Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Muse" albumas "Black Holes and Revelations" (2006 m.)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
zhilwe
2007 m. sausio 8 d. 09:36:31
Supermassive black hole ir Starlight tobulos dainos, kurios niekada negali atsibosti, bet visos kitos irgi geros, nera tokios kuri man nepatiktu

2007 m. sausio 7 d. 00:45:58
Kaip man, kažkiek priklausomai nuo Muse muzikos, šis darbas patiko ir patinka. Neslėpsiu ir tai, kad tikėjausi kažko dar labiau įspūdingesnio. Ganėtinai skiriasi nuo kitų Muse darbų. O kažkokio pokyčio manau reikėjo, (kaip jo reikia visiems). Pertrauka išėjo į naudą, įvyko kažkokie pasikeitimai, kurie dabar malonina mano ausis. Neišskiriu nei vienos mėgiamos dainos. Visos atitinka kažkokius mano `reikalavimus` ko noriu iš jų.

2006 m. gruodžio 17 d. 00:31:53
Starlight , Invincible ir Knights of Cydonia labiausiai uzkabino

2006 m. gruodžio 1 d. 17:09:53
ooo...muse man patinka. ir sitas albumas geras...gut gut xDD

2006 m. gruodžio 1 d. 14:49:10
labai geras albumas. man ypac patiko

2006 m. lapkričio 28 d. 23:17:49
turbūt išklausei pirmą dainą ir susidarei nuomonę. kvaila ne dėl to ką manai, bet dėl to kad neišklausius viso išviso negalima nieko rašyt

2006 m. lapkričio 28 d. 21:44:41
Iki šito albumo Muse'ų kūrybą toleravau, per daug nesižavėjau, tačiau buvo ir mėgiamų dainų ir tt ir pan.
Tačiau išgirdus 'Supermassive Black Hole' negaliu atsitokėt po šiai dienai. Man labai nepatiko. Būtent dėl to neklausau ir viso albumo, neturiu jo ir net neprelabai noriu turėti, nors, kaip Karolis sakė, visas albumas visai kitoks, nei pirmas singlas..vistik. Gal kadanors ir atsiras noras... ne dabar...

Atsakyti
_nevermind_
2006 m. lapkričio 28 d. 20:02:18
jei jau apie britišką akcentą tai geriausi yra the kooks

2006 m. lapkričio 4 d. 15:21:59
saunuoliai muse.ju albumas tikrai neblogas. ne i tema,bet man labai patinka ju britiskas akcentas.

Atsakyti
wednesday
2006 m. lapkričio 4 d. 14:32:08
pleen dar negirdejau,a tajp norechiau ;\

2006 m. lapkričio 4 d. 13:30:46
čia metų albumas manau;> sukasi ir sukasi mano cd playery :}
puikios dainos, mėgstamiausios turbūt : Starlight, city of delusion, Glorous(bonnus), Soldier's poem, Supermassive black hole, invincible :>

2006 m. spalio 21 d. 12:17:06
Na manau, kad tai vienas geriausių albumų šiemet tiek dėl labai unikalaus stiliaus, tiek dėl puikaus skambėsio, žodžiu beveik 10 balų, Starlight viena geriausių dainų šiemet O šiaip Muse dar geriau yra klausyti Live, tada efektas dvigubas

2006 m. spalio 1 d. 22:32:29
Kai pradėjau klausyt, šiek tiek nusivyliau iš pradžių galbūt, kad gal kiek ir per daug prigrūdo tos elektronikos kur reikia ir kur nereikia, bet klausiau klausiau ir man visai patiko, šiek tiek lengvesnis albumas nei ankstesni. LABAI patiko daina Starlight, negaliu atsiklausyt, yra ir daugiau perliukų, tokių kaip "Take A Bow" arba "Map Of The Problematique", bet žiūrint plačiau, man tai neatrodo geriausias Muse albumas, koks buvo "Absolution".

Atsakyti
Isterike
2006 m. rugsėjo 8 d. 16:34:04
albumas tikrai labai savitas (kalbant apie muse kuryba), ir tikrai naujas ir kitoks. Geda sakyti kad jis toks pat kaip ir visi kiti Dainose isigalejo elektropop, bet ishliko tas pats skambesys ir tas pats balsas. Pasigedau isterijos, nervishkumo, paklaikusio balso pranashaujanchio apokalipse, dainos tapo ramesnes. Bet manau to ir reikejo tiketis, patys muse'ai sake kad jie nori ir stengsis sukurti ka nors naujo, ka nors kitokio, jie net dare pertrauka priesh shi albuma kad pasisemtu nauju ideju.. Nu ir prashau, turim Black Holes And Revelations. Ir tai tikrai naujienu pilnas albumas: muse isitraukia i politika (dauguma dainu apie juodaja ir plika akimi nematoma jos puse), dainos isivyrauja elektropop skambesys (kai kas ju dainas prilygino net britney spears zhiaurokas izheidimas, sakychiau...), vokalas jau netempia isterishkai gailiu natu, ishleido pirmaja daina savo karjeroje kurios pavadinime keiksmazodziai.. jis tikrai kitoks. ir vertas demesio, ir grazhus.

Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 2 d. 21:51:37
Šitas albumas man patinka Kažkaip jis mane tikrai užkabino, kaip ir visa kita Muse kūryba.
dainos kurios man labai patinka šiame naujame albume:

Exo-Polotics
Assasain
Supermassive Black hole
Knights of Cydonia
Soldier's Poem
Glorious

Atsakyti
violin
2006 m. rugsėjo 1 d. 23:51:54
Patrauke daina Starlight,o daugiau geru neradau ju kuryboj.

