Na, man asmeniškai geriausias remix'as The Green Children - Dragons (Paul Oakenfol remix).
Ir man patinka šitas top'as - duota vietos mažiau populiarioms grupėms.
Bent jau nesivadintu "visu laiku geriausiu". Sausas ir sprangus tasai topas.. toks ispudis, kad dvieju redaktoriu sudarytas. Nesuprantu kaip gali kazkas likti patenkintas po tokio topo
Apskritai remixas daznai tera populiaraus kurinio ireminimas i madinga ritma, kuris turi tendencija kisti ir tobuleti, tad beveik visi sie isvardinti sekmingiausi perdirbiniai neprilygsta siu dienu sedevrams, bet tema idomi
As renkuosi 45. MGMT, ‘Electric Feel’ (Justice Remix)
MrEko rašė: vos tik apie keleta galiu pasakyt kad labai geri , galeciau savo topa sudaryt kuris butu keliskart geresnis ir idomesnis... tie NME ziuri tik i "pop to dance" remiksu variantus
Būtų labai įdomu pasižvalgyti po jūsų asmeninį sudaryta topą : )
One World, One Sky,
We Live, We Die
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2011 m. rugpjūčio 14 d. 22:03:31
2011 m. rugpjūčio 14 d. 10:03:00
Ir man patinka šitas top'as - duota vietos mažiau populiarioms grupėms.
2011 m. rugpjūčio 13 d. 23:24:38
O vat Tiesto tikrai pasigedau, bent jau šito kūrinio
2011 m. rugpjūčio 13 d. 19:54:59
Linkin Park - Enth E Nd (nežinau ar galima tai remixu vadinti)
The Prodigy - Voodoo People (Pendulum Remix)
2011 m. rugpjūčio 13 d. 19:41:25
Apskritai remixas daznai tera populiaraus kurinio ireminimas i madinga ritma, kuris turi tendencija kisti ir tobuleti, tad beveik visi sie isvardinti sekmingiausi perdirbiniai neprilygsta siu dienu sedevrams, bet tema idomi
As renkuosi 45. MGMT, ‘Electric Feel’ (Justice Remix)
2011 m. rugpjūčio 13 d. 11:26:48
vos tik apie keleta galiu pasakyt kad labai geri , galeciau savo topa sudaryt kuris butu keliskart geresnis ir idomesnis... tie NME ziuri tik i "pop to dance" remiksu variantus
2011 m. rugpjūčio 12 d. 23:12:06
VNV Nation - Carry You (Frozen Plasma Remix)
2011 m. rugpjūčio 12 d. 21:52:19
2011 m. rugpjūčio 12 d. 20:26:59
Sitas man vienas megstamiausiu. siulau paziureti ir klipa sios versijos>