Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. sausio 31 d. 16:40:36
LowLife rašė:
War_Zone rašė:
https://everything2.com/title/popp y

p.s.

"Aiškinant liaudiškai popsas yra bumčikas [balius,yva,spears] arba vogta, ir supaprastinta muzika masėms"
Kodėl vogta supaprastinta grupė popsas? Dauguma dabartinių death metalo grupių kopijuoja senas to stiliaus grupes, tai ką - jos popsas?

Jo,popsas...
Nu nesąmonė... Kokios ten undergroundinės death grupės popsas? NU durniau negali būt... Popsas yra stilius kaip yva, spears ir pan
ir visada tu negali žinot kas ką kopijuoja...

Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 31 d. 16:31:50
War_Zone rašė:
https://everything2.com/title/popp y

p.s.

"Aiškinant liaudiškai popsas yra bumčikas [balius,yva,spears] arba vogta, ir supaprastinta muzika masėms"
Kodėl vogta supaprastinta grupė popsas? Dauguma dabartinių death metalo grupių kopijuoja senas to stiliaus grupes, tai ką - jos popsas?

Jo,popsas...Gal tai skamba aštriai,bet tai tiesa.Labiau galima suprasti lietuvių grupes,kurios kopijuoja,bet tik dėl to jog pas mumis nebuvo pagrindo,kai kituose pasaulio taškuose tas pagrindas vystėsi...Nors bet kokiu atveju kopijavimas nėra pateisinamas.Jo,labai daug šiuolaikinių roko grupių kopijuoja.Kad ir groti moka,bet jei idėjos išssisėmusios tai nieko nebus.Nekaltinu jų pačių,bet tik nepatinka tos,kurios kopijavimą pateisina,ir nemato čia nieko blogo... [Dar - ką norėjau pasakyti sąvoka - supaprastintos:Kai muziką pavogia,bet ją kažkiek keičia į gerają pusę[progresuoja],tai dar nėra taip blogai,kaip tą muziką tyčia supopsina [palieka rėmus,o pagrindą išmetą,kaip pavyzdį galiu pateikti linkin park,arba mūsiškius gravel].

2009 m. sausio 31 d. 16:23:53
https://everything2.com/title/poppy

p.s.

Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 31 d. 16:20:22
cure rašė:
LowLife rašė:
Tavo sąvokų supratimas yra iškreiptas,ir aš tuo nesistebiu,nes žmonėm popsą paprasčiau trumpinti pop,nors tai visiškai skirtingos reikšmės.Man atrodo tu dar išvis nepradėjai domėtis muzika,kai aš pradėjau eiti į mokyklą,o nuotrauka nieko nesako,ji yra 4 metų senumo.

Vau vau... Koks isizeides tonas. Man 34 metai, jei ka. Dometis visomis muzikinemis kryptimis emiau nuo 1986-u. Tai gal jau dabar KONKRECIAI man atsakysi , kas KONKRECIAI yra popsas? Be savo svaiciojimu apie debesis. Aciu

Koks skirtumas kiek tau metų.Metai nieko nereiškia.20 metų žmogus gali žinoti daugiau,nei tas kuriam 60,amžiaus skirtumai mažai ką įtakoja.Matau,kad pasenę stereotipai nuo jūsų galvos nebenusikabins...

2009 m. sausio 31 d. 16:16:57
oho, pagaliau nebėra bavarijos, pikaso ir t.t.. džiugu o metų daina galėjo būti Happyendless - Power Forever. Na, bet ką padarysi. Smagu, kad bent jau nominuoti šie vyrai buvo

Atsakyti
cure
2009 m. sausio 31 d. 16:16:27
LowLife rašė:
cure rašė:
LowLife rašė:
cure rašė:
Beje, paaiskink man peraugusiam neispruseliui neformato savoka siuose Radiocentro apdovanojimuose. Dekoju

Neformatas - visa tai,kas nėra popsas,o šiuose abdovanojimuose popsas buvo tik mokinukės ir vaidas.Jie nelaimėjo,bet tai ir gerai...

Ir Mamontovo ar Seduikytes muzika tu apibudini "nera popsas"? Ir pagal tave tai yra neformatas?