Atsakyti

2006 m. rugsėjo 1 d. 23:44:32
Paimk grupę, perklausyk jos 10 dainų ir jau galėsi sakyti, jog jau esi bent minimaliai susipažinęs su tos grupės muzika ir jos skambesiu. Aišku yra išimčių, nes kitos grupės laikui bėgant labai keičia savo muzikos stilių. Tačiau su Muse taip nėra. Dainos kurias girdėjau iš pirmo albumo nedaug skyrėsi nuo naujausiojo.

Diskusijos esmės pasigedai?
Tau pasidarys kažkas geriau, kad užduosiu tris klausimus į kuriuos atsakinėtų kiekvienas? ;x
Žmogus pamato temos pavadinimą, jei jam įdomu, jis paima ir parašo savo mintis apie tai. Nematau tikslo daryti kažkokiu rėmus.

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. rugsėjo 1 d. 17:14:04
mano tema apie šį albuma ištrynė tikiuosi šitos neištrins

2006 m. rugsėjo 1 d. 17:11:26
Ale tu ir keistas vaikas.
"Aš pats netitin giliai domėjaus grupės 'Muse' muzika, žinojau tik gal kokius 8 didžiausius hitus ir perdaug nesukau dėl to galvos."
"Dainos nėra vienodos, bet kiekvieną dainą paklausius gali pasakyti, kad 'štai, čia yra 'Muse'."
Galima paklausti, kaip žmogus, nesidomėjęs ir vos žinantis kelias dainas, gali suprasti, kad "štai, čia yra tikriūeji muse". Paklausyk metus kitus, tuomet jau galėsi vapėti, koks yra tikrasis Muse skambesys.
Kitas dalykas, temos esmės nesupratau. Čia ką, kaip kokiame dienoraštyje sau parašei, kad patinka grupė ir panašiai? Kur diskusijos užvedimas "ant kelio", kur bent vienas klausimas pradėti diskusiją,iškėlei...?
Na, nežinau.
O jei kalbant apie Muse, pakalusyk visą albumą. Gal kitos dainos privers tave bėgti į tualetą?
Iš mano varpinės žiūrint, ir psichodelikos mažai tepastebėjau. Tai tiek.

2006 m. rugsėjo 1 d. 16:03:32
Aš pats netitin giliai domėjaus grupės 'Muse' muzika, žinojau tik gal kokius 8 didžiausius hitus ir perdaug nesukau dėl to galvos.
Perklausiau vieną dieną juos dar kartą ir pagalvojau, kad Muse puiki grupė ; )) Parsisiunčiau visą 'Black Holes and Revelations', kolkas perklausiau pusę jo ir likau labai patenkintas. Muzika nors ir prikišta kompiuterio efektų skamba originaliai ir taip gan 'psichodeliškai' (paklausykite kokią nors 'Take a Bow' ir suprasit apie ką aš). Dainos nėra vienodos, bet kiekvieną dainą paklausius gali pasakyti, kad 'štai, čia yra 'Muse'. Toks savitas stilius kuris dažnai apibūdinamas kaip Alternative Rock. Nors tai yra perdaug plati savoka.
Beto, pirmasis singlas 'Supermassive Black Hole Sun' labai skiriasi nuo kitų albumo dainų ir visiškai jo neatspindi ;o
Nežinau, kaip sakiau dar ne viską perklausiau, bet kolkas įspūdis puikus : ) 'Black Holes and Revelations' -

Čia info iš amazon.com:

Amazon.com
Sounding like the confident, ambitious superstars they already are in their native UK, Muse follows up their breakthrough Absolution with an album that tempers the trio's unabashed grandiosity and apocalyptic obsessions with a smart pop groove. The minimalist angst of the opening "Take A Bow" may bridge the goth-pop conceits of the collection's successful predecessor, but those expectations are quickly kicked aside by "Starlight"'s synth-pop bliss, the falsettoed, space-disco thump of "Supermassive Black Hole" and the chilly, New Wave redux sheen of "Map of the Problematic"; so much for being held hostage to those early Radiohead comparisons. Indeed, on the lilting "Soldier's Poem" vocalist Matthew Bellamy cannily channels Freddie Mercury while "Assassin" pulses with the familiar metallic nerve and lyrical dread of Muse past. But by the time "Knights of Cydonia" erupts in a wrenching, melodramatic climax that somehow fuses ELP, Davie Allan, Procul Harum and Chris Isaak with enough giddy abandon to suspend disbelief, Muse have long since proved their case as genre-be-damned rock world-beaters. --Jerry McCulley

Product Description
In 2004, U.K. favorite Muse broke through in the U.S. with Absolution and major performances across America that won legions of new fans. In 2006, Muse takes a bold new step with Black Holes And Revelations, a powerful, upbeat epic album that takes the band’s music to a whole dimension. Once again co-produced by Rich Costey (Rage Against The Machine, Audioslave), Muse incorporates influences from electronica and Prince to pure pop. The album is sure to be a revelation to those still unfamiliar with the 2005 Brit award winner for Best Live Act who headlines this summer’s Reading and Leeds festivals.

https://www.unimagazine.it/Foto/muse_black.jpg

Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Mother Love Bone Mother Love Bone
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1483
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 129586