KingRoach rašė: Tamsuole << as toleruoju toleruojancius pagrisk savo nuomone ir spausiu tau penkis,o dbr pasiziurek kokia nesamone parasei ir niekas niekam neaisku ..
kingroach,nekalbek uz visus. Jei nesupratai ka parasiau tj ce tavo problem
KingRoach rašė: vaikuciai pupuliukai mazuliukai suagsit ir pamatysit kas kur kaip yra.o dbr turekite savo mazvaikiska ideologija ir (mergaitems) pavydekit
Miels pabiruti, forumuose dazniausiai buna temos apie kurias gali pareikst vienokia ar kitokia nuomone,o jei tau,miels pabiruti, musu nuomone ne prie sirdies tj neskaityk tada
graziausia? :> na idomu butu pamatyt, naturaliai be spakliaus ;>
nepatiko nei dabar, nei anksciau...
KingRoach rašė: DABAR Beyonce ieina i nr.1 atlikeju sarasa visame pasaulyje. Galima nemegti jos pacios (nors taj butu iskrypimo apraiska) galima nemegti jos muzikos stiliaus.. bet nevertinti ir ignoruoti jos soliniu bei scenografiniu sugebejimu yra absurdas !
DABAR Beyonce ieina i nr.1 atlikeju sarasa visame pasaulyje. Galima nemegti jos pacios (nors taj butu iskrypimo apraiska) galima nemegti jos muzikos stiliaus.. bet nevertinti ir ignoruoti jos soliniu bei scenografiniu sugebejimu yra absurdas !
kiaulidej gyvenam tad kodel nesielgti kajp kiaulemz ?!
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2007 m. sausio 31 d. 11:51:36
2007 m. sausio 31 d. 00:28:44
I i'm tired to trie,.... listen!!!!
Nerealu!!!!
2006 m. gruodžio 24 d. 16:47:42
Tamsuole << as toleruoju toleruojancius
2006 m. gruodžio 24 d. 16:38:03
2006 m. gruodžio 24 d. 16:25:09
vaikuciai pupuliukai mazuliukai
Miels pabiruti, forumuose dazniausiai buna temos apie kurias gali pareikst vienokia ar kitokia nuomone,o jei tau,miels pabiruti, musu nuomone ne prie sirdies tj neskaityk tada
2006 m. gruodžio 23 d. 22:32:51
2006 m. gruodžio 23 d. 21:20:53
Nemuzikalus nuoga besikraipančia subine ir soliariuminiu tvaiku atsiduodantis ir grojantis tipiškas amerikietiškas popsas.
2006 m. gruodžio 23 d. 16:20:25
2006 m. gruodžio 18 d. 16:21:19
2006 m. gruodžio 16 d. 19:01:04
2006 m. gruodžio 16 d. 16:53:30
nepatiko nei dabar, nei anksciau...
2006 m. gruodžio 16 d. 16:15:30
2006 m. gruodžio 16 d. 13:51:53
2006 m. gruodžio 16 d. 13:41:14
DABAR Beyonce ieina i nr.1 atlikeju sarasa visame pasaulyje. Galima nemegti jos pacios (nors taj butu iskrypimo apraiska) galima nemegti jos muzikos stiliaus.. bet nevertinti ir ignoruoti jos soliniu bei scenografiniu sugebejimu yra absurdas !
2006 m. gruodžio 16 d. 13:16:12
2006 m. gruodžio 15 d. 19:35:50
2006 m. gruodžio 14 d. 19:23:30
2006 m. gruodžio 14 d. 10:45:06
2006 m. gruodžio 14 d. 00:04:56
2006 m. rugsėjo 19 d. 03:52:25