Pasidomek savoka "POP", o tada gal ir pakalbesim. Kol kas viso gero

Su tamsta kalba visiskai uzbaigta
Aišku,jūs gal ir už mane vyresnis,bet kai kurių dalykų nesuprantate.Mamontovas - popsas - debilesnio dalyko nesu girdėjęs [nebent iš debilo sinickio].Jei sakytumet,kad Kregždutės ir Aitvarai buvo popsas,tai nelabai suklystumėte.Matau, kad tikrai nesuprantate kas tas pop ir popsas.Pagal jumis tai vienoda,bet šitą reiškinį esu ištirinėjęs.Dauguma juos maišo,ir tai labai senas ir pažengęs stereotipas,nes popsas kaip muzikos rūšis,atsirado visai neseniai.Iki tol pop,reiškė popmuziką,aišku taip ir yra dabar,nors dėl klaidingų stereotipų,žmonės maišo...Maišote ir jūs,nes nesidomite..

Einu alaus nusipirkti, tada ir pasicituosim Dabar jau as pasidauginau. Netgi "Jus " tapau

2009 m. sausio 31 d. 16:15:44
cure rašė:
LowLife rašė:
cure rašė:
Beje, paaiskink man peraugusiam neispruseliui neformato savoka siuose Radiocentro apdovanojimuose. Dekoju

Neformatas - visa tai,kas nėra popsas,o šiuose abdovanojimuose popsas buvo tik mokinukės ir vaidas.Jie nelaimėjo,bet tai ir gerai...

Ir Mamontovo ar Seduikytes muzika tu apibudini "nera popsas"? Ir pagal tave tai yra neformatas?

Aiškinant liaudiškai popsas yra bumčikas [balius,yva,spears] arba vogta, ir supaprastinta muzika masėms [linkin park,arctic monkeys,gravel].Pas Mamontovą ir Jurgą yra išmičių,bet jos sudaro mažumą,taigi vadindami Mamontovą ir Jurgą neformatu,niekas neklysta.Daugiau knygų skaitykite,o ne vadovaukites tuo,apie ką kalba petras ir jonas...

2009 m. sausio 31 d. 16:15:01
LowLife rašė:
Tavo sąvokų supratimas yra iškreiptas,ir aš tuo nesistebiu,nes žmonėm popsą paprasčiau trumpinti pop,nors tai visiškai skirtingos reikšmės.Man atrodo tu dar išvis nepradėjai domėtis muzika,kai aš pradėjau eiti į mokyklą,o nuotrauka nieko nesako,ji yra 4 metų senumo.

Vau vau... Koks isizeides tonas. Man 34 metai, jei ka. Dometis visomis muzikinemis kryptimis emiau nuo 1986-u. Tai gal jau dabar KONKRECIAI man atsakysi , kas KONKRECIAI yra popsas? Be savo svaiciojimu apie debesis. Aciu

2009 m. sausio 31 d. 16:11:00
cure rašė:
LowLife rašė:
cure rašė:

Aišku,jūs gal ir už mane vyresnis,bet kai kurių dalykų nesuprantate.Mamontovas - popsas - debilesnio dalyko nesu girdėjęs [nebent iš debilo sinickio].Jei sakytumet,kad Kregždutės ir Aitvarai buvo popsas,tai nelabai suklystumėte.Matau, kad tikrai nesuprantate kas tas pop ir popsas.Pagal jumis tai vienoda,bet šitą reiškinį esu ištirinėjęs.Dauguma juos maišo,ir tai labai senas ir pažengęs stereotipas,nes popsas kaip muzikos rūšis,atsirado visai neseniai.Iki tol pop,reiškė popmuziką,aišku taip ir yra dabar,nors dėl klaidingų stereotipų,žmonės maišo...Maišote ir jūs,nes nesidomite..

2009 m. sausio 31 d. 16:05:58
cure rašė:
LowLife rašė:
cure rašė:

2009 m. sausio 31 d. 16:00:31
LowLife rašė:
cure rašė:

2009 m. sausio 31 d. 15:57:10
LowLife rašė:
Tai tu bandai primesti savo skonį,o aš žiūriu į faktus ir realybę...
Pirmas dalykas, jaunuoli, as neprimetineju skonio, o isreiskiu savo nuomone, kuri pagrysta Lietuvos muzikines kulturos stebejimu ilga laika, kai turbut dar i darzeli ejai, sprendziant is tamstos foto. Todel ir rasau apie realybe. O jei turi paaugliskus rozinius akinius, siulyciau pasikeisti i tuos, kur su dioptrijomis. Deja, gimti anksciau negali... No offence

2009 m. sausio 31 d. 15:46:12
cure rašė:
Lowlife- tau mamyte niekad nepasakojo apie toki dalyka, kaip asmenine nuomone asmenine samprata ir asmeninis pasaulio, bei reiskiniu suvokimas? Tad nevapsek man cia apie siaura mano mastyma ir nemegink primesti savo skonio bei mastysenos. Kitaip sakant rasai tu, kaip tau atrodo, o as rasau tai, kaip atrodo man. Sirdingai dekoju. Viso gero

Beje,yra skirtumas tarp asmeninio požiūrio,ir faktų.

