| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2009 m. sausio 30 d. 22:47:42
Mano nuomone apie nominuotus "neformatus", "neformalus":
Mamontovas su Peter Gabriel ir LT masine POP itaka uzkniso. Tas pat per ta pati. Sukure pirmus puikius tris albumus. Uztenka kartotis tais paciais akordais. Foje mire, paskutiniai traukiniai senai nuvaziavo nuo begiu
Jurga Seduikyte blykstelejo ir uzgeso. Gal laikas apsispresti
Mikutavicius- niekad nevertinau Bovy is senu laiku. Sudas ir tiek. O dabar girtu buduliu, krepsinio fanu ar futbolistu himnai. Koks cia neformatas?
Vienintelis dar man idomus dalykas- G&G. Sie turi potencialo. Nesipletosiu, nes per mazai su ju kuryba susipazines. Kadaise gotai keikes per visus galus- kodel jie, o ne Siela paeme pirma vieta klipu konkurse. Tipo samokslas...
Biplan.. Mergaites, pasiglostykit save ir paskambinkit tuo dainos telefonu. Nesvarbu- rusiskai ar lietuviskai. Sita grupe nuo pradziu neturejo ka pasakyti savo muzikoje ir kuria ta pati muzikini tik dviem kalbom "lalalala nuostabi diena"
ANTIS- man nepatiko ju naujas albumas, nes manau, kad jiems nereikejo atgimti- sena epocha isgyventa, naujai sita grupe yra fosilija. Tiesiog retsykiais geriau iseiti paciu tinkamiausiu laiku, ko nepadare Foje, bet padare Antis. Bet Foje negryzo, o Antis sugryzo. Vis tik jei tureciau skrybele, zemai nukelciau uz visus muzikinius bei kulturinius nuopelnus bei neispindejimus. Aciu Jums. Mano nuomone, tai vienintele TIKRAI verta nominacija
Dar vienas man patikes dalykas, kad Orlova negavo nominacijos, nes tikrai nusisauciau ir palikciau jus visus ramybeje. Aciu uz kantrybe . Gero vakaro visiems. Labanakt
2009 m. sausio 30 d. 21:49:12
Kas yra faktas, gavo apdovanojimus neverciausi ju
pvz. metu roko nominacijos vertesni buvo siela arba mikutavicius, kur kas ju muzika arciau roko nei Biplan'ai su savo balademis. Mikutaviciaus dvylika savaiciu sniego arba Nr. reto grozio roko perliukai.
Miesto muzika, o prie ko G&G sindikatas, ar jie ka nors rimto pasiule siais metais??? ogi nieko, o ka padare Happyendless, ka pasieke Happyendless siais metais. 2 klipai apdovanoti MTV nominacijose, geriausia baltijos saliu grupe !!!
Metu dainininke Jurga.. Gal pries metus ar pora ji to titulo buvo vertesne. Pripazinkime sie metai ne jos. Mazai koncertavo, dziaugesi pernyksciais slageriais. Vertesni sikart buvo MIA, taip POP'sas bet kokybiskas arba Alina Orlova. Uz koncertus uzsienio salyse plius ivertinima ten.
Del Metu dainininko irgi nesutikciau. Taip veteranas Andrius Mamontovas. Bet negi aklai vertinama uztai kad jis veteranas, o jo siandienine muzika kokia???? Gana suprastejusi, tikrai sie metai ne mamontovo. Jie turejo buti skirti kylanciai zvaigzdei vaidui, uz naujos muzikos populiarinima pas mus ir gera vokala arba Mikutaviciui uz stipru albuma.
Aciu uz demesi
Suklydai,tik dėl Sindikato - jie išleido naują albumą.Taigi,negalim sakyt kad nieko nepadarė.Dėl Mamontovo nelabai sutikčiau - Jis vis vien išleido neblogą albumą,nors jam šitas abdovanojimas nieko nereiškia,bet Vaidas šiais metais nelabai ką irgi padarė.Sutinku,dėl Biplan'ų bet žinau,kad žmonės balsavo ne už 2008 metų nuopelnus,o tiesiog už vardus..taigi nenuostabu...
2009 m. sausio 30 d. 21:31:27
pvz. metu roko nominacijos vertesni buvo siela arba mikutavicius, kur kas ju muzika arciau roko nei Biplan'ai su savo balademis. Mikutaviciaus dvylika savaiciu sniego arba Nr. reto grozio roko perliukai.
Miesto muzika, o prie ko G&G sindikatas, ar jie ka nors rimto pasiule siais metais??? ogi nieko, o ka padare Happyendless, ka pasieke Happyendless siais metais. 2 klipai apdovanoti MTV nominacijose, geriausia baltijos saliu grupe !!!
Metu dainininke Jurga.. Gal pries metus ar pora ji to titulo buvo vertesne. Pripazinkime sie metai ne jos. Mazai koncertavo, dziaugesi pernyksciais slageriais. Vertesni sikart buvo MIA, taip POP'sas bet kokybiskas arba Alina Orlova. Uz koncertus uzsienio salyse plius ivertinima ten.
Del Metu dainininko irgi nesutikciau. Taip veteranas Andrius Mamontovas. Bet negi aklai vertinama uztai kad jis veteranas, o jo siandienine muzika kokia???? Gana suprastejusi, tikrai sie metai ne mamontovo. Jie turejo buti skirti kylanciai zvaigzdei vaidui, uz naujos muzikos populiarinima pas mus ir gera vokala arba Mikutaviciui uz stipru albuma.
Aciu uz demesi
2009 m. sausio 30 d. 18:14:39
Dėl nugalėtojų,nesutinku su Biplan laimėjimų.
2009 m. sausio 30 d. 17:15:56
2009 m. sausio 30 d. 16:48:30
2009 m. sausio 30 d. 16:39:52
Orlova liko ant leeedo. Kokia nesekmėėėė!
2009 m. sausio 30 d. 14:33:30
2009 m. sausio 30 d. 13:35:24