rugpjūčio 23 d. 16:46:48
2006 m. rugpjūčio 23 d. 16:44:53
2006 m. rugpjūčio 23 d. 16:43:37
2006 m. rugpjūčio 23 d. 16:40:49
man tai gražiausias iš Audioslave'ų viršelių pats pirmas buvo
2006 m. rugpjūčio 23 d. 16:34:03
man tai labai gražūs
kaip juos suprast?
2006 m. rugpjūčio 23 d. 16:29:11
negaliu žinok atsiųst. yra torrentspy.com torrent'as. antras vadinasi revelations
2006 m. rugpjūčio 23 d. 16:23:01
nu aš suprantu suprantu, ką tu omeny turi, bet nepritariu
o koks tas antras gabalas? gal atsiųst gali?
2006 m. rugpjūčio 23 d. 16:10:53
Tarp kitko, man tas Original Fire patiko!
2006 m. rugpjūčio 23 d. 16:10:10
girdėjęs revelations 2 gabalus nuomonę nelabai tokią kokią norėčiau susidariau
2006 m. rugpjūčio 23 d. 14:13:52
kažkaip pastaruoju metu Audioslave'ais išvis nesidomėjau, dabar net pirmą kartą išgirdau, kad jie naują albumą paleist ruošia!
tai va, labai labai įdomu, kaip skambės Cornellis, ką ten jie visi prigrojo ir prikūrė, ir labai tikiuosi, kad bus tokių gabalų, kurie man nukonkuruotų ar bent prilygtų Show Me How To Live ir The Last Remaining Light
2006 m. rugpjūčio 23 d. 09:14:00
2006 m. rugpjūčio 23 d. 00:17:52
2006 m. rugpjūčio 22 d. 20:25:54