maloniai nustebino autorius si karta. kazkaip tikejaus gan nuspejamos gabalo eigos, taciau zodziai, muzika ir vaizdas taip netiketai nuplauke, is tikruju lyg vejas butu nuneses
ir rudens dvasia subtiliai ir, sakyciau, itin sekmingai pateikta. islaviruota ant populiariosios bangos ir alternatyvios muzikos veziu.
saunu, laukiu albumo
Kaip vertinate pirmąjį naujojo A. Mamontovo albumo kūrinį "Rudenio Vėjas"?
Pateisino lūkesčius. Laukiu ir kitų naujo albumo dainų.
Puiki daina ir vaizdo-klipas , plius tekstas 10/10....
Koks keistas glitch'as. Pirmą kartą pasitaikė. Kai spaudžiau vertinti dainą ir pasirodė toks vertinimas kaip 0 (!). Perkrovus puslapį, parašyta, kad vertinta 1, nors nespaudžiau tokio vertinimo.
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
2011 m. rugsėjo 27 d. 21:12:02
ir rudens dvasia subtiliai ir, sakyciau, itin sekmingai pateikta. islaviruota ant populiariosios bangos ir alternatyvios muzikos veziu.
saunu, laukiu albumo
2011 m. rugsėjo 26 d. 11:07:18
Jauki.
2011 m. rugsėjo 25 d. 19:05:18
toks ispudis kad sita konkrecia daina jau girdejom pries kokius 15 m
2011 m. rugsėjo 25 d. 14:12:24
2011 m. rugsėjo 25 d. 11:05:45
2011 m. rugsėjo 25 d. 02:45:52
2011 m. rugsėjo 25 d. 00:36:47
2011 m. rugsėjo 24 d. 20:38:50
Pateisino lūkesčius. Laukiu ir kitų naujo albumo dainų.
Puiki daina ir vaizdo-klipas , plius tekstas 10/10....
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.