Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
bangaore (Užblokuotas)
2011 m. spalio 9 d. 10:26:22
kaminkretys - tik del skrybeles net jei ir geras gitaristas, vistik nelabai jam sekasi kazka sudominti. Su Velvet revolver tik 1 hita turejo, o is solo albumo net nzn.
bangaore:
jis ka blogas gitaristas? mano nuomone vienas geriausiu pasauly. o hendriksu jis net nenori buti, turbut, jis aplink save legenda galima sakyt kuria.jei tu slashe ieskai hendrikso tai man taves nuosirdziai gaila.. o su tuo kaminkreciu irgi stipriai perdejai...
bangaore (Užblokuotas)
2011 m. spalio 8 d. 03:10:03
geriau jau i ta supergrupe bandytu isiprasyti visviena jis gi nedainuoja, ir su zodziais jam nelabai iseina. O Jimmy Hendriksu netaps niekad, tik kaminkreciu is GNR
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2011 m. spalio 9 d. 10:26:22
2011 m. spalio 8 d. 16:22:28
jis ka blogas gitaristas? mano nuomone vienas geriausiu pasauly. o hendriksu jis net nenori buti, turbut, jis aplink save legenda galima sakyt kuria.jei tu slashe ieskai hendrikso tai man taves nuosirdziai gaila.. o su tuo kaminkreciu irgi stipriai perdejai...
2011 m. spalio 8 d. 03:10:03
2011 m. spalio 7 d. 15:35:17
2011 m. spalio 6 d. 21:03:20