2009 m. sausio 31 d. 15:41:39
cure rašė:

2009 m. sausio 31 d. 15:39:48
cure rašė:
Lowlife- tau mamyte niekad nepasakojo apie toki dalyka, kaip asmenine nuomone asmenine samprata ir asmeninis pasaulio, bei reiskiniu suvokimas? Tad nevapsek man cia apie siaura mano mastyma ir nemegink primesti savo skonio bei mastysenos. Kitaip sakant rasai tu, kaip tau atrodo, o as rasau tai, kaip atrodo man. Sirdingai dekoju. Viso gero

Tai tu bandai primesti savo skonį,o aš žiūriu į faktus ir realybę...

2009 m. sausio 31 d. 15:14:50

2009 m. sausio 31 d. 15:13:42

2009 m. sausio 31 d. 14:30:57
Juk zmones balsuoja o ne Radiocentras ar komisija kokia. Kokios cia replikos? Geriau kibtumete prie nominantu jei ne tuos iskele, bet nugaletojai tai visuomenes rinkti

2009 m. sausio 31 d. 10:44:14
"Metų rokas" Apsijuokė Radiocentras, ir jau nebe pirmi metai taip.

Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 30 d. 23:01:25
cure rašė:
Jei rinktis ta visa pop TV neformata, tai isrinktas pakenciamas popsas. Aciu uz demesi. O del neformato Lituvoje, tai prodiuseriai ziuri i siknaskyle ir nesidomi ivairiomis muzikinemis kryptimis. O gal ir neverta buduliu Valstybeje. Nors.. Jei pasidometu, tai tikkrai idomiu ir kurybisku grupiu bei atlikeju atrastu. Tiesiog pasiula pagal paklausa

Mano nuomone apie nominuotus "neformatus", "neformalus":
Mamontovas su Peter Gabriel ir LT masine POP itaka uzkniso. Tas pat per ta pati. Sukure pirmus puikius tris albumus. Uztenka kartotis tais paciais akordais. Foje mire, paskutiniai traukiniai senai nuvaziavo nuo begiu
Jurga Seduikyte blykstelejo ir uzgeso. Gal laikas apsispresti
Mikutavicius- niekad nevertinau Bovy is senu laiku. Sudas ir tiek. O dabar girtu buduliu, krepsinio fanu ar futbolistu himnai. Koks cia neformatas?

Vienintelis dar man idomus dalykas- G&G. Sie turi potencialo. Nesipletosiu, nes per mazai su ju kuryba susipazines. Kadaise gotai keikes per visus galus- kodel jie, o ne Siela paeme pirma vieta klipu konkurse. Tipo samokslas... Paziurejau klipus. pasiklausiau muzikos ir supratau kodel. Pagarba siai bandai

Biplan.. Mergaites, pasiglostykit save ir paskambinkit tuo dainos telefonu. Nesvarbu- rusiskai ar lietuviskai. Sita grupe nuo pradziu neturejo ka pasakyti savo muzikoje ir kuria ta pati muzikini tik dviem kalbom "lalalala nuostabi diena"

ANTIS- man nepatiko ju naujas albumas, nes manau, kad jiems nereikejo atgimti- sena epocha isgyventa, naujai sita grupe yra fosilija. Tiesiog retsykiais geriau iseiti paciu tinkamiausiu laiku, ko nepadare Foje, bet padare Antis. Bet Foje negryzo, o Antis sugryzo. Vis tik jei tureciau skrybele, zemai nukelciau uz visus muzikinius bei kulturinius nuopelnus bei neispindejimus. Aciu Jums. Mano nuomone, tai vienintele TIKRAI verta nominacija

Dar vienas man patikes dalykas, kad Orlova negavo nominacijos, nes tikrai nusisauciau ir palikciau jus visus ramybeje. Aciu uz kantrybe . Gero vakaro visiems. Labanakt

Siauras mąstymas.Akivaizdu,kad neformato sąvokos nesupranti...Taip pat ir popso.Mamontovo ''įtaka'' nieko nekeičia...Jei nepatinka - Neklausyk.O po Foje jis išleido labai gerus albumus [apie 3 paskutinius nekalbu].Man naujas Anties albumas patiko,jis naujas ir tas sugryžimas neturi nieko blogo,kaip jau sakiau - nepatinka,neklausyk,o ne manyk,kad tai kas tau nepatinka,yra nereikalinga...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Andrius Kulikauskas Andrius Kulikauskas
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1806
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 7534