Ai va, viena svarbiausiu pamirsau paminet - "Laumzirgiu namai" . Lietuviu rasytojos (kurios pavardes neatsimenu, o vardo taipogi) parasyta plona, bet gera knyegele.
P.S. music.lt tikrai reikia padaryt "edit post" funkcija.
Geriausia? Viena? Tikrai nepasakysiu vienos. Bet megstamiausiu turiu nemazai. "Paslaptingas sodas" , "Ronja plesiko dukte" , Visos "Ziedu Valdovo" dalys bei ju tesinys - "Elfu durklas" bei "Juodoji Ietis" , "Mazoji princese" (rodos taip vadinas ta knyga apie mergaite kurios tetis ten kazka su deimantais dirbo };] ) , "Heroinas" , "Darant tai" (gera knyga, oi gera ^.^) , "Atskaluno laiskai" , "Martynas Pigas" , "Hobitas arba ten ir atgal" . Na vienu zodziu daug tu knygu };]
ir tai kone vienintelė knyga kuri man patiko iš visų kurias esu skaičiusi,o jų skaičius tikrai nemažai.
sesuo_mirtie rašė: visos ziedu valdovo dalys,bet tik parasytos tolkieno...kazkoks rusas bando testi tolkieno darba,bet manau jam ne kaip sekasi,nes rasymo stilius labai skiriasi...
Pritariu, "Žiedų valdovas" ir man labai patiko, tikrai prikaustė dėmesį. Tolkien - talentingas rašytojas
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugpjūčio 28 d. 18:43:38
"Nusikaltimas ir bausmė", "Altorių šešėly",
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. spalio 29 d. 17:45:25
2006 m. spalio 29 d. 14:31:19
2006 m. spalio 29 d. 13:54:48
2006 m. spalio 29 d. 12:52:45
P.S. music.lt tikrai reikia padaryt "edit post" funkcija.
2006 m. spalio 29 d. 12:51:38
2006 m. spalio 28 d. 17:57:48
labiausiai patiko neeilines rašytojo mintys.
ir tai kone vienintelė knyga kuri man patiko iš visų kurias esu skaičiusi,o jų skaičius tikrai nemažai.
2006 m. rugpjūčio 29 d. 00:48:38
2006 m. rugpjūčio 29 d. 00:41:44
R. Bach ''Iliuzijos'';
Škėma ''Balta drobulė'' etc.
2006 m. rugpjūčio 29 d. 00:23:54
2006 m. rugpjūčio 29 d. 00:18:16
"Nusikaltimas ir bausme"
"Svetimas"
2006 m. rugpjūčio 29 d. 00:01:38
man lb patinka skaityti japonu autoriu knygas.
įdomu. :} kuo būtent traukia, ką labiausiai išskirtum?
(nesu skaičius nei vienos 'japoniškos', todėl sudominai
2006 m. rugpjūčio 28 d. 20:37:22
2006 m. rugpjūčio 28 d. 19:00:35
visos ziedu valdovo dalys,bet tik parasytos tolkieno...kazkoks rusas bando testi tolkieno darba,bet manau jam ne kaip sekasi,nes rasymo stilius labai skiriasi...
Pritariu, "Žiedų valdovas" ir man labai patiko, tikrai prikaustė dėmesį. Tolkien - talentingas rašytojas
2006 m. rugpjūčio 28 d. 18:43:38
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. rugpjūčio 28 d. 18:28:52
2006 m. rugpjūčio 28 d. 18:28:05
telefonų knyga.
o jega...ar verta man ja skaityti,kaip manai?
2006 m. rugpjūčio 28 d. 18:24:51
Hroinas ir Darant tai
pasitaisau *Heroinas
2006 m. rugpjūčio 28 d. 18:15:11
2006 m. rugpjūčio 28 d. 18:13:55
knyga vadinasi "Sniegas", tik autoriaus nepamenu
Maxence Fermine.
2006 m. rugpjūčio 28 d. 18:10:57